''asla'' derdim ya!!

Yardım almalısın,sorun yapacak hiçbirşey yok ortada.
Loğusalık sorunlu oluyor işte biz de yaşadık.
Eşin seni seviyor,güzel bir oğlun var Allah bağışlasın,daha ne olsun ki
Hayata olumlu bakmayı dene lütfen

cinselliği o şekilde yaşayamayız cunku bendeki durumdan dolayı o da doktora gidiyor onda da enfeksiyon var olabilir.,gerci yok dedi onun doktoru ama..son bi kontrolumuz kaldı işte..

Eşine sarılıp birbirinizin vücuduna dokunmakta mı yasak? Regl olduğunuzda bile eşinize hiç yaklaşmıyor musunuz? Cinsellik sadece doktorun o yasakladığı şey değildir.

hepiniz aynı şeyi yazınca daha da bi farkına vardım..ellerimle bozuyorum mutluluğumu, az önce misafirim vardı eşim okuldan gelince odaya geldi oğlunu sevdi, misafirimle az bi sohbet edip yatak odasına gitti..hala cıkmadı ..uyudu demek ki..söylediklerinizde haklısınız bi arkadaşım yazmış ya şimdi güçsüzüm deme zamanı diil diye,güçlüyüm demelisin demiş..galiba öyle..iyice saldım kendimi benden geçti diye..yapamam düzeltemem diyordum ya denicem..oğlumu uyutup gidicem sarılıcam umarım terslemez beni..yarın bozulacağını bilsem bile belki bugunu kurtarırım hem belki o da sarılır bana..sonra da aksama güzel bi yemek yaparım..belki de kurtarırız ha? sağolun..herşey için..umarım güzel haberlerle dönerim size..ya da oğlumu uyutmöadan onunla gideyim..biz güzel bi aileyiz bozmama izin verme diyeyim..evet bu gaz benden gitmeden hemen yapmalıyımm

kendimi okur gibi oldum cnm 3 yıllık evliyim 8 aylık bi kızım var Allah uzun ömürler versin bizdede doğumdan sonra birbirimize olan alttan lamalarımız katlanmalarımız kalmadı çok kez ayrılalım dedik Allah korusun oda yazın tatile gidelim kafa dinleyelim dedi bakalım bence biraz ikinizde sabırlı olun düzelecektir

bence insanlar şükretmeyi bilmiyor çok seviyoruz suçu mutsuzluğu diğer insanlara olaylara ve de hormonlara atmayı. hayatınızdan bu kadar şikayet ederken dua edin de allah size ciddi bir dert verip imtihan etmesin. eşiniz eve gelmeyen biri olabilirdi sizinle ilgilenmeye bilirdi parasız bırakabilirdi bebeğiniz olmayabilirdi veya çocuğunuz hasta olup dönüşü olmayan acılar çekebilirdiniz allah sizin ve hepimizin yuvasını ailesini bebelerini korusun. ve bence isyan edip kendinizi bu denli bunalıma sokmadan önce hayatınızın artılarını düşünüp beş parasız huzursuz yuvasız bebesiz insanları düşünüp iyilik için dua edin.

Konu sahibi arkadaşım, Allah dert vermesin, sıkıntı göstermesin. yapmayın böyle ama. insanlar ne dertlerle boğuşuyorlar. Allah sağlıklı bir yavru vermiş size, ailesine düşkün bir kocanız var, ikinizde iş güç sahibi sağlıklı insanlarsınız. neden soğumak, kavga etmek? hadi kavga edilir de anne babaya anlatmak nedir yahu? öğretmensiniz bir de, siz sarılır, uyursunuz geçer ama anne babalar unutmaz bu yaşananları. hem siz sarılın o sarılmazsa yine sarılın neden "ya sarılmazsa" diye tedirgin oluyorsunuz. sarılmasın. yine sarılın, daha sıkı sarılın. cinselliği kendinize bahane edip ona da bunu yansıtmayın.
Allah beraberinizde olsun, sakinleşin

bence fevri hareket etmeden çözüm yollarını bir arayın, yemeğe çıkın, sinemaya gidin, elele dolaşın... en olmadı bi evlilik danışmanına gidin toparlayın, sonra yoktan sebepten bitti diye belki çok daha pişman olursunuz. bu durumu düzeltmek istediğinizi eşinizle konuşun. beraberce çabalayın. aşkınızı ziyan etmeyin.

arkadaşım teşekkür ederim '' sevgi de sıra olur mu '' dedin ya bu söz getirdi beni kendime..

