Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

bugün yine beraberdik aşkımm :) yanındayken herşey çok güzel=)) ama bi kerede çiçek alıpta gel be böcüğüüm opuyorumnanaktan

yüzyıllık acıdan uyanmak istiyorum..tut elimden kurtar beni...
sen de aynı durumdasın oysa ben seni kurtarmak için işte tam da burda hazır bekliyorum..
bir adım atacaksın,sonrası........opuyorumnanaktan

amaaa nerdeeeeeeee:sinifsinif:

en kötüsü mü en iyisi mi bilmiyorum ama her istediğimde yanımda oluyorsun..çok yakınımdasın..sana sarılsam sarılırım,dizinde yatarım..ama bakışlarında beni görmek istiyorum artıkk...............

belli etmiyorum,olmamış gibi yapıyorum ama
seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bı YERE HAPSETSELER ıKıMıZı,GıTME ıHTıMALıMıZ OLMASA ıKıMıZıN,AYNI ODADA AYNI NEFESı ALSAM SENıNL, KOKUN KARIŞSA HAVAYA VE BEN O KOKUYU ÖMÜR BOYU ÇEKSEM ıÇıME,TUTSAN ELıMı HıÇ BIRAKMASAN YANYANA BıR ÖMÜR VARIM SEVGıLıM ıŞTE O AN...
Ayy içimden fışkırdı yine aşkım birdensenağlama aşk insana neler yazdırıo iki dakkada yazdım yine

Son düzenleme:
rüyalarımdasın..uykumun en tatlı yerindesin..rüyalarımın hayrısın..hep sen ol emi inşallah:icecream:
sen olmasan da yanımda kokun herhangi bi an burnumda..gülüşün karşımda..canıııııııııımmsın iyiki varsın..bunları benden duyamıyosun amaa
seni çooooooooooooookk çoook çokkkkkkkkkk seviyorum:asigimpuyorumnanaktan

hayallerimi yiktin gittin, guzel gunler gormemize cok az kalmisdi. ama sen naptin, sonuna yaklasmisken pes ettin pes!
Sana guvenmistim sana inanmistim naptin bana terk ettin beni sana helal olsun ne diyim.
yaktin mafettin beni

:a015: Ne kadar uzak olsakta Çok yakınız canım of off unutamadım seni canım benim ne olursa olsun seviyorum hala ayrı olsakta severek ayrılsakta zorunlu kalsakta. dünya duysun hala seviyorum seni senağlama

Keşke o gün o kadar içten 'Allahım nolur o beni bıraksın ben yapamam o ayrılalım desin bitsin bu ilişki' diye dua etmeseydim. Keşke kabul olmasaydı duam. Şimdi çok pişmanım.

Keşke hiç ayrılmasaydık. Seni ne kadar sevdiğimi senden sonra anladım. Şimdi seni çook özlüyorum ama artık geçmiş ola:gitme:

artık içimdeki sevgi tamamen yyok oldu sen ve ben artık bı yabancıyıs bitti yasık o geçen 5 seneye hatta 6 seneye yasık etti.Allahından bul bile demiyorum çünkü beterin beteri var döner dolaşır başıma gelir diye korkuyorum..

çok seviyom seni be..valla bak..kıymetimi bil benim ve sana duyduğum bu sevginin
ayrıca yerim o tipini ben senin :jeyyar:

Allahın cezası çık artık hayatımdan yeterince bagladın kendine sonra gerçek yüzünü gösterdin hadi bırak artık peşimi ben yapamıyorum sen yap hadi defol git hiç tanımamışım gibi çık hayatımdan senağlama
Sonra bigün yine gel elinde en sevdigim masmavi güllerle herşey bambaşka olsun sen, ben, biz bambaşka olalım hiç bitmesin bitirilmesin tüketilmesin.. sadece yaşanılanlar unutulsun..

senden kurtulduğum için çok mutluyum...alışkanlığın bıraktığı şeylerden dolayı aklıma geliyorsun arada bir...ilerde zerre kadar hatırlmayacağım seni...neden mi...çünkü senden önceki ilişkilerim senden daha gerçekti..onları bile tınlamıyorum...senin tek farkın daha hızlı unutulman olacak...

Sensiz Bu Şehir...
Kocaman bir yanlızlık kaplıyor hertarafı, boğucu bir hüzün ardından...

Sevemedim sensizliği , beni mecbur ettin bu sessizliğe sen.
Nefes alamıyorum , yüreğim acıyor.
Sevmiyorum bu şehri sen yoksan eğer.
Ve her sabah yokluğuna doğuyor güneş.

Özlüyorum kokunu, hemde çok, belki itiraf edemiyorum ama çok özlüyorum gözlerinin bana bakışını...
Saf sevinçlerim,gülüşlerim yok artık..Koca bir boşluk var içimde.
Hayallerim, seninle yeşerttiğim umutlarım soldular..
Bu yüzden yokluğunu al götür bu şehirden.
Bitir bu hasreti herşeyim...

Sensizliği sevmeyen şehrime sen lazımsın.
Güneş gibi, yağmur gibi, hava gibi,su gibi lazımsın...
Hasrete dair hiçbirşey olmamalı artık,
Ve ellerimden tuttuğun an kavuşmalı ayrı düşmüş tüm sevdalılar...

Yeniden herşey umut dolu olacak, aynı sen gibi,
yüzün gibi,gülüşün gibi,sevdam gibi..
Sen lazımsın gel ne olur...
Gel ki ben sen olayım yalnız sende kalayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…