Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

o nasıl söz öyle, tövbe diyin bence...

Allah bana çektirdiğin acıların daha fazlasını sana en yakın zamanda verir inşallah.benden başkasını seveme.beni terkettiğin güne lanet okuyacak kadar pişman ol.sen beni nasıl yıktıysan sende aynen öyle yıkıl.şu an senden nefret ediyorum ve gün geçtikçe bana senden nefret bile hatıra kalmayacak.bana öyle kötülük yaptın ki ben seni sevmiştim sadece.senin için her şeyi yapmıştım.sana güvenmiştim.seni hayatımın aşkı bilmiştim!ama sen değmezmişsin bu sevgiye.senin aşkın yalanmış.onca sözler yalanmış.bir insana seni seviyorum demek senin için çok kolaymış.herkesten ayrı bir yerde tutmuştum seni sanki bir meleksin demiştim ama sen erkeklerin en beterlerindenmişsin.pişman olup döndüğün gün de gelecek biliyorum ve o gün sana asla geri dönmeyeceğim!aşık olacağım.seninkisi aşk değilmiş bunu anladım.senin gibi birisi için kalbimi kapatmaya değmez.senin için bu yazıyı daha fazla uzatmaya da değmez.

Son düzenleme:
martılar ağlardı çöplüklerde biz seninle gülüşürdük
şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik
acımasız olma şimdi bu kadar dün gibi dün gibi çekip gitme
bırak ta sarılayım ayaklarına kum gibi kum gibi ezip geçme !

canım acıyor, boğazımda koca bir yumru, gözlerimde de yaşlar.. yere göğe sığamıyorum oysa kabullenmiştim biraz da olsa. bugün yine reddediyor kalbim. bu sefer ikimiz de istedik ayrılığı biliyorum.bir milyon kez denedik olmadı, biz birbirimize göre değiliz sevgilim.

Nefes almayı bırakırsan tüm insanlık olarak mutlu olacağız.

daha yeni ayrıldık, ayrılmak zorundayız, bizim aşkımız imkansız. çok seviyorum, çok seviyorsun biliyorum, ama imkanı yok. çok acı çekiyorum, hiç severek ayrılmadım. ne kadar zormuş. hele sevildiğini bilerek. keşke beni o kafandaki mükemmel kız imajına koyup bu kadar aşık olmasaydın, çünkü ben biraz aşka aşığım, senin olgunluğuna, görmüş geçirmişliğine, şefkatine, kız çocuğu özlemine aşık olmuşum.
ayrıldık ama hala konuşuyoruz, kendini çok yıpratıyorsun yapma, bi çok konuda seni çok üzdüm, hakkım yoktu buna, sözlerimi tutamadım, çünkü ben böyle bir insanım işte, şerefsizim belki, sözümü hiç tutamadım, üşengeçim, tembelim, uykucuyum, zora gelemem, nazlı bebeğim, ama sen benim tam zıttımsın, o yüzden uyuşamadık, çünkü senin çok önem verdiğin şeylere ben ne kadar istesem de tam yapamadım.
o nefret ettiğin şeyleri bıraktım, artık zevk almıyorum, ama boğuluyorum kimseye açıklamadım kimseye dert yanmadım, kk da olmasa sanırım acımdan öleceğim.
geçecek değil mi? beyaz gelinliğimi giydiğimde aklıma senin gelmenden, eğer küçük bir kızım olursa sarışın kıvırcık saçlı kocaman gözlü olmasından çok korkuyorum.
çünkü her baktığım yerde herşeyde sen varsın, ileride olmamalısın. kalbimde hep yerin olacak ve seni hep çok seveceğim hem de çok. ama bana acı çektirmemelisin. hello kitty acı çekiyor.

allahım bana yardım et!!

bir de üstelik kendi dertlerim var, işim için sınavlara hazırlanmalıyım, kilo vermeliyim ailemin dertleri var.
çok şükür sağlıklıyım, çok şükür sevdiklerim yanımda. ama bu aşk kalbimi çok kanattı.
iradeli olmak zorundayım senin yalvarmalarına karşı dik durmak zorundayım allahım bu çok zor!
allahım bana yardım et. boğuluyorum.

keske iliskimize zarar vermeseydin...

gelecekteki sevgilime not..Fazla ilgili ol lütfen

yaaa ben kuzumu özlüyorum...çağır onu gelsin ve beni hiç bırakmasın.aynaya her baktığında suretinin ardında beni göresin.bu kadar kolay vazgeçtin ama kalbin hep benimle atsın...san kapattın o kapıyı,ama hayırlısıysan Rabbim açsın,açtırsın...inanmadığın o mucize gerçek olup seni utandırsın.pişman etsin.hayırlı olmayacaksan da Allah kalbimin acısını tez zamanda dindirsin...unuttursun.

Bence gecikmiş bir sondu bizimkisi.. Çünkü benim sayemde ertelendi bu son hep.. Ben senin gibi değildim olamadım keşke olsaydım keşke aynılarını sana yapsaydım bu kadar yıpranmazdım en azından.. Ama olsun bardağa dolu tarafından bakıyorum artık zararın neresinden dönsen kar sonuçta. Aslında benim için sana bunları söylemek o kadar zor ki bilirsin kıyamam hiç bir zaman..
Ama sonuçta sen benim en güzel en büyük tecrübemdin bu hayatta .. O yüzden yinede teşekkür ederim .. Şimdi kiminle istersen mutlu ol kiminle istersennn. Ben böyle daha mutluyum.

