Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

ozaman sarıl o limana hayatını akışına bırak..belkide seni mutlu edecek tek kişi budur:)a.s.

süper canım..rabbim hakkındakini en hayırlısını versin..a.s.

maşallahhhh maşallahhhhhhhhh rabbim hiç ayırmasın ellerinizi..

2 saat önce sana birlikte mutlu olalım dedim... sen istemedin...
2 saat sonra sen aradın mutlu olalım dedin.. ben istemedim...

hayat bu Allah iki saatte nelere değiştirmiyor...

neden diyorum...neden...insan güzel bir şeyler yaşayınca illaki sonradan bedelini ödemesi mi gerekiyor...sanki bedel ödeceyecek bir şey mi yaptım da illaki yaşamak zorundayım bunları...geçen sene bu zamanlar mutluydum...şimdi uzaktan izliyorum o günleri...bu kadar mı olur imkansızlık...herşey bu kadar acımasız mı olmalı...hayat zaten bizi bir araya getiremeyecekken üstüne bir de karakterin eklendi bizi yok etmeye...dönmemi istiyorsun...dönsem ne olacak....yeniden yaşanacak her şey...yeni ayrılıklar...yeni tartışmalar...yeni güvensizlikler...sensiz olmayı öğrenirken birden çıktın yine karşıma...yine dağıttın beni...yine dağıttın dünyamı...nolacak ha şimdi...senin toparlanman kolay be güzelim...benimkisi zor olacak...

hergün seni soruyorlar bana hergün ne yapıyo iyi mi iye? bilmem ahh bi bilsem ne yaptığını ahh bi duysam sesini
diyemiyorum ki... her soruşlarında bi daha yıkılıyorum ama diyemiyorum bitti biz ayrıldık diye...
böyle şeyler şarkılarda olur sanmıştım ama diyemezmmiş insan kolay kolay ,deli gibi sevdiği birinden ayrılınca..
özlüyorum ne zaman mutlu bi sevgili görsem özlüyorum , ne zaman sevdiğimiz şarkıyı dinlesem özlüyorm..
her nefes alışımda özlüyoyorum her gözümü kapayışımda her açışımda..
hayatım olmuşsun benim hani demiştin ya çıkar beni artık ordan orda olmak istemiyorum diye..hayatımı kendimden çıkarmamı
mı istiyosun gerçekten...o kadar basit miydim ben..hani dünya bi yana sen bi yana derdin hep..terazinin diğer tarafı mı ağır geldi
de ben değerimden kaybettim...hani kıyamazdın gözünden sakınırdın beni...şimdi parça parça ettin hayatımı..bu kadar mıydı
herşey...bu kadar çabuk mu geçti içindeki ben ,bir heves miydim senin için? çamura saplanmış gibiydim ozaman..
bitmesin dedikçe daha da batıyordum gözünde... kırdın..hiç düşünmeden hiç önemsemeden..ben erkeğim erkek adama
yakışır mı bu demeden.ama erkeklik bunları düşünmek değildi değil mi? kaçmaktı..saklanmaktı...fırsatını bulunca ezip
gereksiz bir eşya gibi atmaktı köşeye...kaçıyosun..benden, aşkımdan, yüzleşemiyosun geride bıraktığın enkaz ile..
ama kaçabilir misin vicdanından onu da görmezden gelebilir misin beni görmedğin gibi...bigün pişmanlığın başına vurduğunda
ağlayacaksın kapımda,af dileyeceksin yakaracaksın..herşeye rağmen korkuyorum o zaman eski ben olamamaktan..
öyle sevmişim ki seni ne yapsam anlatamıyorum kendime beni sevmediğini.. yüzeyselmiş herşeyin ,herşeyimsin deyişlerin.
hiçbirşeyin olamamışım senin...bigün hiçbirşeyin olmadığın biri çıktığında anlarsın bu dediklerimi..atamazsın o zaman görmezden
gelemzesin gözyaşlarımı...dilerim istediğin gibi yüzeysel olur btün ilişkilerin hakettiğin o çünkü....

Son düzenleme:
hiç aklımdan geçmemişti...onca şeye rağmen keşke seni tanımasaymışım diyemedim hiç bir zaman...ama bugün ilk kez bunu söylüyorum...gerçekler tokat gibi çarpıyor yüzüme...3 ay boyunca herşey yolunda gidiyordu...sensizliğe alışmaya çalışıyordum...ama artık hiç bir şey yolunda değil...umut doluydum 3 ay boyunca...çünkü sensizlik artık bana batmayacaktı....iyileşiyordum...noldu birden böyle bana...bu kadar kız düşkünüysen biri eksik kalsaydı...birini tamamen silseydin hayatından...birini çağırmasaydın tekrardan...o "biri" ben olsaydım...tek sana değil kendime karşı da güçlü olsaydım...hayat bu konuda affetseydi beni...merakıma yenik düşmeseydim...

keşke bunLarı yapmasaydn .. çocukca davranmasaydıN.. Seni çok seviyorum ama dönüşü yok biz diye bişey kalmadı artıkk

sen yapamadın ben yaptım bitsin dedim ama şimdi sensizliğe dayanamıyorum.ikimizde birbirimizi ölesiye severken neden birlikte olamıyoruz.aşkımız neden imkansız.herşeye rağmen seni tanıdığım için sevdiğim için pişman değilim.birlikte olamasakta seni seviyorum.

Neden gittin neden bıraktın neden
Oysa daha tadamadıgımız yagmurlarımız vardı bizim.
Soguk ayazlarda ısıtmayacakmıydın ellerimi?
Bizim el degmemiş fırtınalarımız vardı.
Neden kurban oldugum neden yaptın neden!!

Son düzenleme:
hayat seninle güzeldi sen uyurken seni izlemek nefes alışını duymak komik hareketlerine gülmek isterdim ömrüm boyunca ta ki ölüm çıka gelene kadar seni çok seviyorum delimmmm iyi ki seni tanımışım kısa da olsa çok güzeldi seninle nefes almak

Her gun agliyorum elimden baska bisey gelmiyor. Keske senden nefret etseydim edebilseydim, ne kolay olurdu o zaman. Nasil bu kadar buyuk sevebildim ben.
Bir insan ne kadar degisebilir 3 yilda.. Ben aglarken sen nasil gulebiliyorsun? Sana nasil guvenmistim halbuki...
Bitti.. sadece beni yakti gecti...

Ben seni senir ettim sen beni 2 katı sinir ettin
şimdi ne yapıyorsun nerdesin bilmiyorum..ama hayatına birini sokmuşsun hemde bir zamanlar beni deli gibi sevdiğin söyleyen sen değildin..
Ne diyebilirim ki umarım mutlu olursun...bizim sonumuz mutlu biticek diye umuyordum ama her şey umduğu gibi gitmiyor insanın..
Arkandan beddua edemem etmem..yolun açık olsun...hoşçakal....

hayatıma anlam kattıgın için teşekkürler..seviliyorsun son istanbul beyi.

sana inat seni kıskandırmak için sırf sen sevgili yaptıgın için bende yaptım..amaa unuttum mu seni HAYIIIRRR şuan bulundgum şehirdesinn aynı havayı soluyoruuuuz 5 dk aramızz ama sana bu kadar yakınkenn uzaktayımm malesef halaa seni seviyorumm halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…