cinselliği o şekilde yaşayamayız cunku bendeki durumdan dolayı o da doktora gidiyor onda da enfeksiyon var olabilir.,gerci yok dedi onun doktoru ama..son bi kontrolumuz kaldı işte..
canım benim bak ilk şunu söyleyeyim hamilelikte hormonlarımız bizi hiç olmadığımız insanlar haline getirir hele doğumdan korkan bir anneyi daha da beter eder. ayrıca ilk üç ay son üç ay cinselliğe ket vurur birşey olur korkusuyla karnın büyür hormonların tavan yapar, iş yaparken yorulur nefesin daralır yemek yiyemez aktivitelerini bile yapamazsın. ikincisi doğum olur en zoru odur helede doğuma hazır olamayan ne ile karşı karşıya olacağını bilemeyen bir kadın için. uykusuz geceler başlar yapılamayan işler, yarım kalan eşinle geçireceğin rahat zamanlar herşeyi bir bakarsın küçücük bir velet ele geçirmiş olur evdekitabi alınan kilolar değişen vücut derken kadın bunaldıkça bunalır eşiyle cinselliği düşünecek vakti bile olmaz aklına bile gelmez hatta her dakika emzir alt değitir temizlik yemek derken.
amaaaaaa önemli olan bunların geçeceğini bilip sevdiğin adamla aile olduğunu ondan bir can getirdiğini bilip herşeyi sabırla karşılamaktır. çok şükür türkiye şartlarında çalışan insanlarsınzı eşin yardımcı oluyor sana ne istiyorsun canım benim. bırak ev iki haftada bir temizlensin bırak bebeğin senin canına okusun ağlasın onu bile eğlenceli hale getirin şakalaşın dünyanın en güzel şeyine sahip olurken ne bu kendinizi bu kadar üzmeniz.
kızma bana ama ben biraz seni haksız buldum eşin yazık sana yük olacak şeyleri kendince azaltmaya çalışmış elinden geldiğince destek olmaya çalışmış bunları görmezden gelme. git sarıl ona zor bir dönemden geçiyorum aşkım şu sıpa şimdiden aramıza girdi de öp gönlünü al. kızarak bağırarak rahatlayamazsın daha çok üzülürsün. bebeğinizin uyuduğu zamnalar oluyordur elbet cinselliğide yaşayacaksınız eşsiniz siz karı kocasınız onuda ihmal etme.her kavgada tartışmada aileyi araya sokma sende yıprandım diyorsun ama evliliğinide yıpratma canım benim. belki seni evde oturmakda yorar çalışmaya alıştığın için baktın sıkılıyorsun bir yaşında bakıcıyla yola devam edersin. önce sen elindekilerle mutlu ol ki çevrendekilerde mutlu olsun.
ayrıca eşinden çekinmek sarılamamakda ne demek ilk ondan beklemek de ne demeksevgide sıra olur mu hiç.sevginiz biter mi diye sormuşsun sadece şunu söyleyebilirim. eğer sürekli eşinin senin için çırpınmalarını destek olmaya çalışmalarını görmeyip kızıp bağırırsan evet biter kırılır çünkü kendimi eşinin yerine koyup kendime göre cevap verdim sadece.
ayrıca eğer tek başıan halledemiyorsan anneni ya da kayınvalideni çağır biraz sizinle kalsın bebek büyüyene kadar.ve ne olursun uzman birinden bir yardım al muhakkak al çok fayda göreceksin meslektaşım sevgiyle kal
arkadaşlar gttim ve sarıldım:) ve inanın cocuk gibi mutluyum kimler gelmiş diye sarıldı o da bana..anlattım dozunu kacırıyorum farkındayım ama düzelicem,yardımcı ol dedim..konustuk uzun uzun..cok da uzun diil aslında oğlum agladı o sırada) neyse dedik ki artık ayaga kalkalım kıymet bilelim..
biraz önce birlikte oğlumu yıkadık güle güle..ama bu çözmez tabi daim olması lazım..yarın hep beraber dısarı cıkalım,biraz kendine gel dedi..umarım kısa sürmez,yanımda olan ve beni hisseden arkadaşlara tesekkür ederim..ama beni şükürsüzlükle suçlayan arkadaşlara diyorum ki tabi ki başka dertlerin yanında bunlar ufak sorunlar..ama insan bi kez düştü mü göremiyor..Allahım size yaşatmasın bunu ,bunun öğretmen olmakla falan alakası yok,insanı duygular bunlar,eleştirenlere kızdım acıkcası,destek olan arkadaslara duacıyım..
ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum..bu anneye ait bir iş değil..bu anne ve babanın birlikte hareket etmesi gereken bi dönem..Cok sevindim sizin adiniza
Dedigim gibi siz pozitif olursaniz
bu durum hem esinize hem bebeginizin gelisimine yansir
Bir arkadas gece baba kalkmak zorunda mi demis
evet zorunda
cunku adi ustunde baba...
Yanlis anlasilmasin zorlamayla olcak sey degil zira esime bir gun olsun kalk demedim
kendisi benden once kalkti yat uyu desem de yatmadi
cocuk agliyor kalk bak demek yerine kendisi kalkti
bu babalik sorumlulugudur
tum sorumluluk anneye yuklenemez
Sonra da vay efendim yardimci olmuyor ilgilenmiyor demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?