bende öyle diyorum ama insanlar ...ne olursa senin çocuk yok tabi temiz olursun...senin çocuk yk yaparsın her çeşit pasta .börek yemek...snin çocuk yok senin çocuk yokkkkk........bigünn bağrıcammm biliyommmm yokkkkkkkk
topıgınızı okudum rabbim ytez zamanda hepınıze bebiş nasip etsin çifter çifter gelsin bebişleriniz
topıgınızı okudum rabbim ytez zamanda hepınıze bebiş nasip etsin çifter çifter gelsin bebişleriniz
insanlar bu konuda çok acimasız. özellikle hemcinslerimiz. neden çocuğun yok? olmuyor mu? tedavi görüyor musun? doktorun kim? kocan bişi demiyor mu? bak şunun kızı doğurdu. ya biraz halden anlayın. biz zaten psikolojik olarak kötüyüz. hele ben belli etmesemde travma yaşıyorum her ay. biraz insaf be. az önce komşuya gittik. kocamla kocası aynı hastanede çalışıyor. kız ikinciyi doğurdu hayırlı olsuna gittik. o da sordu. yok anam ben düşünmüyorum dedim. uğraşamam öyle bebekle falan.
kimsecikler yok.. neyse hakkımda bilgi veriyorum batım bugundü adet olmadım.. sadece akşama doğrı bööle turuncuya yakın bi su gibi bişey geldi.. az bişey bakalım adet habercisi miii görücem.. hamilelikle ilgili dirhem belirtim yok.. adetle ilgilide yok.. ve benim döngüm genelde 28 günde birdi ama bazen 26-27 de oluyordu ama 29 günde bir olduğunu hatırlamıyorum bakalım bakalım test de alamadık bi türlü kısmet olmadı haa bu arada bişey anlatcam size bu akşam deniz otobüsündeyiz önümüzde bi aile oturuyor 3 yaşında kızı var kadının seviyorum bende kadın diyor ki ablaya tşk et kız dedi ki o abla değil kim dedi annesi o anne dedi kızz ayyy içim coştu.. niye hiç hamilelik belirtim yok.. neden adet olmadım.. sizler neden yoksunuz?
regl döngülerin çok düzenli inş gelmez kırmızılar...
ya bişey söyliyeyim hi gelecek gibi değil sanki çünkü bu yaşıma kadar hiç hatırlamıyorum ağrılarım başlamadan adet olduğumu döngümde gerçekten çok düzenlidir.. hep dua ediyorum Allah'ım değilsem adetim gelsin diye.. hakkımızda hayırlısı önceki sayfaları okurken bi arkadaşım bana demişki gebelik belirtileri 2 haftadan önce başlamıyormuş önce olan belirtiler gebelikten kaynaklanmıyormuş.. bi doktorun yazısını kopyalamış saolsun.. bi testi şu saatte açık arttırmayla alabilirim :) ama gebelik olsa hissederim di m? ben hissettmiiiiyyoorruum:26:
iyi geceler bayanlar nasılsınız?aranızda dostinex kullanan olmuşmuydu?
biz de bu gece eltimlerdeydik. ikizi var bi kız bi oğlan ikisine de korunurken kalmış
rahminde yara var adetleri düzensizdi sürekli ilaç kullanırmış. çocukken iltihaploı romatizma geçirmiş. 6 aylık evliyken hiç beklemediği anda hamile kaldı. Rabbim verince veriyor biz ne kadar ayağımıza da dikkat etsek iyice üstüne de düşsek nasip işte
iyi geceler canım o nekiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım aynen öyle...benim ablamda 3 yıl denediler aşılama tüp bebek vs olmadı sonra kendiliğinden hamiş kaldı doğum yaptı 8 ay sonra korunduğu halde şıp diye 2.ye hamiş kaldı Rabbim ol derse oluyor işte....
tatlım prolaktin hormonu yüksek olunca kullanılan bir ilaç.bende yüksek çıktı ya başladım kullanmaya.
tatlım prolaktin hormonu yüksek olunca kullanılan bir ilaç.bende yüksek çıktı ya başladım kullanmaya.
hıım hiçbir bilgim yok tatlım kullanıyomusun ilacını ne zaman bitecek ilaç
geçmiş olsun canım ben de bilmiyorum o ilacı.
bu arada kayınvalidem eşime 3 üzünüz olsun diye dua ediyor. teyzeleri de öyle dua etti. eltimin ikizi var bizim üçüzümüz olsunmuş, 3. oğlunun da dördüzü olsunmuş son numara kızının da 1 tane olsunmuş ona yazıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?