- 19 Haziran 2025
- 346
- 505
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nope. Konu disi yazma, mune ucurmasinSpoiler gelir mi bacım![]()
Dönmek istemenizde yanlış yok hatta lütfen dönün zaten de eşinizin tepkisi tuhaf.Benim bir suçum yok ben buraya geldim ama rahat olamadım yani dönmek istememin neresi yanlış ayrıca bulunduğum yer kalabalık cidden çocukla zor oluyor
Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorumDönmek istemenizde yanlış yok hatta lütfen dönün zaten de eşinizin tepkisi tuhaf.
Kendi ananızın babanızın evinden, kendi evinize döneceksiniz. Eşinizin bunun neyine tavır yapıyor siz yokken keyfine bakmak gibi bir planı yoksa?
Yok illa gelmek istiyordu da siz erken döndüğünüz için gelemeyecekse de çok mu meraklı bütün gün kayınvalidesiyle kayınpederiyle oturmaya?
Kayınpederine gidemeyecek diye triplere giren adam her şekilde garip yani.
Ay yok siz gerçekten yazilani anlamıyorsunuz. Ben pes ediyorum.Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorum
Neyi anlamıyorum açıkladım işteAy yok siz gerçekten yazilani anlamıyorsunuz. Ben pes ediyorum.
Koca da tuhaf ben eşime burada istenmiyorum desem ,akşamına biletimi alır hemen eve gel der....Ya adam sizden bıktı ne kadar uzun kalırsa kafam dinlenir diyor ya başka kadın var aldatıyor ya da inanılmaz cimri kendide erkenden gelip kp evinde postu serip yatacak. Yüzünüz kızarmadan istenmediğiniz evde yiyip içip kusacaksınız.Başka ihtimal yok.....Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorum
Gerçekten mi? Don evine neyi bekliyorsun ya gercekten mental bir durum mu var acaba sende, asla hakaret olarak yazmiyorum bunu bak. Anlamiyorsun cunku ne sana soylenenleri ne de davranislari.istenmediğimi hissedebiliyorum ben
Kimse anlatamamış bir de ben deneyeyim babanız senede bir görmek istiyor gelin 3 ay kalın kafamızı şişin düzenimizi alt üst edin demiyor onu geçtim eşinizi de mi özlemiyorsunuz evinizi özlemiyor musunuz ben annemlerde 1 hafta kalsam kendi düzenimi evimi özlüyorum kız kardeşimle bile birbirimizde aylarca kalmayız çok gereksiz çok saçma yabancı değiliz diye aylarca niye birbirimizin kafasını şişirelimEvet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkında
Misafirlikte çocuğun yattığı yatağa bir alez takamayacak ya da küçük çocuğun lafına güvenmeyip yine de bezleyerek yatıracak aklınız yoksa cidden siz kimseye misafir olmayın yaHayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varr
Hanımefendi 1 hafta (7gün) kalın dönün diyor herkes, aylarca haftalarca kalmayın. Neyi anlamıyosunuz? Gerçekten anlama sıkıntınız varsa tedavi olun gerçekten normal değilsiniz.Neyi anlamıyorum açıkladım işte
Kadın o kadar tembel ki sorumluluktan kaçmak için zaten gidiyor. Hayali aslında annesi susacak arkasını toplayacak, çocuğa bakacak, çocuk işese olur yavrum diyecek silecek. Kocası da zaten bıkmış o da gitsin de kafa dinleyeyim hayalinde.Kimse anlatamamış bir de ben deneyeyim babanız senede bir görmek istiyor gelin 3 ay kalın kafamızı şişin düzenimizi alt üst edin demiyor onu geçtim eşinizi de mi özlemiyorsunuz evinizi özlemiyor musunuz ben annemlerde 1 hafta kalsam kendi düzenimi evimi özlüyorum kız kardeşimle bile birbirimizde aylarca kalmayız çok gereksiz çok saçma yabancı değiliz diye aylarca niye birbirimizin kafasını şişirelim
Jsjdjdjdjdj :) savunmaya bak sen o hayvandan daha pissin kediyi biri sevdi mi bile tiksinip kendini yalayarak temizliyor keşke senin tek sıkıntın kedin ve tüyleri olsaydı temizlik kelimesinden bile bir haber olduğun için kedilerin tüylerinin tarandığını temizlendiğini sağlıklı kedinin mevsim geçişi değilse çok tüy dökmediğini dökse bile kedili evin her gün ( kedisiz ev de hergün ama o konuda bilgin yoktur diye girmeyeceğim ) temizlendiğinden bir habersin tabii sanıyorsun ki yumak yumak kıl var bunu başka yerde söyleme de bi taraflarıyla gülmesinler hdjdjdjr :)Yani temiz insan zaten eve kedi almaz madem bu kadar temizlikten bahsediyorsun.. eminimki kedinin bütün tüyleri ortalıkta geziyordur saman yığını gibi birde ordan buraya laf atıyorsunuz ayıp gerçekten ayrıca temiz olmadığımı nereden biliyorsunuz sanki beni tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz hayvanın olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez asıl herkez fikrinde özgürdür.....
galiba mental sorunları var bir şey söylüyorsun onu algılamıyor başka bir şey anlatıyorKadın o kadar tembel ki sorumluluktan kaçmak için zaten gidiyor. Hayali aslında annesi susacak arkasını toplayacak, çocuğa bakacak, çocuk işese olur yavrum diyecek silecek. Kocası da zaten bıkmış o da gitsin de kafa dinleyeyim hayalinde.
Olan garibim anneye oluyor burada. Evladın da hayırlısı cidden
Evet kendisi gelicekti aslında iznini kullanmak için ama rahat değilim dedim rahat olmadığın bir yerde neyin tatili baksanıza çocuk işiyor sorun yaramazlık yapıyor sorun istenmediğimi hissedebiliyorum ben nasıl kalayım şimdi burada bana diyorki burasıda senin evin ama rahat değilim ki kadın herşeye dır dır dır laf ediyor hani bişey dememek adına susuyorum
Eylül'de dönmeyi mi düşünüyormuş. Ayy benim kalbim sıkıştı. Annesi haklı. Hadi oldu oldu 10 gün kaldın, bu nedir, bunlar resmen senenin yarısını annede geçiriyorYa bin kişi aynı şeyi söylüyor hala tamam istemiyor da böyle mi davranması gerekiyor diyorsun, evine dön evine.
Eylül'de değil, yarın
Milyonlarca yürek, tek soruSiz hala baba evinde misiniz?