Sana söyleyecek sözüm hem çok, hem de yok.Vicdan azabı diye bir şey bilir misin birini arkasından bıçaklamak ne demektir ? Ben de çok düşünmüştüm ayrılığı,senden başka birisiyle mutlu olma ihtimalini ama hiç icraata geçmedim,geçemedim ama sen ne güzel yaptın öyle ! Tanrıdan dileğim beni gördükçe kahrol,pişman ol,ömrün boyunca beni bıraktığın için başkasını tercih ettiğin için lanet et kendine.
Benden ne istedin bilmiyorum ki...
Affetmeyeceğim seni,yapamıyorum olmuyor. Bir gün affederim belki, birini çok sevdiğim zaman iyi ki hayatımdan gitmişsin de onu tanımışım diyebileceğim bir insan karşıma çıktığı zaman affederim seni ancak başka türlü asla!

Son düzenleme:
şimdiden özledim yakışıklı kedişimm. barışalım artık. Eş ruhumsun sen. Salak aptal sorun çıkarttığın konuya bak !

ateşlere gel. ciğerlerin sökülsün acıdan. hayatının en mükemmel sandığın zamanında öyle bir düşüş düş ki feleğin şaşsın! kimseleri seveme. hayatının en büyük kazıklarını ye. ve benim masum sevgimi hatırla. seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi YANIMDA NASIL HUZURLU OLDUĞUNU. başını taşlara vur. kapımda sürün. o uyuduğun odan başına başına çöksün. sürekli rüyalarına gireyim. saçımın bir teline hasret kal.artık nefes alamaz ol. öyle özle öyle hasrete düş ki çıra gibi yan. kapıma koşarak gel. bir saniye görebilmek için yollara düş...DERMANSIZ DERDE DÜŞ, TEK DERMANIN BEN OLAYIM.

adam 2 yıldır hayatını yaşıyor ben hala bozuk plak gibi bunları tekrarlıyorum. napalım, umut fakirin ekmeği.

ama,

ALLAH BÜYÜKTÜR.

Ah blackk_swan ah o topic i açtığımız günler dün gibi. Ne günler aylar geçirdik. Her geçen gün biraz daha soğuyor yaramız ama inceden daha mı keskinleşiyor ne. Aynen adama hiçbir şey olmadı evlilik arefesinde gayet keyifli. Tek belki ah ettim de tuttu diyebileceğim dana gibi olmuş kilo almış. Hayırlısı ya önüme bakıyorum öyle yapacağız artık :)

Tam 11 ay oldu sen gittin nedensizce haince bıraktın gittin ki ben en güzel hayalleri seninle kurdum. Hayallerimi umutlarımı çaldın gittin.. bunları yapmana rağmen neden atamıyorum seni içimden neden bu kadar özlüyorum. Aslında sen bunları haketmiyorsun. Ne beni nede sevgimi. Umarım değmiştir gitmene..

zaman geçti ama henüz yeni kalbimde acısı o da tükenecek biliyorum sen ise yapılacak en kötü şeyi ihanetin acısını yaşattın bana .hakkım haramdır sana birgün geriye dönüp baktığımda senden hiçbir şey kalmayacak zerre bile unutmak var olduğu sürece bu dünyada .bir gün mutluluktan semalarda uçtuğum ve gerçek aşkı tattığım vakit yavan ve sahte duygularına bakıp iyiki diyeceğim senin kapkara rengin aydınlık beyazı bana anlamlandırdığı için son kez minnet duyacağım buna

Inan ki sana ah bile etmek gelmiyo icimden... Öyle bi vazgecmisim ki senden öyle bi gitmissin ki benden.. Biliyormusun bir zamanlar nefesimdin, nefesimi öyle bi kesip gitmissin ki, suan ne gozlerin ne gülüsün ne sözlerin hic birseyin aklimda degil, biliyormusun Ben senin en cok ellerini severdim onlari Hep öpüp koklardim ama inan bana onlar bile aklimda degil artik.. Hele kokun o bana huzur veren ... yanindayken zamanin durmasini istedigim gunler.. Hersey öylesine ucup gitmis ki hatirlayamiyorum hic birseyi.. Sadece incecik bi sizi kaldi senden hediye bazen bi sarki caliyo dakikalarca oylece kaliyorum gozlerim biraz nemleniyo... Inanirmisin o an ne düsünecegimi bile bilmiyorum.. Derinlerde bi yerimde sizlaniyorsun iste senden geriye kalan hersey bundan ibaret.. Umarim mutlusundur simdi yeni hayatinda.. Bazen aklimin ucuna geliyo aceba dusundugun oluyomudur seninde.. Cevabini bile bilmek istemiyorum biliyormusun.. Iste senden bu kadar vazgecmisim..

Tek duam Allah'ın sana kız çocuğu tattırmaması çünki aldığın o kadar ahtan sonra o sübyanın başınada bana yaptıklarının gelmesinden korkuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…