Aslında durum daha farklı?

Bak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.
Evet sordum ya mesela asla o kısma cevap vermedi babam gelemez diye açıkladı sadece. Gencecik kadınsın yahu kalk iki iş gör yani kendi evin sayılır orası. Doke saça çocuğuna yemek yediren ve arkasını toplamayan rahat ebeveynlerden gerçekten nefret. Sanki olması gereken buymuş gibi de cevaplar

Valla artık kim haklı kim haksız o konuda yorum yapmayacagım ama galiba gelmemek en iyisi yada 1 hafta kalıp dönmek belkide en mantıklı olanı ama diyorum ya babamın etkisinde kalıyorum tamamen

Babanız "kızım gel, üç ay bu eve postu ser, ye iç dağıt, evin kadrolu hizmetçisi olan anan arkanı toplar" mı diyor?
İnsanlar 1 hafta kalıp dönün diyor işte, bunun neyini anlamadınız? Hala belki mantıklı olan budur diyorsunuz

Çocuğunuz babasını 2-3 ay göremiyor. Bunu da mı düşünmüyorsunuz?
Sebebinin de hiçbir şeye elinizi sürmeden yiyip içip keyif yapmak olduğuna eminim. Ailem torun görsün falan bahane.
Anneniz sizin hizmetçiniz değil. Kadın istemiyor işte. 1 hafta kalıp dönün. İnsanları çocuk yaptıklarına pişman etmeyin.

Bak farkinda misin asla bende is yapiyorum, arkamizi topluyorum diyemiyor, varsa yoksa babamin hatiri ama annesinin analik hatiri hic yok.
Ya gecen gittiginde daha eve girdiklerinde kizina kurabiye mi kek mi ne vermis. Salonda konu sahibini dinlemeyip yerlere dökmüş cocuk, konu sahibi soz geciremeyip misafirlikteki annesini aramis "cocuga laf anlatamiyorum eve gel" diye eve cagirmis

Geçen sene kocası da kalmıştı aylarca. Bu sene umarım o bari utanmış gelmemiştir.

Hayır ya gel temizle diye aramıştı annesini. Keşke söz geçiremiyorum diye arasaydı.

Öyle keyif yapayım hiç bir şeye elimi sürmeyeyim diyen biri değilim tabiki yardımcı oluyorum yeri geliyor.. ama yani ne bilim aslında burada benimde suçum yok diyorum ya babam dolayısıyla yoksa bana kalsa hiç gelmesem benim için daha iyi

Geçen sene kocası da kalmıştı aylarca. Bu sene umarım o bari utanmış gelmemiştir.

Ay onu hatırlamıyorum. Çekilecek dert değil ya.
Babası çalışıyormuş.
Akşamdan akşama gördüğü babanın hatrı için annesine üç kişiyle üç ay eziyet olan koca yürekli kadın.

Yeri ne zaman geliyor tam olarak? Yere dökülen kek için bile annenizi aramışsınız çocuk durmuyor gel diyerek. O sırada yeri gelmemişti herhalde.

Sizin suçunuz var gayet. Daha kaç kişi söylerse ikna olacaksınız buna?
Babanızı görmüşsünüz yeterince. Evinize dönün artık.

Sizin anlama sorununuz mu var ciddi soruyorum? İdrak mı edemiyosunuz bazı şeyleri? Neden 3 ay kalıyosunuz, 1 hafta 10gün kalın dönün diyor herkes. Burdan biz bile bunaldık annen ne yapsın ne kadar yüzsüzlük bu böyle.

Bilmiyorum benim kızım bana gelse çocuğuyla bende bu kadar rahatsız olurmuydum acaba olan var olmayan var şimdi herkez olacak diye birşey yok kimisi gelsin keşke diye dört gözle bekler kimisi vır vır eder durur söylenir... anlayamadım zaten seneye gelmeyi hiç düşünmüyorum umarım kimsede ısrarcı olmaz

Siz erişkin kızınızın arkasını toplayacak bir insan olmadığınız için rahatsız olmazsınız.

Siz bu rahatlıkla kimsenin arkasını toplayıp hizmet etmezsiniz üstüne iş çıkartırsınız başlarına, kusura bakmayın ama evlatta olsanız torunda olsanız çekilir gibi değilsiniz. Gidip 1 hafta kalıp dönmek gibi bir şeçenekte varken işiniz gücünüz drama, bu sene gelmiyorum diye annenizi suçlamak.
Gerçekten yazık günah kadına

Bende elimden geldiği kadar topluyorum elbetteki ama çocuk var ister istemez dağılabiliyor
Vallahi elinizden geldigi kadar toplamak yetmiyor demekki, en azindan cocugunuzun yedigi ictigini annenizin gormesine engel olmalisiniz, hepimizin cocugu var ama aile evinde ya da misafirlikte insanlari bunaltmamak icin asla cocuklarimizin daginigiyla muhatap etmiyoruz ev sahiplerini.
Benim 2 kizim var, kuzende cocuklariyla bize geldiginde kendi cocuklarinin daginigini ortada birakmaz, yedirir icirir bulasigini en azindan makinaya kaldirir ki bende onlara gittigimde aynisini yaparim.

Ya da bak mesela gecen ay maaile yazliktaydik 7 cocuk (2si benim bebekler digerleri 10 ve 8 yaslarinda) 9da yetiskin vardi. Her sabah kahvalti sofrasinda once 7 cocugu doyuruyorduk 2 anne olarak daha sonra yetiskinlerin kahvaltisini hazirlayip, bitincede bulasiklari yikiyor ve yerleri supuruyorduk her gun. Arkasindan aksam yemegini buyukanneler hazirliyordu, biz 2 annede plaj hazirligi yapiyorduk ki plaj hazirligi ogle yemegi + 7 cocugu giydirme vb isler.
Eve gelincede cocuklara yemekleri yedirip, uyutuyor, ardindan bulasiklari halledip, yine evi supuruyorduk.

Simdi biz 2 anne olarak yeaa tatildeyiz diye keyif catsak o evde huzurlu olur muyduk, hayir. (Çocuklardan ucunun annesi gelmedi bu arada )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…