kayınvalidende maaşaallahh çok seviyor belli ki gelinlerini
Öyledir bir sever ki sormakayınvalidende maaşaallahh çok seviyor belli ki gelinlerini
ben onları Allaha havale ediyorum kimin üçüz kimin beşiz olacağını kimse bilmez...benimkide habire ikizlerin olsun diyobenim teyzemler ikizde olma şansın var diyoo
geçmiş olsun canım ben de bilmiyorum o ilacı.
bu arada kayınvalidem eşime 3 üzünüz olsun diye dua ediyor. teyzeleri de öyle dua etti. eltimin ikizi var bizim üçüzümüz olsunmuş, 3. oğlunun da dördüzü olsunmuş son numara kızının da 1 tane olsunmuş ona yazıkmış...
geçmiş olsun canım ben de bilmiyorum o ilacı.
bu arada kayınvalidem eşime 3 üzünüz olsun diye dua ediyor. teyzeleri de öyle dua etti. eltimin ikizi var bizim üçüzümüz olsunmuş, 3. oğlunun da dördüzü olsunmuş son numara kızının da 1 tane olsunmuş ona yazıkmış...
ben onları Allaha havale ediyorum kimin üçüz kimin beşiz olacağını kimse bilmez...
evet senin var benim eltimin de vardı sülalesinde. bizim hiç yok. adetlerim de 28 gün yani çift yumurtlamıyorum ama Allah gerek bıraktırmasın klomen filan kullanırsam olabilir tabi.
ben onları Allaha havale ediyorum kimin üçüz kimin beşiz olacağını kimse bilmez...
evet senin var benim eltimin de vardı sülalesinde. bizim hiç yok. adetlerim de 28 gün yani çift yumurtlamıyorum ama Allah gerek bıraktırmasın klomen filan kullanırsam olabilir tabi.
kızlar ben çıkıyorum inşAllah yarın iyi haberler veririm.. hakkımızda hayırlısı olsun.. heeerrşşeyyler inşAllah bizim sevdiklerimiz için çok güzel olur hep..
kız çok güldüm vala kayınvalideye bak ne açık sözlüamin mi desek ne desek acebaa ya şu eltinin durumu bana umut verdi desem,bende de yara var hemde rahim ağzını full sarmışş,eltinin ki ne durumdaymışki,birde ilç kullanırken korunsammı korunmasammı doktora sormayı unuttum kıııı
kız karanfilcee adet döngüsüyle ilgisi mi var:26iş nasıl oluyo kıı valla sayenizde bayaa bilgi sahibi oldum daha neler öğenicez bakalım Allah een yakın zamanda gönlüne göre olanı versinn öyle diyelim
canım onun bebekler 1 yaşında şu anki rahiminde yaraymış ve baya kötüymüş. ama gebelikten önce var mıydı yok muydu bilmiyorum ama herhalde az da olsa öncesinde de vardı. anlattıysa da tam hatırlamıyorum. ama o zamanlar bi ilaç kullanmıyordu biliyorum. midesinde ağrı vardı zaten sigortaları yoktu doktora gidememişlerdi başlamasını bekliyordu. ülser diye gitti doktora mide ağrısından ama 45-50 gündür olmuyordu adet onun hep uzun sürerdi düzensizdi, hamile olarak çıktı geldi.
canım onun bebklerinin arasında 10 gün varmış doktor öyle demiş. mesela bizler 14. gün yumurtluyoruz ya diğer yumurtalık da 10 gün sonra yumurtlayınca noluyor adet gelmesi gerekenden daha geç geliyor. ben öyle biliyorum yani
ben de kaçtım kızlar çok uykum geldi. Allaha emanet olun Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin.
slm bayanlar nasılsınız tatilden sonra ilk iş günü başladı bugun ben ii olmaya çalışıyorum....
hoşgeldin canım, ben de tatilden döndüm, umarım tatil bize birer bebek getirmiştir
cnm nasılsın hoşgeldin bnm ikizlerim olacakmış rabbim inş sanada vermiştir:)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?