Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

Canım eşim sen biliyorsun ben bu formun müptelasıyım..
Ama hiç okumadığını da biliyorum..
Bunu da okumasan da yüreğinde hep hissetiğini biliyorum...
Ne kadar iyi bişey yapmışım ben seninle evlenerek yaaaaaa...

Bir eşi olmalı insanın..
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam onu görecek diye pırpır etmeli yüreği.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan,
Eve dönerken, cennetten köşe almışçasına.
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın !

"Ben seni ölene dek seveceğim boş laf.
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim" .

işte o sen olacaksın Allah ın izniyle... hele şu askerlik bitsin canımın içi herşeyim...

Ya söküp atacaksın yaranı içinden; ya da içinde bırakıp durmadan kanatacaksın ... Ya adam gibi seveceksin; ya da uzayıpp gideceksin... Sevmek kolay değil öle yarim yüreğini açmak, aynı bedende bir olmak... Ya sevginin peşinden koşacaksın, onu büyüteceksin; ya da hayatından onu sileceksin ..sevmek kolay değil öyle yarim... Ya aşkın için mücadele edeceksin ya da sende herkes gibi yalan olmayı seçeceksin.

allah cezanı versn eski sevgili,yaptıklarını bulasın
sen benım gıbısını zor bulursun zorrr
pişman olcagn gunler yakın

"Hayatın en hüzünlü anı.....mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır![/

Son düzenleme:
Ayrildigim eski sevgilim
Senin icin buraya ne yazacagimi bile bilemiyorum. Zorluyorum aslinda suan kendimi buraya biseyle yazmak icin.. Ilerki zamanlarda geri donup okumasi belki zevkli olur.
Ne bileyim artik eskisi kadar ozlemiyorum seni. Eskiden sevdigim gibi seviyorum ama, yani 2010-2012 seneleri arasinda sevdigim gibi uff daha fazla kendimi zorlayamiycam walla sana soyleyecek sozum kalmamis.

İnan seni çok sevmeme rağmen söyleyecek tek sözüm yok..Sen, beni ve aşkımı hiçbir zaman hak etmedin.Hakkın adaletine inanıyorum.Gün gelecek aynı şeyleri yaşayacaksın !

Verdiğim değeri hiçbir zaman hak etmemişssin. Ben sana kalbimi verdim sen yerlere attın daha ne söylenir ki. Allah seni nasıl bliyorsa öyle yapsın.

3 yıl dile kolay kalbe zor..
ilkimdin tekimdin.. aşıktım kör oldum senınle yetinmeyi bildim. sadece sen ol diyebildim. sense arkadaşlarını istedin bensizliği istedin. ikimizde sevdik farklı ölçülerde..
3 günlük dünyada mutlu olmak yerine ikimizede dünyayı dar ettik. birbirimizi seviyorken mutsuz olmayı seçtik. ben seninle yaşamakla mutluyken sen günlük hayatı yaşamak istedin.. hergün gelip gittiğim onca yolu sen bir kere kırıldığım için gelemedin ya yazık çok yazık.
artık sevginden bile emin değilim 3 yılın üstüne ilk defa hemde..
ağlamıyorum eskisi kadar çünkü mutlu olma ihtimaline karşı gururumu ayakta tutmak istiyorum..
yarın geleceğim sen yokken evine bırakacağım yüzükleri sessizce ve geldiğim gibi gideceğim hayatından sonsuzluğa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…