Aslında durum daha farklı?

Siz hatalısınız tabi ki. Kadının sizi istememe nedenleri belli ve haklı. Siz istenmediğiniz yere niye gidip aylarca kalıyorsunuz anlamak güç doğdoğrus
Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyor

Arkadaşım siz bana gelseniz ben sizi eşyalarınızı balkondan fırlatarak kovarım. Kadın yine iyi dayanıyor. Yıllardır aynı konuları açıyorsunuz hala kendi hatalarınızı göremiyorsunuz. Çocuğu olmanız bu kadının sizin her saçmalığınızı çekmesi anlamına gelmiyor. Çocuk için değişiklik istiyorsanız kiralayın bir ev üç aylığına gidin orda yaşayın çocuğunuzla.

Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkında

Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkında

Kiziniza sahip cikmiyorsunuz.

Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.

Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.

Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.

Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.

Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.

Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?

Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?

Babanız da gel evimizde aylarca kal demiyordur eminim. Gidin insan gibi bir hafta kalın dönün.

Geçen yaz ablam anneme geldi çoluk çombalak toplanıp. Ki benim ablam becerikli, temiz, titiz, hareketli bir insandır. 15 gün kaldılar. Ona rağmen annem kaldıramadı, yoruldu hasta oldu. Bu sene gelecekseniz 3-4 gün kalın dedim. Onlar da haklı buldular. Haftaya gelip 3 gün kalıp denecekler.

Siz niye kadın söylediği, belli ettiği halde bu kadar yüzsüz davranıyorsunuz aklım almıyor benim.

Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamen

Evet haklısınız

Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamen
O kadar kişi yaziyor ama hiç evet gerçekten benim davranış şeklim yüzünden bu evde istenmiyorum diyor musunuz? Tamam insanların cocugu torunu geliyor eve ama kim olursa olsun evde bu kadar yük istemez. Babanız neden size gelmiyor?

Seni inan hiç anlamadım. Anandan şikayetçisin, babanın hatrı için gelmişsin. Ee o zaman neden aylarca onlarda kalıyorsun? Baban 7/24 torun mu bakıyor? Sanmam. Ee o zaman.

Babanın hatrı bu kadar önemliyse hemen şimdi evine dön. Baban yeterince torun görmüştür. Bundan sonra ise evine sadece babanı davet et. Baban size gelsin, sen ananın yanına gitme. Ha olur da anan seni, torununu özlerse ananla baban senin evine gelsin, 1 hafta_10 gün kalıp gitsinler.

Bu kadar basit bir şekilde çözülecek bir mevzu nasıl kördüğüm oluyor anlamıyorum.

O istemiyor babam istiyor arada kaldım ben ne yapabilirim yani bende mutlu değilim bu durumdan bir başkası olsa belkide hiç gelmez en akıllıca seçim bu çünkü
Yahu kadinin evine gidince el gibi davranmayip hem kendi cocugunuzun daginigini toplayip hem de iki isin ucundan tutsaniz belki annenizde duzgun davranabilir.

Annemlerin evi de olsa 3. gün sığamıyorum ben. Siz 3 ay kusmalı işemeli kalıp, elinizi de bir işe sürmüyorsunuz. Ama hala babam. Adam gördü torununu, hasret giderdi, dön artık. Cevaplarını okurken içim çürüdü öf

Çok kalamıyorum diyor gittiğim yerde rahat edemiyorum diyor o yüzden pek gelmezler birde çalışıyor ya o nedenle

Babanıza hava hoş, ne ev duzeniyle ilgileniyor ne temizligiyle. Torunuyla oynayıp vakit geciriyor.

Babaniz o kadar meraklıysa sizin yükünüzü kendi tasisin, sizin arkanizi o toplasin. Annenize ek is cikarmasin madem. Aslinda sizin yapmanız lazim tabii ama madem siz yapmiyorsunuz bari kac yasinda kadina yük olunmasin.

Bak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.

Bak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.
Bende elimden geldiği kadar topluyorum elbetteki ama çocuk var ister istemez dağılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…