Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

kurban olurum ben aşkıma...:asigim:

çok seviyorum senii çokkk 3 senedir beraberiz..:asigim::asigim:

şuan biraz uzak olsakta elimizde olmayan sebeplerden dolayı..

ama konuşuyoruz allaha şükürr..:1hug:

inanıyorum biz hiiiiiiiiçç ayrılmıcazzzz:1hug::1hug:

klava: Bak bu oklava bile yontulmuş, ben sana neden şekil veremiyorum aşkım yaaasempatiksalakcinni Duygusuz şebeleğim benim minnak odunumopuyorumnanaktan

hersey sewmekle bitse ii yine
sen kendi haklarından feragat ederken o kılını kıpırdatmaz işte:Çok üzgünüm çoook

Yüzyıllardır oynanmasına rağmen,hiçbir seyirci sahneye fırlayıp, Romeonun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştı. Sonunda geminin batacağı bilindiği halde,Titanic filmi defalarca izlenmiştir. Bitecek korkusuyla aşktan kaçanlar,dünyaya gelmeden önce kendilerne danışılsaydı,sonunda öleceklerini bildiklerinden hiç doğmamayı ...seçerlerdi. Böyle... yaşanmaz!
Romeo ölmeli,Titanic batmalı ve Aşk herşeye rağmen yaşanmalı!

Son düzenleme:
(ayrıldığım sevgilime:)
küçükken masal kahramanları,
süper kahramanlar beni çok etkilerdi,
Çünkü onlar ölümsüzdü.
3 sene önce koptuğumuzda hep kahramanım olarak kaldın.
Hayallerimin tatlı kahramanı, bay mükemmelim, toz konduramadığımdın.
Sonra mı bir anda çıkıp geldin,
aslında hayalimdeki kahramanla alakan bile olmadığını farkettirdin
çok acıdır ki şunu anladım...
"Kahramanlar sadece hayallerde yaşarmış."
Şimdi 3 sene aklımda,kalbimde, beynimde kapladığın yeri boşalttığın için
sana teşekkür mü etmeliyim
yoksa ölümsüz sandığım kahramanımı öldürdüğün için senden nefret mi etmeliyim bilemiyorum
o nedenle de bunları sorgulamıyorum kısacası seni umursamıyorum:)

(yeni heyecanıma:)
bir daha aşık olamam derken,
hatta seni bunun için en olmaması gereken kişi zannederken
çok ciddi tekliflerinle geliverdin
evet sen gelmeden çok kısa bir süre önce anladım
kahramanlar masallara yakışırmış,
gerçek hayata çok aykırılarmış.
belki kahramanım olamazsın ama
ruh eşim olarak kendi masalımızı yazabiliriz seninle:)
ama buna inanmaya ihtiyacım var önce...

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün ayrılalı tam 1 ay oldu ama görüyorum ki gereçekten bu sefer bitmiş....
bir yandan sana kızgınım ama bir yandan da seni çok özlüyorum....
zaman her şeyin ilacı derler bakalım bizimde ilacımız olucak mı...
bizm dedim yha sahi biz idye bir şey kaldı mı ki kalmadı mı dimi
ne acı onca hayal varken şimdi ayrıldık bu ayrlığı ben istedim ama
neden bir çaba sarfetmedin olmaz diye seni bırakmam diye halbuki....
sana o kadar çok güveniyordum ki asla beni bırakmaz diyordum hayatıma bir anda
girdin bir anda çıktın.sadece bir anlık öfkeyle bitti dedim ama bitti kelimesi bizden
çok şey aldı yok artık biz diye bir şey olmıcakta umutlu ol diyorla ama ben nedense
umudumu kaybettim hemde daha bu bir ayda aslına bakarsam umutlu olmam hata olur
sadece kendimi üzdüğümde ve yıprattığımla kalır bugün benim için çok özel bir gün ama sen yoksun adım gibi biliyorum unutmadın bu günü ama kutlamazsın gurur yaparsın bunu çok
iyi biliyorum...ne diyim canın sağolsun halbuki bu konularda hassas olduğumu en iyi sen bilirsin...ama bildiğinle kalıyorsun kim bilir şu an ne yapıyorsun nerdesin kimlesin bilmiyorum
aklına bir kezde olsa geliyormuyum ama sanmıyorum keşke aklına geldiğimi görebilsem bir çaba sarfetsen sanırım tam ben kendimi toparlayınca çıkıcaksın karşıma zamanda
karşıma çıkmammın ne anlamı var söyler misiin nasıl bu kadar sessiz kalıyorsun
hiç mi sevmeddin hiç mi özlemiyorsun çok rahatsın belli ne diyim ki sana hadi iyi rahatlar sana ben daha fazla zamanıan çalmıyım aklına desen hiç girmiyim HOŞÇAKAL....

senden nefret ediyorumm!!! çokta özlüyorum ne yapıcam ben yaa :gitme:

Ben olmayınca ondan kurtuldum demişsin,
Benim yerime bir başkasını sevmişsin,
Beni zaten aslında hiç sevmemişsin,
Üzülmedim hiç dönme geri !!!
Kime gidersen git beni unut artık...

aşkıımmm diyebileceğim birisi yok, ama olmasını istediğim biri var.. Söylemek istediğim şey ise; seni sevmemek delice aşık olmamak için kendimi tutuyorum. Çünkü biliyorum sonu yok.. Seninle ben imkansızız.. Fakat içime işlemene engel olamıyorum.. Rahatsız edip canını sıkmak istemiyorum ama aklım hep sende.. Farketmeni de istemiyorum zaten.. Uzaktan "sevmek" şimdilik daha iyi =)

hayat ne akdar garip.. biri için ağlarken sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissedip hayatı o ve onun dışındakiler diye ayırırken.. bir süre sonra onun adını bile duyduğunda bişey hissetmediğini anlıyorsun.. heran herşey değişiyor, isteklerin bile.. sen olacakların önüne kendini mahvetsen de geçemiyorsun.. sonra birliman buluyosun, güvendiğin.. anlamsız bir şekilde ama. neden güvendiğini bilmeden.. sana zarar vermeyeceğine yürekten inandığın.. huzur bulduğun kısaca. kendini anlatmadan anlaşıldığını hissettiğin biri. sence bu yeterli mi ?? derken.. neden yetersiz olsun ki ?? diye savunmalarla dolu içine.. bla bla blaa karışıyor aklım.. karıştırıyosun.. karıştırdılar.. doğrusu nedir.. ne yapmalıyım...

rabbim onu nasıl biliyorsa öyle yapsın...
dilerim allahtan hiç yüzü gülmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…