Hayır, karısı eve gelmesin diye yapıyor. Araştırmanı tavsiye ederimHayir kayinpederine bayiliyor, yaniliyorsun.
Jsjdjdhhs konu sahibine kiziyordum, su an haline uzuldumHayır, karısı eve gelmesin diye yapıyor. Araştırmanı tavsiye ederim
Ben artık sizin ciddi ciddi algısal probleminiz olduğunu düşünüdüğüm için samimiyetle tane tane soracağım siz hiç en basit misafirlikte bile kalkacak birine nezaketen yarım ağız yalandan yaa otur daha nereye demediniz mi ? Ama yalandan yani demedi demesinler diyeBakın siz olayı bence doğru anlamadınız bana yanlış tepkiler veriyorsunuz annemle babam eşimin buraya gelmesini istedi tatil için hatta eşimde eve dönmek istiyorum dediğim halde eşim şu an buraya gelicek.... asıl benim eve dönmeme tepki gösterildi ama ben rahat değilim bakın olayı yanlış yorumlayanlar var yani kendim huzurlu değilim burada zorla duruyorum gibiyim üzerimde psikolojik bir baskı oluştu siz diyorsunuz ki annesi istemiyor beni istemiyor aslında damadını değil bence
Onu diyoruz biz de seni istemiyor. Çünkü kadına yük oluyorsun, yoruyorsun, yıpratıyorsun, hizmetçi muamelesi yapıyorsun.Bakın siz olayı bence doğru anlamadınız bana yanlış tepkiler veriyorsunuz annemle babam eşimin buraya gelmesini istedi tatil için hatta eşimde eve dönmek istiyorum dediğim halde eşim şu an buraya gelicek.... asıl benim eve dönmeme tepki gösterildi ama ben rahat değilim bakın olayı yanlış yorumlayanlar var yani kendim huzurlu değilim burada zorla duruyorum gibiyim üzerimde psikolojik bir baskı oluştu siz diyorsunuz ki annesi istemiyor beni istemiyor aslında damadını değil bence
Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyımOnu diyoruz biz de seni istemiyor. Çünkü kadına yük oluyorsun, yoruyorsun, yıpratıyorsun, hizmetçi muamelesi yapıyorsun.
Sizin çocuğunuzun arkasını toplamasanız doğru mu? Küçük yaş çocuğu gece yatmadan çişe götürmeyip sonra yatak battı ne olacak demeniz doğru mu?Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Ayrıca anne baba evinde misafirlik olmaz. Ben misafirim diye oturamazsınız. Orası da sizin evinizdir.Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Misafirlik dediğin 3 gün sürer, üç ay değil. Üç aylık misafir olmaz.Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Hadi anne evinde misafir olarak kalıyor diyelim o zaman misafir gibi birkaç gün kalsın dönsün. Kadının üstüne ailece, çoluk çombalak yıkılıyorlar.Ayrıca anne baba evinde misafirlik olmaz. Ben misafirim diye oturamazsınız. Orası da sizin evinizdir.
Mesela annemin kalabalık misafiri gelecekse ben de gidiyorum ki çaya yardım edeyim ortalığı toplayayım. Misafirim diye gidip ben de oturmuyorum yani.
Siz misafirim diye oturmaya bahane arıyorsunuz ama hayır siz orada misafir değilsiniz evin kızısınız.
Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsunKim size orada kalmaya devam et diyor ki haksız mıyım diye soruyorsunuz? Siz gerçekten anlamıyor musunuz yazılanları?
Gitmek istemekte haklısınız ve gitmelisiniz.
Anneniz gitmenizi istemekte haklı ve gitmelisiniz.
Babanız kalmanızı istemekte haklı değil, kalmamalısınız.
Evinize dönün.
Az bile yapıyor kadın sana. Benim çocuğum olsan babanla birlikte kovardım, valizi de balkondan fırlatırdım.Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
Siz kendi yaptıklarınızı doğru buluyor musunuz?Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
Üç gün de kalsa anne evinde misafirlik olmaz bence ya.Hadi anne evinde misafir olarak kalıyor diyelim o zaman misafir gibi birkaç gün kalsın dönsün. Kadının üstüne ailece, çoluk çombalak yıkılıyorlar.
Annenin evinde her hangi bir iş yapıyor musun?Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?