arkadaşlar gttim ve sarıldım:) ve inanın cocuk gibi mutluyum kimler gelmiş diye sarıldı o da bana..anlattım dozunu kacırıyorum farkındayım ama düzelicem,yardımcı ol dedim..konustuk uzun uzun..cok da uzun diil aslında oğlum agladı o sırada) neyse dedik ki artık ayaga kalkalım kıymet bilelim..
biraz önce birlikte oğlumu yıkadık güle güle..ama bu çözmez tabi daim olması lazım..yarın hep beraber dısarı cıkalım,biraz kendine gel dedi..umarım kısa sürmez,yanımda olan ve beni hisseden arkadaşlara tesekkür ederim..ama beni şükürsüzlükle suçlayan arkadaşlara diyorum ki tabi ki başka dertlerin yanında bunlar ufak sorunlar..ama insan bi kez düştü mü göremiyor..Allahım size yaşatmasın bunu ,bunun öğretmen olmakla falan alakası yok,insanı duygular bunlar,eleştirenlere kızdım acıkcası,destek olan arkadaslara duacıyım..

tatlım seni eleştirenlerden biriyim kızdıklarından biri yani..şükür hayatımın en önemli parçası biliyor musun ve her seye ragmen ne yasarsam ne olursa bir şükür sebebim var çoğu zaman çok mutluyum eşimle dostumla ailemle rabbimle..
bak ne güzel bitmiş sonu demek ki depresyonluk bi durum da yok ortada doktor değil eşin lazımmış sana da inş.her sey yoluna girer..
ama sunu söylemeden geçemicem konu sahipleri eleştiren veya eleştirmeyen herkese duacı olmalı ayrım yapıp da sevmediğimiz yorumlara kızmayalım..burası sosyal bir ortam eleştireye açık olunmalı ...sağlıcakla kal..

Yazdıklarınızı okurken kendimi okumuş gibi oldum...
bizimki de 12 yıllık büyük aşk, doğumdan sonra bitmiş gibiydi, biz de aylarca cinsellik yaşamadık, eşim dünyanın en sakin, en anlayışlı adamıydı da katlandı o hallerime... sürekli sinirli, bağırıp çağıran, kaprisli, hep ilgi bekleyen birine dönüşmüştüm... eşim de ne desem ne yapsam suç oluyor diye her geçen gün uzaklaşmıştı benden... bizim normale dönmemiz 1 yılı buldu, siz o kadar uzatmayın, sinirlenince derin bir nefes alın, sakinleştirin kendinizi.
bu günler geçecek, bundan hüç şüpheniz olmasın, eskisi gibi, hatta daha da mutlu olacaksınız.

aslında iyi ki anlatmışım derdimi..ben kendimi tek sanıyordum ama benim gibi bu yollardan gecenleri ve onların düzeldiklerini gördükçe cesaretlendim..en az 10 arkadaş yazmıştır tam benim yaşadıklarımı yazmışsın diye..bu durumu daha da kabullenmeme yol actı..kendimi tecrit etmekten vazgectim..teşekkürler..hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah

bozulmaz inşallah demişsin ya canım şunu söyleyimki bozulacak. defalarca eskisi gibi hissettiğin zamanlar olacak eşinin artıları slinip gidcek gözünden. ama o zaman sana iyi gelen seni rahatlatan bişeylerle uğraş. her seferinde bir öncekinden daha çabuk toparlanmaya başlıycaksınız ve zamanla tamamen yok olacak.
ama kızgınken çok dikkat et aşırı tepki vermemeye. yada çok dikkat edin ailelere yansıtmamaya. soranlarada kendi ailende olsa bir darboazdı atlattık çok şükür de.

biz bebeksiz 3 yıl geçirdik bir evde kavgada oldu küslükte ama hiç aşksız hissetmedim kalbimi eşime karşı ama çocukla beraber her tartışma her davranışı alıp götürdü kalbimden bişeyler. eşimde eşiniz kadar sabırı bi insan değil oda benden asabi oldu. ama toplanıyo yavaş yavaş. uzun sürüyo ama düzeliyo.

