Aşkın,eşin yada ayrıldığın sevgilin için,içinden geleni yaz..

defol artık zihnimden birdaha dönmemek üzere defol anılarım terkedin beni istemiyorum seninle olan 1 saniyeyi dahi hatırlamak ....

seni çok ama çok seviyorum hayatımın anlamı iyi ki benimsin iyi ki seninim ve rabbim bizi birbirmize bağışlasın canım sevgilim benim...:asigim:

zayıf noktalardan vurmaya çalışıyorsun hala...anlamadım gitti seni...unut!!...mutlu ol...önüne bak...

Ahh aşkım yaa, beni bu kadar üzmeye gerek var mıydı, inş artık bunları geride bırakmışızdır... endişelerini çok yi anlıyorum, inan bana ben senden daha çok düşünüyorum bunları ama benim sana karşı olan aşkım o kadar fazla ki sen boşuna takıyosun bunları, ben her zaman beklemeye hazırım, senden vazgeçmem, boşuna düşünme bunları...

....Agirdir sevmelerim ,her "Yurek" tasiyamaz.....Buyuktur umutlarim, her "Omuz" kaldiramaz.....
N.Hikmet'ten...

Sadece filmlerde olur böyle seyler sanirdim..
Yasaksin imkansizsin..
Ama seviyorum elimde degil, yüregini seviyorum, sevecegim..

zamanla hiç hatırlamayacaksın beni merak etme....bak ne güzel etrafında akıl hocaların da belirmiş.... destek veriyorlar...boşver diyorlar... çok abarttığımı da düşünüyorsundur sen..affedilmeyecek ne var ki diyorsundur şimdi... birgün başına gelirse anlarsın...ama sen o zamanda anlamazsın...ne de olsa önemli olan hep senin düşüncelerin senin hissettiklerin dimi...duyarlı rolü sana hiç yakışmıyor...

Attığın Kazıkları Saklıyorum Sevgilim..Saklıyorumki;Gün Gelip Bana Döndüğünde Seni Oturtacak Yerim Olsun!.. yerimseniben

bir sürü şarkı var beni sana götüren...herşeyin sebebi sensin...benim de hatam var tabi...benim hatam en başından seni bilmeme rağmen henüz daha erkenken...ikimiz için de çok yara açmayacak bir dönemdeyken... kopamamak oldu senden....

Eskisi kadar canım yanmıyor ama kimi zaman seni hala çok özlediğimi hissediyorum. Tıpkı bu gece olduğu gibi. Tek istediğim çıkma bir daha karşıma ve sakın arama. Çünkü artık üzülmek, başa dönmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…