Ama sizde kaldıramıyorsunuz, anneniz size gelip altı üstü 2 gün kalıyor yanında anneannenizle teyzenizi de getiriyor diye istemiyorsunuz, ki 3 yetişkin insan sizin evinizi batırmaz.Evet ama biz yani sonuçta yabancı değiliz ki tamam kaldıramıyor onu anlıyorum bende zaten öyle aman aman bir isteklede gelmiyorum çocuk için çocuğa farklılık olsun babam biraz hasret gidersin falan hani bu sebeple ama aslında tam tersine annem bu durumu kaldıramıyor
Sizin durum( mecazi olarak annenize ithafen değil durumla alakalı) her sene aynı boka gidip gidip basmak gibi... bok aynı yeri de aynı inatla basan sizsiniz.Çözüm yok ,alternatif düşünmek yok aynı şeyi yaşayıp yaşayıp boku da suçlamak başka bir kafa demek kiKızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum
Siz olmazdiniz ona eminim...Bilmiyorum benim kızım bana gelse çocuğuyla bende bu kadar rahatsız olurmuydum acaba olan var olmayan var şimdi herkez olacak diye birşey yok kimisi gelsin keşke diye dört gözle bekler kimisi vır vır eder durur söylenir... anlayamadım zaten seneye gelmeyi hiç düşünmüyorum umarım kimsede ısrarcı olmaz
evet geliyorum ama isteksiz bir şekilde geliyorum mutlu değilim. Sadece dış etmenler var burada sadece anneniz istemiyor gitmeyin olayı mı sizce Allah aşkına? Bu evde sadece annem mi yaşıyor ben gelirken sadece annemi görmeyemi geliyorum yani bu evde başka kimse yokmu. ayrıca babam çok ısrarcı oluyor dış etmenlere maruz kalıyorum sırf bu yüzden psikolojim çok kötü bende keyfimden gitmiyorum eleştirmeyi bırakın bana yalvarıyor babam gel diye özlüyorum diye bakın bilip bilmeyen yorum yapmayın lütfen suçlamayın.. ben buraya geliyorum birşey yapmıyorum olayı değil... kaldıramıyor evet bir sorun var bunun farkındayım zaten bu olaylar yaşandığı için gelmekte istemiyorum buraya gelirken de mutlu bir şekilde gelmiyorum kii hep tedirgin hep endişeli sizce burada tek hatalı ben miyim insan babasının evine giderken huzurlu bir şekilde gider ama o yok ne yazık ki.......sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizceSizin durum( mecazi olarak annenize ithafen değil durumla alakalı) her sene aynı boka gidip gidip basmak gibi... bok aynı yeri de aynı inatla basan sizsiniz.Çözüm yok ,alternatif düşünmek yok aynı şeyi yaşayıp yaşayıp boku da suçlamak başka bir kafa demek ki
Yani gelmem olur biter ama birde eşimin tarafından bakın olaya ne düşünüyor kim bilirevet geliyorum ama isteksiz bir şekilde geliyorum mutlu değilim. Sadece dış etmenler var burada sadece anneniz istemiyor gitmeyin olayı mı sizce Allah aşkına? Bu evde sadece annem mi yaşıyor ben gelirken sadece annemi görmeyemi geliyorum yani bu evde başka kimse yokmu. ayrıca babam çok ısrarcı oluyor dış etmenlere maruz kalıyorum sırf bu yüzden psikolojim çok kötü bende keyfimden gitmiyorum eleştirmeyi bırakın bana yalvarıyor babam gel diye özlüyorum diye bakın bilip bilmeyen yorum yapmayın lütfen suçlamayın.. ben buraya geliyorum birşey yapmıyorum olayı değil... kaldıramıyor evet bir sorun var bunun farkındayım zaten bu olaylar yaşandığı için gelmekte istemiyorum buraya gelirken de mutlu bir şekilde gelmiyorum kii hep tedirgin hep endişeli sizce burada tek hatalı ben miyim insan babasının evine giderken huzurlu bir şekilde gider ama o yok ne yazık ki.......sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizce
