canım bende sağlıklı olmaları için dua et şükür et bak çocuk özlemiyle yanıyoruz burda hepimiz....
cnm ben bir şey demiyorum zaten sadece biran karamsarlığa kapıldım allhım sizede nasip etsin tüm kalbimle diliyorum....
kızlar selam,
moralim çok bozuk ama beni en iyi anlayacakta sizlersiniz. sabahki değerim 0.8 çıktı. perşembe 0.1, cuma 2.8, cumartesi 0.8 bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa...madem düşecen niye çıktın??? yok madem çıkacan niye düştün... tüm gün deli gibiydik. karnımın alt bölgesi çok gergin. tüm gün kasık ağrım vardı. belirtiler say say bitmez. aman saldım gitti artık. adet olduktan sonra bir ay doğum kontrol hapı kullanacam. yumurtlama ağrımın olduğu dönemde çok yakın arkadaşlarımız gelecek. ağrıdan onlara zaman ayıramam hemde biraz dinlenelim dedik. çocuk fikri olmadan bir ayımız geçsin en azından. umarım sizlerden güzel haberler alırım.
Günaydın kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok..
canım geçmiş olsun ne diyim. bana bi arkadaşım demişti ki hamile olduğunu 400 küsürle öğrenmiş doktor bekleyelim demiş 1000 den aşağısını hamilelikten saymıyoruz demiş
düşünebiliyor musun
benim eşimde öyle söylüyor ama bir umut işte engel olamıyorsun umutlanıyorsun. neticede her ay 0.1 çıkan bu ay az da olsa yüksek çıktı. bu arada ben bu ay da probolis bal karışımı yedim. karanfilce sende kullan. faydası olduğunu düşünüyorum. şubattaki gebeliğimde onun sayesinde oldu. bu ayda yükseltti bak. bundan sonraki denemelerimde ben onu kullanacağım.
biz de kullandık onu bu ay eşim ve ben yedik. bal+polen+arı sütü bir de bal+polen+propolis karışımlı iki kavanoz aldık hergün sabah akşam birer çay kaşık yedik bakalım. ayrıca eşim de ben de sadece poleni çok seviyoruz ondan da aldık bakalım ne olcak benim daha bata çok var.
hoşgeldin nasıl gidiyo hamilelikhanımlar merhaba yeni topiğimiz hayırlı olsun
napıyorsunuz bakayım??
kendi kendime konuşuyorum burda kimse yok ama
giremiyorum bu aralar kızmayın bana.
adetım enorma olarak 3 gün var ama benımki gecikecek sanırım
polenın de faydasını görmedim işteeeooooooffffffffff
neyse çıkıyorum şimdiii öpüyorum hepinizi kocaman
makarnayı haşla ama hafif diri olsun
yufka el açması olsun
yumurta,sıvıyağ,süt ve yoğurtla karışım hazırla
iç harcını hazırla ..
yufka katlarına karşımı süre süre 3 yufka koy ...
makarnaya iç harcını karıştır ve hazırladığının karşımdan bi çay bardağı kadar koy,sonra katlarını aynı şekilde üzerine karışımdan sürerek devam et....
sonra üzerine yumurta sür fırın...afiyet olsunda
anamı sen ümit ustamısın nesinn bu kadar hazırlık ne kızz..kuru patlıcn dolmasınada bayılırrım maşşallah marifetlisin ...
anam herşeyi yapıyorum da dünyanın en kolay işini, bebeği yapamıyorum. millet çatır çatır doğuruyor bende tık yok. öyle ağzımı açtım bakıyorum. habire milletin yeni doğan çocuğuna hediye alıyorum. yahu kocama kaç kere dedim nişanlıyken gel yapalım şu işi çıksın aradan diye. ama yok bizimki namusluozaman yapsaydık şimdi bebiş sahibiydim. erken doğum derdik atlatırdık. evlenmeden önce öpmedi bile beni. elini ben zorla tuttum.
ALLAH seni naapmasın:)))))) zamanla oda olucak sabredelim....bende 3 yıldır bişi tutturamadım.benim arkadaşım düğüne 10 gün kala hamile kalmış ilk seferde ama evine ppasaktan girilmiyo:)))))))
benim ev pırıl pırıl da noluyor??? neşe yok ki... viledayla aşk yaşıyorum bir yıldır. en iyi dostum o. elimde vileda oradan oraya... bebiş olsunda varsın pis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?