Aslında durum daha farklı?

Eşinizde siz de çok zor insanlarsınız babanızda bencil annenize üzüldüm. Kalkın telafi edin bari kalacaksınız zaten iş yapın şu evde

Hanımlar üsluplara dikkat edin lütfen.

Bakın siz olayı bence doğru anlamadınız bana yanlış tepkiler veriyorsunuz annemle babam eşimin buraya gelmesini istedi tatil için hatta eşimde eve dönmek istiyorum dediğim halde eşim şu an buraya gelicek.... asıl benim eve dönmeme tepki gösterildi ama ben rahat değilim bakın olayı yanlış yorumlayanlar var yani kendim huzurlu değilim burada zorla duruyorum gibiyim üzerimde psikolojik bir baskı oluştu siz diyorsunuz ki annesi istemiyor beni istemiyor aslında damadını değil bence

Ben artık sizin ciddi ciddi algısal probleminiz olduğunu düşünüdüğüm için samimiyetle tane tane soracağım siz hiç en basit misafirlikte bile kalkacak birine nezaketen yarım ağız yalandan yaa otur daha nereye demediniz mi ? Ama yalandan yani demedi demesinler diye

Onu diyoruz biz de seni istemiyor. Çünkü kadına yük oluyorsun, yoruyorsun, yıpratıyorsun, hizmetçi muamelesi yapıyorsun.

Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Sizin çocuğunuzun arkasını toplamasanız doğru mu? Küçük yaş çocuğu gece yatmadan çişe götürmeyip sonra yatak battı ne olacak demeniz doğru mu?

Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Ayrıca anne baba evinde misafirlik olmaz. Ben misafirim diye oturamazsınız. Orası da sizin evinizdir.
Mesela annemin kalabalık misafiri gelecekse ben de gidiyorum ki çaya yardım edeyim ortalığı toplayayım. Misafirim diye gidip ben de oturmuyorum yani.
Siz misafirim diye oturmaya bahane arıyorsunuz ama hayır siz orada misafir değilsiniz evin kızısınız.

Sen gitmek istemiyorsun, gitmek istermiş gibi yapıyorsun. çocuğun evin içine ediyor umrunda değil, yatağa işiyor umrunda değil. Sen misafir filan değilsin eve düşen yıldırımsın. Ya kalk temizlik yap yada evine dön.

Hadi anne evinde misafir olarak kalıyor diyelim o zaman misafir gibi birkaç gün kalsın dönsün. Kadının üstüne ailece, çoluk çombalak yıkılıyorlar.

Kim size orada kalmaya devam et diyor ki haksız mıyım diye soruyorsunuz? Siz gerçekten anlamıyor musunuz yazılanları?

Gitmek istemekte haklısınız ve gitmelisiniz.
Anneniz gitmenizi istemekte haklı ve gitmelisiniz.
Babanız kalmanızı istemekte haklı değil, kalmamalısınız.
Evinize dönün.

Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun

Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
Az bile yapıyor kadın sana. Benim çocuğum olsan babanla birlikte kovardım, valizi de balkondan fırlatırdım.

Siz kendi yaptıklarınızı doğru buluyor musunuz?
Neden bu soruya cevap yok?

Az bile yapıyor

Hadi anne evinde misafir olarak kalıyor diyelim o zaman misafir gibi birkaç gün kalsın dönsün. Kadının üstüne ailece, çoluk çombalak yıkılıyorlar.
Üç gün de kalsa anne evinde misafirlik olmaz bence ya.
Gidip bir yükünü hafifletmeye çalışırsın.
Kadın resmen her şey dahil sisteme gittiğini sanıyor.
Sağa sola işeyecek kusacak ama temizlemeyecek. Çocuk kırıntı dökecek alo anne gel torununa bak.
Yemekler önüne gelecek.
Oh ne ala Mualla.

Annenin evinde her hangi bir iş yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…