Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet yaa onlar burdayken biz yokuz biz burdayken onlar yok

herkes iyi olsunda elbet birgün buluşuruz aynı noktada.

SEVGILI SENINLE BEN PERGEL GIBIYIZ IKI BASIMIZ VAR BIR TEK BEDENIMIZ NE KADAR DÖNERSEM DÖNEYIM ÇEVRENDE ER GEÇ BAS BASA VERECEK DEGIL MIYIZ?...ömer hayyam

slm canlarım beni almadan nereye gittiniz bakalım tatil bitti pazartesi işe başalyacağım. size haberim var bugun kese görmek için dr. gittim
ikizlerim olacakmış 2 kese gördük 1.5 aylık bebişlerim:))))

slm canlarım beni almadan nereye gittiniz bakalım tatil bitti pazartesi işe başalyacağım. size haberim var bugun kese görmek için dr. gittim

süper süper süpperrrrrrrr allah analı babalı büyütsün canımbenimmmm

ayy çok güzel bi haber buuuu tebrik ederim canımm ne mutlu sanaaa maşallahh... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerimize iyi bak

süper süper süpperrrrrrrr allah analı babalı büyütsün canımbenimmmm

ay birde bana sor cnm ya ne yapacağım ben bilmiyorum bakacak kimse yok birtane bakanı zor bulurken ikincisi çıktı allahım büyük bakalım cnm
allah yardımcım olsun :)))))

ay birde bana sor cnm ya ne yapacağım ben bilmiyorum bakacak kimse yok birtane bakanı zor bulurken ikincisi çıktı allahım büyük bakalım cnm
allah yardımcım olsun :)))))

canım şimdi bunları hiç düşünme sen hamileliğin tadını çıkar.allah yardım eder bakarsın tatlım.ikisi biranda büyür ne güzel olur.

çalışırken nasıl olur bilmiyorum düşüncelerin için tşk ederim:)
allahım yardımcım olsun bakıp göreceğiz ama gözümde korkmuyor değil tabi cnm...

canım izin kullanırsın zaten baya büyümüş olurlar o zamana kadar ondan sonrası kolay bakıcı falan tutarsın yada ailenden bakanlar olur elbet anlamazsın bile büyüdüklerini.hiç tasalanma şimdiden.

canım izin kullanırsın zaten baya büyümüş olurlar o zamana kadar ondan sonrası kolay bakıcı falan tutarsın yada ailenden bakanlar olur elbet anlamazsın bile büyüdüklerini.hiç tasalanma şimdiden.

atık yapacak birşeyim yok allah büyük rabbim herşeyin hayırlısını versin allahım 3 tane çocugum olacağına hala inanamıyorum:))))))allhtan kızım büyüdü
rabbim sizlerede nasip etsin bütün kalbimle diliyorum:)))

sağol canım inşallah darısı başımıza olur da bizde bu mutluluğu tadarız.

ayy bende çook yorgunum üstüm is kokuyor misafirlerim yeni gitti piknik yorgunuyum. görüyor musun hatharı 15 çıkmıştı da beta hcg si var mı yok mu diye üzülüyordu iki tane varmış hem de

ayy bende çook yorgunum üstüm is kokuyor misafirlerim yeni gitti piknik yorgunuyum. görüyor musun hatharı 15 çıkmıştı da beta hcg si var mı yok mu diye üzülüyordu iki tane varmış hem de

saol cnm bnm tşk ederim düşüncelerin için aynen öyle oldu valla allahım sizede nasip etsin:)

hadi canım Allah yardımcın olsun hayırlı olsun ikizlerin. çift yumurta ikizi değil mi bir de sen klomen gibi yumurta geliştirici bi ilaç kullanmıştın demi

hadi canım Allah yardımcın olsun hayırlı olsun ikizlerin. çift yumurta ikizi değil mi bir de sen klomen gibi yumurta geliştirici bi ilaç kullanmıştın demi

evet cnm aynen klomen kullandım sence ondanmı oldu dersin hala şoktayım....

inanmazsın kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye birtaneye bakıcı bulurum derken ikinciyi ne yapacağım bilmiyorum
rahatlamaya ihtiyacım var....

canım bende sağlıklı olmaları için dua et şükür et bak çocuk özlemiyle yanıyoruz burda hepimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…