- 2 Temmuz 2023
- 11.698
- 34.739
- 528
Kaynina kayan kadin mi o nerde haniAbi sen bunlari cok iyi yapıyorsun yagecen kaynina kayan kadini da cok güzel canlandırdın. Yarin gel Müge anlida basla yani o kadar güzel. Allah bilmiş de köyde möyde doğmamışsın
Aa dün yok muydun? Muhtemelen liselinin biri yine ıslak fantezi yazdiKaynina kayan kadin mi o nerde hani
Kaynina kayan kadin mi o nerde hani
Mehh sarmadı, basarisiz bir erko denemesimiymis, kimin kimin koynegini giydigi kimseyi ilgimez.Lütfen yargılamayin ve linçlemeyin aynı şehirde değiliz bir ara ziyarete gitmiştik kayinavlidemleri ilk orda gördüm ( oda evli 35 yaşında ben 22) vedalaşırken belinden çekip kendine doğru alnımdan öptü o günden sonra onu çok arzu ettim istedim ama cinsel bir arzudan ibaretti fake hesap açıp konuştuk dertleştik çıplak resim attım vücudumu beğendi çok güzel tam isteğim gibi dedi ve ben o hesabın benim olduğunu itiraf ettim kızdı ve mesafe koydu o zamandan beri engellemesi ama sosyal medyadan çıkardi w ben aklımdan çıkaramadım ve duygusal olarak birşeyler hissetmeye başladım geçen bayramda...
- yusuf77727
- Yorumlar: 87
- Forum: Bir derdim var
Kayamamış, sıkıntı o ahshs
Ya siz kimsinizde pis olduğumdan bahsediyorsunuz siz kendinize bakın önce herşeyiniz dört dörtlük mü kimsiniz yani kimse sizden öğrenecek değil haddinizi aşmayın yorum yapmanın da bir adabı olmalı yani sizden mi öğreneceğiz siz kimsiniz... tamam eleştiriye açık bir insanım da sizin yaptığınız edepsizlik edebinizi takınınBen konu sahibini haklı buldum diyip sopalanmak için geldim.
Ama şöyle haklı buldum. Bu kızı böyle yetiştiren , bu hale getiren annesi. Zamanında davranışlarındaki problemi çözseydi şimdi böyle bir çocukla(!) uğraşmak zorunda kalmazdı.
Konu sahibi bir iki yıl içinde böyle pis, dağınık olmamıştır herhalde. Bunu öğreneceği kişide annesiydi. Bu kadın sadece annesine değil genele bakarsak temizliğiyle, algı eksikliğiyle toplumada zarar yazık bize.
Sayfa sayfa annen seni istemiyor git denilmiş ben gitmek istiyorum babam bırakmıyor diyor. Üstüne kocasını da getiriyor.
Yine diyorum bunu bu hale getiren onu yetiştirenler. Defolu ürün iade kabul etmiyolar öyle bir hayat.
Ne kadar kolay söylemesi ne kadar cahil insanlarsınız yorumlara bir bak... valizi fırlatırmış bilmem ne öyle sizin söylediğiniz gibi olsaydı bu işler kimse kimsenin kapısına uğramazdı zatenAz bile yapıyor kadın sana. Benim çocuğum olsan babanla birlikte kovardım, valizi de balkondan fırlatırdım.
Biz mi cahiliz yoksa çoluk çocuk koca toplayıp anasının başına aylarca çöreklenen sen mi?Ne kadar kolay söylemesi ne kadar cahil insanlarsınız yorumlara bir bak... valizi fırlatırmış bilmem ne öyle sizin söylediğiniz gibi olsaydı bu işler kimse kimsenin kapısına uğramazdı zaten
Siz kapıya uğramıyorsunuz ki. Kapıyı kırıp eve yerleşiyorsunuz. Zaten mesele o ama inatla anlamıyorsunuz.Ne kadar kolay söylemesi ne kadar cahil insanlarsınız yorumlara bir bak... valizi fırlatırmış bilmem ne öyle sizin söylediğiniz gibi olsaydı bu işler kimse kimsenin kapısına uğramazdı zaten
Ben gereken herşeyi yapıyorum bilip bilmeden konuşmayın tabiki misafir değilim bende gereken yerlerde yardımcı oluyorum ama sonuçta uzak bir mesafeden geliyorum bu ben ya da bir başkası farketmez kimse evindeki bir insana bu şekilde davranamaz kendi evladın bile olsa her zaman güleryüzlü ve anlayışlı olmak zorundasın bu benim için değil evine gelen herkes için aynıdır siz bunu anlamıyorsunuz tutturdunuz evet siz pissiniz kadın istemiyor kadın beni pis olduğum için istemiyor olayı değil bu birşeyleri kaldıramıyor olabilir kendince haklı olabilir ama tek bir gerçek var kimse evinde kalan bir insana bu şekilde davranamaz zaten insanlığa yakışmaz.. tamam benim yanlışım olabilir hatam olabilir ama bu kadar insana yansıtılmaz bir daha o insan senin evine nasıl gelsin gelir miki??3-4 gün kalırsanız misafir olursunuz, siz yetmiyor eşiniz aylarca kalırsanız o evde yaşayan biri gibi her şeyi yapmanız lazım. Bunun neyini anlamıyorsunuz? Tutturmuşsunuz bir misafir de misafir.
İnsan anne evinde de misafir olmaz. Ben bir süre sonra köye gideceğim ailemin yanına, annemin yapacağı işler vardı evinde, bekle beraber yaparız dedim. Ben anneme en ufak faydam nerden dokunur diye bakıyorum sizde ne kadar az iş yapıp çocuğumun pisliğini bile ona temizleteyim derdindesiniz. Yetmiyor kadının başına kocanızı da musallat edeceksiniz, işi gücü daha da artacak. Ciddi algılama probleminiz var. Allah annenize sabır versin.
