Aslında durum daha farklı?

Ben de ailemde kalıyorum uzun sure yaz tatillerinde.Ama kendi işimizi kendimzi görürüz.Temizligin çoğunu yaparim.Yemek hazırlama bulaşık ben de.Ve çocuğuma kendim bakarım.Birakip doktora bile gitmem.Canta gibi yanımdadir.Oyun oynarlarsa amenna.Siz yük oluyorsaniz durmayın

Kaynina kayan kadin mi o nerde hani

Kayamamış, sıkıntı o ahshs

Mehh sarmadı, basarisiz bir erko denemesimiymis, kimin kimin koynegini giydigi kimseyi ilgimez.

Ya siz kimsinizde pis olduğumdan bahsediyorsunuz siz kendinize bakın önce herşeyiniz dört dörtlük mü kimsiniz yani kimse sizden öğrenecek değil haddinizi aşmayın yorum yapmanın da bir adabı olmalı yani sizden mi öğreneceğiz siz kimsiniz... tamam eleştiriye açık bir insanım da sizin yaptığınız edepsizlik edebinizi takının

Az bile yapıyor kadın sana. Benim çocuğum olsan babanla birlikte kovardım, valizi de balkondan fırlatırdım.
Ne kadar kolay söylemesi ne kadar cahil insanlarsınız yorumlara bir bak... valizi fırlatırmış bilmem ne öyle sizin söylediğiniz gibi olsaydı bu işler kimse kimsenin kapısına uğramazdı zaten

Ne kadar kolay söylemesi ne kadar cahil insanlarsınız yorumlara bir bak... valizi fırlatırmış bilmem ne öyle sizin söylediğiniz gibi olsaydı bu işler kimse kimsenin kapısına uğramazdı zaten
Biz mi cahiliz yoksa çoluk çocuk koca toplayıp anasının başına aylarca çöreklenen sen mi?

Sizin gibilerin kimsenin kapısına uğramaması gerekiyor zaten.

Siz kapıya uğramıyorsunuz ki. Kapıyı kırıp eve yerleşiyorsunuz. Zaten mesele o ama inatla anlamıyorsunuz.

Anne babanız size yakın yerde oturuyor. 3 ay çökmek yerine o 3 ay içinde iki kez birer hafta, hadi olsun olsun 10 gün gidip gelebilirsiniz. Niye inatla otağınızı kurup beyliğinizi ilan ediyorsunuz.

İnsanlara cahil deyip duruyorsunuz da siz kimsenin anlattığı lafı anlamıyorsunuz, onu ne yapacağız?

Ben gereken herşeyi yapıyorum bilip bilmeden konuşmayın tabiki misafir değilim bende gereken yerlerde yardımcı oluyorum ama sonuçta uzak bir mesafeden geliyorum bu ben ya da bir başkası farketmez kimse evindeki bir insana bu şekilde davranamaz kendi evladın bile olsa her zaman güleryüzlü ve anlayışlı olmak zorundasın bu benim için değil evine gelen herkes için aynıdır siz bunu anlamıyorsunuz tutturdunuz evet siz pissiniz kadın istemiyor kadın beni pis olduğum için istemiyor olayı değil bu birşeyleri kaldıramıyor olabilir kendince haklı olabilir ama tek bir gerçek var kimse evinde kalan bir insana bu şekilde davranamaz zaten insanlığa yakışmaz.. tamam benim yanlışım olabilir hatam olabilir ama bu kadar insana yansıtılmaz bir daha o insan senin evine nasıl gelsin gelir miki??

Biz mi cahiliz yoksa çoluk çocuk koca toplayıp anasının başına aylarca çöreklenen sen mi?

Sizin gibilerin kimsenin kapısına uğramaması gerekiyor zaten.
Kimse kimseye çöreklenmiyor ki buraya gelmemizi isteyen de zaten kendileri sen ne anlatıyorsun bana ben sadece kadının davranışını sorguluyorum

Gidiyorsun işte hemde öyle az buz değil, tüm yazı ailenle geçiriyorsun. Hiçte utanıp sıkılmıyorsun. Sen yetmiyorsun eşinde gidip yıllık iznini ailenin yanında geçiriyor. Bir insan ailesi de olsa istenmediği, rahatsız hissettiği bir yerde bu kadar uzun kalır mı?
Velev ki annen kötü olsun, senin her sene ısrarla bu kadar uzun kalman asıl sorunun. Tutturmuşsun, annem öyle yapamaz böyle yapamaz, yapıyor ve sen de utanıp sıkılmadan uzun uzun kalmaya devam ediyorsun yanında.

Cano,

Lutfen sakince sorularimi yanitlayabilir misin?

Bekarken, annenin evindeyken, temizlik yapiyor muydun?

Odanı topluyor muydun?

Camasirlarini yikayip katliyor muydun?

Kucukken altina cis kacirdiginda kim temizliyordu, ananen mi?

Annen lavaboya kusup biraktiginda ananen mi temizliyordu?

Allah askina tek tek evet hayir gibi net cevaplar verir misin? Aciklama yapmani istemiyorum sadece sorularimin yanıtlarını merak ediyorum ben.

Tamam orda haklısınız bu durumda gitmemek en doğrusu olur ama diyorum yaa olayın içinde babam da söz konusu ..

Kimse kimseye çöreklenmiyor ki buraya gelmemizi isteyen de zaten kendileri sen ne anlatıyorsun bana ben sadece kadının davranışını sorguluyorum
Basbayağı çörekleniyorsunuz başka açıklaması yok bunun. Kendileri gidip orda senenin çeyreğini geçirin diye çağırmıyorlardır eminim. Normal insanlar gibi gider 3-5 gün bir hafta hadi bilemedin 15 gün kalır dönersin evine. Daha fazlası çöreklenmek, insanların üzerine yıkılmak.

Tamam orda haklısınız bu durumda gitmemek en doğrusu olur ama diyorum yaa olayın içinde babam da söz konusu ..
Baban senin bahanen.
Onun içinde gidip bir hafta kalır, dönersin.
Tüm yazı orada geçirmenin, kocanı da buna dahil etmenin hiçbir anlamı yok. Bunu asla anlamayacaksın sanırım.

Öncelikle konuşma adabınıza dikkat ediceksiniz banlanmamayı öğrenene kadar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…