- 11 Aralık 2018
- 42.310
- 262.734
- 598
Siz hatalısınız tabi ki. Kadının sizi istememe nedenleri belli ve haklı. Siz istenmediğiniz yere niye gidip aylarca kalıyorsunuz anlamak güç doğrusu.Burada hatalı olan kim peki benim her sene gelmem mi hata yoksa annemin bizi istemeyişimi
Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyorSiz hatalısınız tabi ki. Kadının sizi istememe nedenleri belli ve haklı. Siz istenmediğiniz yere niye gidip aylarca kalıyorsunuz anlamak güç doğdoğrus
Arkadaşım siz bana gelseniz ben sizi eşyalarınızı balkondan fırlatarak kovarım. Kadın yine iyi dayanıyor. Yıllardır aynı konuları açıyorsunuz hala kendi hatalarınızı göremiyorsunuz. Çocuğu olmanız bu kadının sizin her saçmalığınızı çekmesi anlamına gelmiyor. Çocuk için değişiklik istiyorsanız kiralayın bir ev üç aylığına gidin orda yaşayın çocuğunuzla.Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyor
Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkındaArkadaşım siz bana gelseniz ben sizi eşyalarınızı balkondan fırlatarak kovarım. Kadın yine iyi dayanıyor. Yıllardır aynı konuları açıyorsunuz hala kendi hatalarınızı göremiyorsunuz. Çocuğu olmanız bu kadının sizin her saçmalığınızı çekmesi anlamına gelmiyor. Çocuk için değişiklik istiyorsanız kiralayın bir ev üç aylığına gidin orda yaşayın çocuğunuzla.
Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkındaArkadaşım siz bana gelseniz ben sizi eşyalarınızı balkondan fırlatarak kovarım. Kadın yine iyi dayanıyor. Yıllardır aynı konuları açıyorsunuz hala kendi hatalarınızı göremiyorsunuz. Çocuğu olmanız bu kadının sizin her saçmalığınızı çekmesi anlamına gelmiyor. Çocuk için değişiklik istiyorsanız kiralayın bir ev üç aylığına gidin orda yaşayın çocuğunuzla.
Babanız da gel evimizde aylarca kal demiyordur eminim. Gidin insan gibi bir hafta kalın dönün.Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkında
Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamenKiziniza sahip cikmiyorsunuz.
Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.
Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.
Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.
Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.
Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.
Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?
Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?
Evet haklısınızBabanız da gel evimizde aylarca kal demiyordur eminim. Gidin insan gibi bir hafta kalın dönün.
Geçen yaz ablam anneme geldi çoluk çombalak toplanıp. Ki benim ablam becerikli, temiz, titiz, hareketli bir insandır. 15 gün kaldılar. Ona rağmen annem kaldıramadı, yoruldu hasta oldu. Bu sene gelecekseniz 3-4 gün kalın dedim. Onlar da haklı buldular. Haftaya gelip 3 gün kalıp denecekler.
Siz niye kadın söylediği, belli ettiği halde bu kadar yüzsüz davranıyorsunuz aklım almıyor benim.
Evinize dönün.Evet haklısınız
O kadar kişi yaziyor ama hiç evet gerçekten benim davranış şeklim yüzünden bu evde istenmiyorum diyor musunuz? Tamam insanların cocugu torunu geliyor eve ama kim olursa olsun evde bu kadar yük istemez. Babanız neden size gelmiyor?Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamen
Seni inan hiç anlamadım. Anandan şikayetçisin, babanın hatrı için gelmişsin. Ee o zaman neden aylarca onlarda kalıyorsun? Baban 7/24 torun mu bakıyor? Sanmam. Ee o zaman.Evet sizi anlıyorum ama şöyle düşünüyorum sonuçta biz yabancı degiliz ki biri kızı biri torunu... ha kendi rahat edemiyor o ayrı mesele ama birde babamla annem arasında kalıyorum babam da senede 1 kere de olsa bizi görmek istiyor haklı olarak belki bilmiyorum tabi annemin bu davranışlarının da farkında
Yahu kadinin evine gidince el gibi davranmayip hem kendi cocugunuzun daginigini toplayip hem de iki isin ucundan tutsaniz belki annenizde duzgun davranabilir.O istemiyor babam istiyor arada kaldım ben ne yapabilirim yani bende mutlu değilim bu durumdan bir başkası olsa belkide hiç gelmez en akıllıca seçim bu çünkü
Çok kalamıyorum diyor gittiğim yerde rahat edemiyorum diyor o yüzden pek gelmezler birde çalışıyor ya o nedenleO kadar kişi yaziyor ama hiç evet gerçekten benim davranış şeklim yüzünden bu evde istenmiyorum diyor musunuz? Tamam insanların cocugu torunu geliyor eve ama kim olursa olsun evde bu kadar yük istemez. Babanız neden size gelmiyor?
Babanıza hava hoş, ne ev duzeniyle ilgileniyor ne temizligiyle. Torunuyla oynayıp vakit geciriyor.Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamen
Bak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.O kadar kişi yaziyor ama hiç evet gerçekten benim davranış şeklim yüzünden bu evde istenmiyorum diyor musunuz? Tamam insanların cocugu torunu geliyor eve ama kim olursa olsun evde bu kadar yük istemez. Babanız neden size gelmiyor?
Bende elimden geldiği kadar topluyorum elbetteki ama çocuk var ister istemez dağılabiliyorBak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?