Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

benimkide habire ikizlerin olsun diyo benim teyzemler ikizde olma şansın var diyoo
ben onları Allaha havale ediyorum kimin üçüz kimin beşiz olacağını kimse bilmez...
evet senin var benim eltimin de vardı sülalesinde. bizim hiç yok. adetlerim de 28 gün yani çift yumurtlamıyorum ama Allah gerek bıraktırmasın klomen filan kullanırsam olabilir tabi.

saol tatlım.aman bu kaynanalarda çok biliyor allah sağlıklı versinde gerisi yine allaha kalmış kaç vereceği.hem yazık değilmi sana nasıl bakacaksın demiyormu bu kaynanan.kızına yazık geline layık ohhh ne ala.

kız çok güldüm vala kayınvalideye bak ne açık sözlüamin mi desek ne desek acebaaya şu eltinin durumu bana umut verdi desem,bende de yara var hemde rahim ağzını full sarmışş,eltinin ki ne durumdaymışki,birde ilç kullanırken korunsammı korunmasammı doktora sormayı unuttum kıııı

kızlar ben çıkıyorum inşAllah yarın iyi haberler veririm.. hakkımızda hayırlısı olsun.. heeerrşşeyyler inşAllah bizim sevdiklerimiz için çok güzel olur hep..

benimde adetim 28 gün ben klomen kullandım 2 kez çatlatma iğneside vuruldum ama nasip işte olmadı hayırlısı bakalım

kız karanfilcee adet döngüsüyle ilgisi mi var:26 iş nasıl oluyo kıı valla sayenizde bayaa bilgi sahibi oldum daha neler öğenicez bakalım Allah een yakın zamanda gönlüne göre olanı versinn öyle diyelim

canım onun bebekler 1 yaşında şu anki rahiminde yaraymış ve baya kötüymüş. ama gebelikten önce var mıydı yok muydu bilmiyorum ama herhalde az da olsa öncesinde de vardı. anlattıysa da tam hatırlamıyorum. ama o zamanlar bi ilaç kullanmıyordu biliyorum. midesinde ağrı vardı zaten sigortaları yoktu doktora gidememişlerdi başlamasını bekliyordu. ülser diye gitti doktora mide ağrısından ama 45-50 gündür olmuyordu adet onun hep uzun sürerdi düzensizdi, hamile olarak çıktı geldi.

canım onun bebklerinin arasında 10 gün varmış doktor öyle demiş. mesela bizler 14. gün yumurtluyoruz ya diğer yumurtalık da 10 gün sonra yumurtlayınca noluyor adet gelmesi gerekenden daha geç geliyor. ben öyle biliyorum yani

maşallah diyelim canım ya bende şu ilk gecede hamile olanlara şaşırıyorum nasıl oluyo acebaaaa,yaa kafaya takmıycaksın bikere amannn nolura olsun diceksııınn

ben de kaçtım kızlar çok uykum geldi. Allaha emanet olun Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin.

aaa çok ilginç yani bence çok şaşırdım bende 2 yumurtanında aynı anda çatladığını zannediyordum,mesela ben 30 günde bir adet oluyorum daha fazla mı olması gerekiyor yani

slm bayanlar nasılsınız tatilden sonra ilk iş günü başladı bugun ben ii olmaya çalışıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…