Baban o kadar özlüyorsa annene dur demeyi bilecek.Pasif takılıp suya sabuna değmeden yaşamayacak.Baba olarak çok üzülüyorsa elini masaya vuracak Ama ,lakin,fakat yok ....evet geliyorum ama isteksiz bir şekilde geliyorum mutlu değilim. Sadece dış etmenler var burada sadece anneniz istemiyor gitmeyin olayı mı sizce Allah aşkına? Bu evde sadece annem mi yaşıyor ben gelirken sadece annemi görmeyemi geliyorum yani bu evde başka kimse yokmu. ayrıca babam çok ısrarcı oluyor dış etmenlere maruz kalıyorum sırf bu yüzden psikolojim çok kötü bende keyfimden gitmiyorum eleştirmeyi bırakın bana yalvarıyor babam gel diye özlüyorum diye bakın bilip bilmeyen yorum yapmayın lütfen suçlamayın.. ben buraya geliyorum birşey yapmıyorum olayı değil... kaldıramıyor evet bir sorun var bunun farkındayım zaten bu olaylar yaşandığı için gelmekte istemiyorum buraya gelirken de mutlu bir şekilde gelmiyorum kii hep tedirgin hep endişeli sizce burada tek hatalı ben miyim insan babasının evine giderken huzurlu bir şekilde gider ama o yok ne yazık ki.......sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizce
Babasi o kadar özlüyorsa anneye dur demeyecek. Kizinin arkasini kendisi toplayacak. Anneye ekstra iş bindirmeyecek.Baban o kadar özlüyorsa annene dur demeyi bilecek.Pasif takılıp suya sabuna değmeden yaşamayacak.Baba olarak çok üzülüyorsa elini masaya vuracak Ama ,lakin,fakat yok ....
Bu hikayede herkes birbirinin üstünden ego tatmini yapıyor ...ama kimse sorunu çözmüyor ......
E gitmeyin? Torununu görmek isteyen zaten tatili burnunuzdan getirmez. Ayrıca yoruluyorum demiş kadın, demek ki kafası kaldırmıyor artık sesi, ev işini, kalabalığı. Neden ısrarla geliyorsunuz ki?Kızlar hani söyledim yaa eşime yansıtıyorum diye ailevi sorunlarım var aslında elimde olmayan nedenler yaşıyorum size şöyle anlatayım ben her sene kızımla birlikte memleketime geliyorum tatil dolayısıyla ama her geldiğimde annem burnumuzdan getiriyor sürekli bağırtı çağırtı yani eşim uçak bileti alıyor buraya geliyorum torun görsünler sevsinler diye zaten senede bir geliyorum ama huzursuz ve rahatsız oluyorum annem sağlıklı düşünemiyor davranışları bozuk bir kadın yani her geldiğimde modum düşüyor şu an varya evimi istiyorum aslında hiç rahat değilim evde de herşeye bağırıp çağırıyor siz olsanız hiç gelmezdiniz değilmi bu durumlar yaşanıyorken babam istiyor diye geliyorum bana kalsa gelmek bile istemiyorum yaa herşeye tepki veriyor mesela en basitinden çocuk yemeğini yemedi diye bana kızıyor ne biçim annesin falan diyor sürekli hep olumsuz laflar.... resmen bizi istemiyorr yoruluyorum diyor yaa şimdi bide kendi kız kardeşi var oda geldi istanbuldan küçük bebeğiyle yaa çok kalabalık oluyor ev ben hiç bişey anlamıyorum yemin ederim zaten gelirken de hep bir isteksiz geliyorum
Evet sizin suçunuz,mağduriyetiniz giderilmedikçe o kapıya gitmeyeceksiniz.Herkes olayın ciddiyetini kavrayacak,çözüm için elini taşın altına koyacak.