evet yaaa kimsecikler yok nerde bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84:
yaz geldi kimse buraya girmeye fırsat bulamıyor yada aynı zamanlara denk gelemiyoruz malesef.
evet yaa onlar burdayken biz yokuz biz burdayken onlar yok
herkes iyi olsunda elbet birgün buluşuruz aynı noktada.
SEVGILI SENINLE BEN PERGEL GIBIYIZ IKI BASIMIZ VAR BIR TEK BEDENIMIZ NE KADAR DÖNERSEM DÖNEYIM ÇEVRENDE ER GEÇ BAS BASA VERECEK DEGIL MIYIZ?...ömer hayyam
slm canlarım beni almadan nereye gittiniz bakalım tatil bitti pazartesi işe başalyacağım. size haberim var bugun kese görmek için dr. gittim
ikizlerim olacakmış 2 kese gördük 1.5 aylık bebişlerim:))))
slm canlarım beni almadan nereye gittiniz bakalım tatil bitti pazartesi işe başalyacağım. size haberim var bugun kese görmek için dr. gittim
ikizlerim olacakmış 2 kese gördük 1.5 aylık bebişlerim:))))
süper süper süpperrrrrrrrallah analı babalı büyütsün canımbenimmmm
ay birde bana sor cnm ya ne yapacağım ben bilmiyorum bakacak kimse yok birtane bakanı zor bulurken ikincisi çıktı allahım büyük bakalım cnm
allah yardımcım olsun :)))))
canım şimdi bunları hiç düşünme sen hamileliğin tadını çıkar.allah yardım eder bakarsın tatlım.ikisi biranda büyür ne güzel olur.[/
çalışırken nasıl olur bilmiyorum düşüncelerin için tşk ederim:)
allahım yardımcım olsun bakıp göreceğiz ama gözümde korkmuyor değil tabi cnm...
çalışırken nasıl olur bilmiyorum düşüncelerin için tşk ederim:)
allahım yardımcım olsun bakıp göreceğiz ama gözümde korkmuyor değil tabi cnm...
canım izin kullanırsın zaten baya büyümüş olurlar o zamana kadar ondan sonrası kolay bakıcı falan tutarsın yada ailenden bakanlar olur elbet anlamazsın bile büyüdüklerini.hiç tasalanma şimdiden.
atık yapacak birşeyim yok allah büyük rabbim herşeyin hayırlısını versin allahım 3 tane çocugum olacağına hala inanamıyorum:))))))allhtan kızım büyüdü
rabbim sizlerede nasip etsin bütün kalbimle diliyorum:)))
ayy bende çook yorgunum üstüm is kokuyor misafirlerim yeni gitti piknik yorgunuyum. görüyor musun hatharı 15 çıkmıştı da beta hcg si var mı yok mu diye üzülüyordu iki tane varmış hem de
hadi canım Allah yardımcın olsun hayırlı olsun ikizlerin. çift yumurta ikizi değil mi bir de sen klomen gibi yumurta geliştirici bi ilaç kullanmıştın demi
evet cnm aynen klomen kullandım sence ondanmı oldu dersin hala şoktayım....
evet canım büyük ihtimalle ondan oldu :))
inanmazsın kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye birtaneye bakıcı bulurum derken ikinciyi ne yapacağım bilmiyorum
rahatlamaya ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?