Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

allahhhhh hamişşş var :))))))
mahrummm senin ilk çatlatma iğnen mi??? umarım hayırlısı olur.yumoşların ne kadar olmuş?
evet cnm dün oldum iğnemi saat 11 de ....4 tane yumoşum vardııı maşallah doktor çok iyi dedi klomenle ilk seferde bu kadar yumurta dediiiii
gebesinn sennnnnn.bat nezamannn
bencedeeeeeeeee
batım 26 sı çok var daha... ayy inşallahhhhhhhhhhhh. tez zamanda cuma günü hatta sende istediğin erkek bebeğin çizgisini görüsüsn inşallahhhhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

seni ve pasiyi her gördğümde erkek bebek çağrıştırıyorsunuz bende. ne bileyim öyle işte. güzel fal bakarım içgüdülerim önsezim çok iyidir.

allaah desenee senile gerçekkk hayattaaa arakdasş olmak varmişşş.bol bol fal baktırırr bıktırııdım seniiii pekiii bu ay için düsüncen nedirr benim içinn:18:

ayyy çok romantikmiş beeeee

arkadaşlar;

bazı gereksiz insanlar nedeniyle artık bu foruma girmemeye karar verdim, maalesef bu insanları gereğinden fazla ciddiye alıp kafama takıyorum artık, en iyisi uzak durmak.

listeyi de forumu da isteyen bir arkadaş istediği şekilde yönetmeye devam etsin.

ben bundan sonra sadece değer verdiğim ve samimiyetine tüm kalbimle inandığım birkaç arkadaşımla bu forum dışında görüşmeye devam edicem.

her ne kadar sanal ortamda da olsak, gerçekte birbirimizi tanımasak da, burda birbirimize inanıp güveniyoruz, bazen birbirizimiz için üzülüp gözyaşı döküyoruz bazen dualar ediyoruz. yalanla riya ile gitmez bu işler, en azından ben bunlara gelemediğim için gidiyorum. kimseyi de kırmak istemediğim için, rabbimin bana verdiği sabrada sığınıp susuyorum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin ve hepinizin yolunu açık etsin.

anaaaa neoldu kızzzz.kim üzdüüü seni yineeeee

ben daha yeniyim ama bu forumu sen açmışsın ev sahibi sensin sonuçta onlar gitsin hem takma kafana sen iki canlısın canım yaa

ama sen bize hep moral verdin ne oldu kiiii

haydinn ben kaçarrr.önce bir duşşş.sonra dizimm başlıyooo.see you..........

anaaa pempikim nolduuuuu.... sakın üzülme sen canınıda sıkma .......arada uğrasanda olur iyi olduğunu bilelim yeter.....

arha sonucun çıktı mı belirtilerimiz aynıydı senle ama beim bat 27 eylül sıkıldım beklemekten :85::85:

arha sonucun çıktı mı belirtilerimiz aynıydı senle ama beim bat 27 eylül sıkıldım beklemekten :85::85:

son 15 dakika dedi kociş. lab. da bekliyor. işi gücü bıraktı. benim de bat 26 ama çatlama iğnesi yüzünden yüksek çıkabilir. offffffff. bu stress adamı bitirir.

26 batım. test sonucum 6.7 yükselir mi???? çatlama iğnesinin etkisi mi??? offffffffffffffff keşke yaptırmasaydım. bekleseydim. daha çok var..............
kendime küsesim var. dünyanın en basit şeyi yatcan kalkcan hamile kalcan. ama yok:84::84::84::84::84:

sigara yaktımmmmmm. kendime çok ama çok darıldım. belki hamişimdir diye 2 haftadır evi b.k götürüyor. temizleyesim var.

sigara yaktımmmmmm. kendime çok ama çok darıldım. belki hamişimdir diye 2 haftadır evi b.k götürüyor. temizleyesim var.

arhacım şimdi bunu tahmin etmek çok zor olur iğnenin etkiside olabilir gebede olabiirsin bence bi kaç gün sonra yaptırcağın testte bi tık bile yükselme varsa hamişsindir demektir
allahın izniyle çünkü gün geçtikçe iğnenin etkisi geçecektir şimdi hiç kendini kasmadan bekle cnm idrar testi flnda yapma ......umarım herşey güzel olucak
sende bana umut olucksın çünkü benzer tedavi gördük .......bende bi sigara yakmaya gider....canım çektiii....

sağol tatlım.inan tekrar doktora gidip yeniden aynı tedavilere başlamak nasıl gözümde büyüyor anlatamam. hakkımızda hayırlısı. pozitif düşünelim. olacak olacak

ama ezgiiiiiiii neden böyle yaptın o zaman buranın ne tadı kalır ki biz diğer topiği senin için bıraktık geldik yanına..bak ne güzel muhabbetlerimiz oldu ne oldu söyle varsa bir durum konuşalım üzme sen kendini

ezgicim ne oldu yaa hiçbir şey anlamadık ama.geçmişe baktım geçmiştede bişey yokk.gitme lütfen senin desteğine ihtiyacımız varrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…