yazdıklarınızin bir kısmını okuyabildim çünkü dayanamayip hemen cevap yazmak istedim ya böyle melek gibi bir kocaniz var ve böyle bir aşka nasıl kiyiyorsunuz bence de siz depresyondasiniz çünkü anlattıginiz tartışmalarda hiç mantıklı şeyler göremedim kusura bakmayın ama ben anlamıyorum gece bebek ağlarsa baba niye kalsın biberonun bir ucundan tutmak için mi zaten adam çalışıyor sizde çalışacaksiniz ama şu an evdesiniz ki bebeğiniz 3 aylık olmuş yeni doğumdan çıkmış ilk zamanlar da ki gibi zor da olmaz sizi birinin silkelemesi gerek bir derdim var konularına bakarak biraz şükür edin kusura bakmayın biraz ağır konusmus olabilirim ama cidden acıdım kocanıza keşke benim eşim de böyle olsa evde varmıyim yokmuyum belli değil ki o kadar üstüne titrerim herkezde bilir onu ne kadar çok sevdiğmi belkimde sevmek karşı tarafı şımartiyo.hem neden 4 ay cinsellik olmasın ki ben lohusali olduğum zamanlar da da ay başında da eşimi tatmin ederim yani cinsellik o düşündüğünüz gibi olmak zorunda değil farklı yollar arayın yoksa yine siz üzülürsunuz.INŞALLAH yine eskisi gibi olursunuz

barışmışsiniz çok sevindim dilerim aynı hatalara bir daha düşmezsiniz günlük tutarak belki yaptığın hataları görüp hem telafi edersin hem de bir daha yapmazsin hem size tavsiyem aşkınızi ulu orta yaşamayın demiştiniz ya herkes imrenirdi ben nazara çok inanırım ALLAH muhafaza

Bence bi geçiş dönemindesiniz.zaman zaman olabilecek şeyler bunlar çocuklu hayata alışıncaya kadar biraz sabretmelisin.fazla kafaya takmamaya yüreğine dert etmemeye bak.eşinin üstüne fazla gitme kendinede sıkıntı etme .bazen dere çağlayarak akar bazende sakindir insanda aynı böyle ..

barişmaniza sevindim insan bazen bunalabiliyor yeni doğum yapmişsin ilk bebeğin belki zorlaniyorsuyndur anneliğe babaliğa adapte olmak kolay değil ama her zaman sakin olmakta fayda var canim evinde huzurunu bozma

Cok sevindim sizin adiniza
Dedigim gibi siz pozitif olursaniz
bu durum hem esinize hem bebeginizin gelisimine yansir

Bir arkadas gece baba kalkmak zorunda mi demis
evet zorunda
cunku adi ustunde baba...
Yanlis anlasilmasin zorlamayla olcak sey degil zira esime bir gun olsun kalk demedim
kendisi benden once kalkti yat uyu desem de yatmadi
cocuk agliyor kalk bak demek yerine kendisi kalkti
bu babalik sorumlulugudur
tum sorumluluk anneye yuklenemez

Sonra da vay efendim yardimci olmuyor ilgilenmiyor demeyin

Son düzenleme:
ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum..bu anneye ait bir iş değil..bu anne ve babanın birlikte hareket etmesi gereken bi dönem..
çok şükür iyiyiz dünden beri..bugun ailece gezdik biraz..fotograf falan cekildik bol bol..mükemmel mı değil ama yavaş yavaş daha iyi olacak,psikolojımı düzeltmek için inanılmaz bi savaş veriyorum içimde..umarım cok daha güzel haberler veririm size ve sizler cok cok güzel hayatlar yaşarsınız..

bazı arkadaşların kacırdığı bir nokta var ben zaten durumun farkındayım artık beni şükürsüzlükle suçlamayın zaten bunun için açtım ben konuyu,sorunun bende oldugunun fazlasıyla farkındayım ..baba neden gece kalksın demişsiniz ya cevap burda değil mi o baba zaten..ha kalkmayanlar yok mu var..ama ben gece gündüz hiç uyumazsam nasıl faydalı olucam ki oğluma..hem gece ben emziriyorum eşim uyutuyor ..ayrıca onu yanımda görmek kavgalı bile olsak bana iyi geliyor..

tatlım herşey geçecek..bir süre kendini dene,doğru olanı biliyorsun,ama yine de elinde olmadan yapmaya devam ediyorsan ki bence başarabilirsin,git bir doktora sor bakalım emziren anne için neler yapılabilir bu dönemi en sakin şekilde atlatabilmek adına.bu arada başka bişey de,burada başka bir konu altında bir arkadaş bir film önermişti,ben de merak ettim izledim,tam sizin yaşadıklarınız var filmde,eğer izlemediyseniz izleyin mutlaka en kısa zamanda.eşinle evliliğinize ve durumunuza karşıdan bakar gibi olacaksınız eminim.filmin adı:aramızda bebek var.sonu güzel bitiyor merak etme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…