Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
Kadın seni evinde istemiyor ustune sen kocani da cagiriyorsun. Yanlis yorum yok sen anlamiyorsun. Allah annene sabir versin ben havlu atiyorum arkadaslar... Bu kadar yıkıntılık insanlik sucu olmaliBakın siz olayı bence doğru anlamadınız bana yanlış tepkiler veriyorsunuz annemle babam eşimin buraya gelmesini istedi tatil için hatta eşimde eve dönmek istiyorum dediğim halde eşim şu an buraya gelicek.... asıl benim eve dönmeme tepki gösterildi ama ben rahat değilim bakın olayı yanlış yorumlayanlar var yani kendim huzurlu değilim burada zorla duruyorum gibiyim üzerimde psikolojik bir baskı oluştu siz diyorsunuz ki annesi istemiyor beni istemiyor aslında damadını değil bence
Gitmek istemekle kalma, gitEvde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Bakın siz olayı bence doğru anlamadınız bana yanlış tepkiler veriyorsunuz annemle babam eşimin buraya gelmesini istedi tatil için hatta eşimde eve dönmek istiyorum dediğim halde eşim şu an buraya gelicek.... asıl benim eve dönmeme tepki gösterildi ama ben rahat değilim bakın olayı yanlış yorumlayanlar var yani kendim huzurlu değilim burada zorla duruyorum gibiyim üzerimde psikolojik bir baskı oluştu siz diyorsunuz ki annesi istemiyor beni istemiyor aslında damadını değil bence
Sizin de anlamadığınız şu, anne babasının evinde kalana misafir denmez siz misafir değilsiniz, o evden gelin çıkmış evin kızısınız, o yüzden gittiğinizde ev işlerini de yapmalısınız.Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Nerenin, neyin misafirisiniz tam olarak ?Diyelim ki kendinizi misafir olarak görüyorsunuz, misafirlik 3 gün lafını da mı duymadınız? Gittiğiniz yer el kapısı mı ?Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Gitmek istemekte çok haklısın. O yüzden GİT. G İ T !Evde misafir olarak kalıyorum böyle davranılması sizce doğru mu ne olursa olsun o zaman bende gitmek istemekte haksız mıyım
Allah lillah aşkına az ye de uşak tut kendine.Ama işte eşimi buraya davet ediyor tamam gelsin diyor ben zaten gitme taraftarıyım ama ne olursa olsun hiç kimse bu şekilde davranılmayı haketmez ki annemin yaptığı da doğru değil ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?