İnsan yazıp yazıp siler mi ya? Sana nefretimi mi anlatayım sevgimi mi ? Gittikten sonra anlaşılır ya sevdiğinin kıymeti,senin de o hesap oldu. Yapmaman lazımdı,seni unutmak için başkasını kullanmamam lazımdı. Ama yaptım. İyi ki yapmışım. Senin gerçek hislerini öğrendim. Beni kaybetmekten deli gibi korkutuğunu gördüm.
Olmazdı ki seninle. Aynı yerde çalışıyoruz,arada 9 yaş var :/ Arkadaşlarım sana abi derken ben deli gibi sevgilim demek istiyordum.
Tam seninde beni sevdiğinden emindim, benim olmam gereken yerde başka bi kızı gördüm. Bitti işte dedim, nabarsan yap bakmıcam yüzüne dedim. Ertesi gün öyle olmadı ama. O kokun,yeşil gözlerin, adımın dudaklarının arasından çıkması.Tüylerimi ürpetti...Bırakamadım... Ama tam olarak geri de dönemedim. Dönmemeliydim çünkü gurur vardı arada. Aşktan çok gurur. Benden çok o kız vardı kalbinde..
Şimdi senin olman gereken yerde başkası var.Yanımda başkası. Ama kalbimde sen.Aklımda sen. Ve eminim kaderimde de sen..
O her sarıldığında senin kokunu çekiyorum içime. Her güldüğünde seni hayal ediyorum. Konu sen olunca işte bitmiyor,bitemiyor hiç bişey.
Bana sarılmanı özledim. Kıskanmanı özledim. "Güzelim,canımın içi,bitanem" deyişini özledim. sana mikrofon verirken elimin eline değmesini özledim. Jöleli saçlarını bozayı özledim. Sana kahve yapmayı özledim. Beraber haber peşinde koşmayı özledim. Yanıma oturmanı özldim. O küçücük koltukta beraber bi yastıkta yatmayı,işten kaçmamızı özledim. Beraber yemek yapmayı özledim. Biberleri keserken beni seyretmeni özledim. Tava seçerken gözlerinin içiyle bana bakmanı özledim. Montaj yaparken başka bi işin olsa da yine gelip benim yanımda durmanı özledim. Sürekli bende olan değişiklikleri farketmeni özledim. Başkalarıyla beni kıskandırmanı özledim. Birilerinin bizi birbirimze benzetmesini özledim. Kışın kardan kaplumbağa yapmanı özledim. Birisi bana laf atınca gel şöyle yanıma deyişini özledim. Sen uyurken seni seyretmeyi özledim.
Kağıttan sana gemiler yapmayı özledim ve o geminin içine kim imzasını sığdırabilecek diye yarışmamızı özledim. Ne kadar saçma değil mi? Sırf sen imzanı sığdırdın diye, sırf bi kağıtta ikimizinde imzası olsun diye ben de sığdırmıştım. Ve sen o gemiyi hala masanda tutuyorsun :)) Umarım sevgilim, o gemiye attığımız imzaları bir de ben gelinlikle,sen damatlıkla, herkesin gözü önünde "evet" dedikten sonra nikah defterine atarız. Seni seviyorum. Yanımda kim olursa olsun, yanında kim olursa olsun ...