Kimse kimseye çöreklenmiyor ki buraya gelmemizi isteyen de zaten kendileri sen ne anlatıyorsun bana ben sadece kadının davranışını sorguluyorumBiz mi cahiliz yoksa çoluk çocuk koca toplayıp anasının başına aylarca çöreklenen sen mi?
Sizin gibilerin kimsenin kapısına uğramaması gerekiyor zaten.
Bunu deyip aylarca o evden çıkmamanız ahshfhgshbir daha o insan senin evine nasıl gelsin gelir miki??
Gidiyorsun işte hemde öyle az buz değil, tüm yazı ailenle geçiriyorsun. Hiçte utanıp sıkılmıyorsun. Sen yetmiyorsun eşinde gidip yıllık iznini ailenin yanında geçiriyor. Bir insan ailesi de olsa istenmediği, rahatsız hissettiği bir yerde bu kadar uzun kalır mı?Ben gereken herşeyi yapıyorum bilip bilmeden konuşmayın tabiki misafir değilim bende gereken yerlerde yardımcı oluyorum ama sonuçta uzak bir mesafeden geliyorum bu ben ya da bir başkası farketmez kimse evindeki bir insana bu şekilde davranamaz kendi evladın bile olsa her zaman güleryüzlü ve anlayışlı olmak zorundasın bu benim için değil evine gelen herkes için aynıdır siz bunu anlamıyorsunuz tutturdunuz evet siz pissiniz kadın istemiyor kadın beni pis olduğum için istemiyor olayı değil bu birşeyleri kaldıramıyor olabilir kendince haklı olabilir ama tek bir gerçek var kimse evinde kalan bir insana bu şekilde davranamaz zaten insanlığa yakışmaz.. tamam benim yanlışım olabilir hatam olabilir ama bu kadar insana yansıtılmaz bir daha o insan senin evine nasıl gelsin gelir miki??
Bizi kendileri çağırıyor ama sonuçta torun var ortada hiçmi görmesinler hiç mi bir araya gelinmesinBunu deyip aylarca o evden çıkmamanız ahshfhgsh
E bal gibi o muameleyi görüp gidiyorsunuz işte siz
Cano,Ben gereken herşeyi yapıyorum bilip bilmeden konuşmayın tabiki misafir değilim bende gereken yerlerde yardımcı oluyorum ama sonuçta uzak bir mesafeden geliyorum bu ben ya da bir başkası farketmez kimse evindeki bir insana bu şekilde davranamaz kendi evladın bile olsa her zaman güleryüzlü ve anlayışlı olmak zorundasın bu benim için değil evine gelen herkes için aynıdır siz bunu anlamıyorsunuz tutturdunuz evet siz pissiniz kadın istemiyor kadın beni pis olduğum için istemiyor olayı değil bu birşeyleri kaldıramıyor olabilir kendince haklı olabilir ama tek bir gerçek var kimse evinde kalan bir insana bu şekilde davranamaz zaten insanlığa yakışmaz.. tamam benim yanlışım olabilir hatam olabilir ama bu kadar insana yansıtılmaz bir daha o insan senin evine nasıl gelsin gelir miki??
ÜçBizi kendileri çağırıyor ama sonuçta torun var ortada hiçmi görmesinler hiç mi bir araya gelinmesin
Tamam orda haklısınız bu durumda gitmemek en doğrusu olur ama diyorum yaa olayın içinde babam da söz konusu ..Gidiyorsun işte hemde öyle az buz değil, tüm yazı ailenle geçiriyorsun. Hiçte utanıp sıkılmıyorsun. Sen yetmiyordu eşinde gidipp yıllık iznini ailenin yanında geçiriyor. Bir insan ailesi de olsa istenmediği, rahatsız hissettiği bir yerde bu kadar uzun kalır mı?
Velev ki annen kötü olsun, senin her sene ısrarla bu kadar uzun kalmanız asıl sorunun. Tutturmuşsun, annem öyle yapamaz böyle yapamaz, yapıyor ve sen de utanıp sıkılmadan uzun uzun kalmaya devam ediyorsun yanında.
Basbayağı çörekleniyorsunuz başka açıklaması yok bunun. Kendileri gidip orda senenin çeyreğini geçirin diye çağırmıyorlardır eminim. Normal insanlar gibi gider 3-5 gün bir hafta hadi bilemedin 15 gün kalır dönersin evine. Daha fazlası çöreklenmek, insanların üzerine yıkılmak.Kimse kimseye çöreklenmiyor ki buraya gelmemizi isteyen de zaten kendileri sen ne anlatıyorsun bana ben sadece kadının davranışını sorguluyorum
Baban senin bahanen.Tamam orda haklısınız bu durumda gitmemek en doğrusu olur ama diyorum yaa olayın içinde babam da söz konusu ..
Öncelikle konuşma adabınıza dikkat ediceksiniz banlanmamayı öğrenene kadar !Cano,
Lutfen sakince sorularimi yanitlayabilir misin?
Bekarken, annenin evindeyken, temizlik yapiyor muydun?
Odanı topluyor muydun?
Camasirlarini yikayip katliyor muydun?
Kucukken altina cis kacirdiginda kim temizliyordu, ananen mi?
Annen lavaboya kusup biraktiginda ananen mi temizliyordu?
Allah askina tek tek evet hayir gibi net cevaplar verir misin? Aciklama yapmani istemiyorum sadece sorularimin yanıtlarını merak ediyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?