Çocuğa da güzel örnek aşağılandığın ,azar yediğin yere git kal ,yüzün kızara kızara otur niye "sevgi çok önemli gurur falan dinleme"evet geliyorum ama isteksiz bir şekilde geliyorum mutlu değilim. Sadece dış etmenler var burada sadece anneniz istemiyor gitmeyin olayı mı sizce Allah aşkına? Bu evde sadece annem mi yaşıyor ben gelirken sadece annemi görmeyemi geliyorum yani bu evde başka kimse yokmu. ayrıca babam çok ısrarcı oluyor dış etmenlere maruz kalıyorum sırf bu yüzden psikolojim çok kötü bende keyfimden gitmiyorum eleştirmeyi bırakın bana yalvarıyor babam gel diye özlüyorum diye bakın bilip bilmeyen yorum yapmayın lütfen suçlamayın.. ben buraya geliyorum birşey yapmıyorum olayı değil... kaldıramıyor evet bir sorun var bunun farkındayım zaten bu olaylar yaşandığı için gelmekte istemiyorum buraya gelirken de mutlu bir şekilde gelmiyorum kii hep tedirgin hep endişeli sizce burada tek hatalı ben miyim insan babasının evine giderken huzurlu bir şekilde gider ama o yok ne yazık ki.......sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizce
Tabii ki kızıyor anneme de çocuklar gelecek burda kalacak tabiki ne demek diyor delirdin mi diyor ama ben kendim rahatsız oluyorum gerçektenBaban o kadar özlüyorsa annene dur demeyi bilecek.Pasif takılıp suya sabuna değmeden yaşamayacak.Baba olarak çok üzülüyorsa elini masaya vuracak Ama ,lakin,fakat yok ....
Bu hikayede herkes birbirinin üstünden ego tatmini yapıyor ...ama kimse sorunu çözmüyor ......
Sensin, lafı döndürmeye çalışma aylarca misafirlik olmaz gider en fazla bir hafta kalır misafirlik kurallarına da uyar dönersin. Sen kadına eziyete gidiyosunBurada hatalı olan kim peki benim her sene gelmem mi hata yoksa annemin bizi istemeyişimi
Ya sizin esiniz size hicbir is yapmiyorsun diye kizmadi mi?sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizce
Ya kızım çocuğuma laf anlatamıyorum gel diye beni misafirlikten eve çağırsa içten içe çok kızardım valla. Kadın yoruluyor belli.Tam 1 sene once actigin basliktaki ilk mesajin^^
Aile evine gitmemeye ne dersiniz, belliki siz misafirlik kurallarina uyamadiginiz icin kadincagiz istemiyor gelmenizi.
Eğer suç konu sahibindeyse,daha vahim anasını hizmetçi gibi görüp davranıyorsa kadın kızı da kocayı da dehlemeli Vicdansız evlatsa tam kıçına tekmeyi basmalık....Babasi o kadar özlüyorsa anneye dur demeyecek. Kizinin arkasini kendisi toplayacak. Anneye ekstra iş bindirmeyecek.
Sorun o zaten. Konu sahibi cocuguna laf geciremiyor, evde dogru duzgun annesine yardimci olmuyor, hazir yemek bekliyor, gittiginde uc ay kaliyor, yetmiyor bir de kocasi geliyor pesinden.Eğer suç konu sahibindeyse,daha vahim anasını hizmetçi gibi görüp davranıyorsa kadın kızı da kocayı da dehlemeli Vicdansız evlatsa tam kıçına tekmeyi basmalık....
Kız dur bu kusmuklu mu??? Abovvv o ananın eli öpülmeli tüm laflarımı geri aldım . Kızıda, kocasıda bir halta yaramıyor.Yazık kadına....Ya sizin esiniz size hicbir is yapmiyorsun diye kizmadi mi?
Hazir yemek bekliyorsun diye kızmadı mı?
Adam farkında zaten sizin aile evindeki davranislarinizin.
Hayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varrYa sizin esiniz size hicbir is yapmiyorsun diye kizmadi mi?
Hazir yemek bekliyorsun diye kızmadı mı?
Adam farkında zaten sizin aile evindeki davranislarinizin.
Kız sus kusmuk temizlemekten acizsin .Bir iyilik yap babanı neneni kendi evine getir. Kadın bir yaz dinlensin az rahat etsin....Hayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varr
Hanimefendi hiçbir is yapmiyorsun diye kızan sizin kocaniz. O evde sizinle birlikte kalan adam. Biz uydurmuyoruz kendiniz yazmissiniz.Hayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?