Aslında durum daha farklı?

Ama sizde kaldıramıyorsunuz, anneniz size gelip altı üstü 2 gün kalıyor yanında anneannenizle teyzenizi de getiriyor diye istemiyorsunuz, ki 3 yetişkin insan sizin evinizi batırmaz.

Kaldı ki çocuğunuz artık 5 yaşına girmek üzere, kendi kendine oynamayı döke saça yememeyi öğrenmiş olması gereken bir yaşta, o yüzden çok rahatlıkla iş yapabilir annenizin evini temiz tutabilirsiniz, diyorsanız ki senede bir gittiğim annemin evinde devrilir yatarım onlar da bana hizmet etmeli, o vakit aylarca değil 1 hafta kalıp evinize dönün, anneniz anneannenizle size gelip 2 gün kalıp gitmiş demek ki çok uzak ve yorucu bir yolculuk değil.

Benim de kızım var, yatılı gelse başımın üzerinde yeri var ama bizde kuraldır o da bu kuralı çok iyi bilir herkes evdeki işlere ortak olacak, yer içer yatar döker saçarsa 3 günü bulmaz kavga ederiz, hele çocuğuna döktüre saçtıra yedirir de temizlemezse kıyamet kopar zira ben onu öyle büyütmedim, bebekliğinde yeri geldi anneme yeri geldi kayınvalideme yatılı ziyaretlere gittim kızım dökse ben toparladım ki 3 yaşına geldiğinde zaten ne yerse yesin dolaşmadan masada yemesi gerektiğini biliyordu.

Sizin durum( mecazi olarak annenize ithafen değil durumla alakalı) her sene aynı boka gidip gidip basmak gibi... bok aynı yeri de aynı inatla basan sizsiniz.Çözüm yok ,alternatif düşünmek yok aynı şeyi yaşayıp yaşayıp boku da suçlamak başka bir kafa demek ki

Siz olmazdiniz ona eminim...

evet geliyorum ama isteksiz bir şekilde geliyorum mutlu değilim. Sadece dış etmenler var burada sadece anneniz istemiyor gitmeyin olayı mı sizce Allah aşkına? Bu evde sadece annem mi yaşıyor ben gelirken sadece annemi görmeyemi geliyorum yani bu evde başka kimse yokmu. ayrıca babam çok ısrarcı oluyor dış etmenlere maruz kalıyorum sırf bu yüzden psikolojim çok kötü bende keyfimden gitmiyorum eleştirmeyi bırakın bana yalvarıyor babam gel diye özlüyorum diye bakın bilip bilmeyen yorum yapmayın lütfen suçlamayın.. ben buraya geliyorum birşey yapmıyorum olayı değil... kaldıramıyor evet bir sorun var bunun farkındayım zaten bu olaylar yaşandığı için gelmekte istemiyorum buraya gelirken de mutlu bir şekilde gelmiyorum kii hep tedirgin hep endişeli sizce burada tek hatalı ben miyim insan babasının evine giderken huzurlu bir şekilde gider ama o yok ne yazık ki.......sırf bu yüzden bakın eşimlede tartışıyoruz ona annem bizi istemiyor dedim açık açık rahatsız oluyor dedim oda bana yaaa öyle şey olurmu sen şimdi dönersen buraya babana ayıp etmiş olursun dedı gerçekten buraya gelmiş olmam benim suçum mu sizce

Yani gelmem olur biter ama birde eşimin tarafından bakın olaya ne düşünüyor kim bilir

Baban o kadar özlüyorsa annene dur demeyi bilecek.Pasif takılıp suya sabuna değmeden yaşamayacak.Baba olarak çok üzülüyorsa elini masaya vuracak Ama ,lakin,fakat yok ....
Bu hikayede herkes birbirinin üstünden ego tatmini yapıyor ...ama kimse sorunu çözmüyor ......

Yani bu durumların yaşanması hoş değil tabii ki iki taraf içinde babam diyorki sen gidersen şimdi ben damadıma diyor ne cevap veririm asıl ben utanırım yanlış anlar diyor bana istenmediğini düşünür o zaman da anneni evde atarım valla diyor... bakın bilmiyorsunuz ne yaşadığımı

Babasi o kadar özlüyorsa anneye dur demeyecek. Kizinin arkasini kendisi toplayacak. Anneye ekstra iş bindirmeyecek.

E gitmeyin? Torununu görmek isteyen zaten tatili burnunuzdan getirmez. Ayrıca yoruluyorum demiş kadın, demek ki kafası kaldırmıyor artık sesi, ev işini, kalabalığı. Neden ısrarla geliyorsunuz ki?

Evet sizin suçunuz,mağduriyetiniz giderilmedikçe o kapıya gitmeyeceksiniz.Herkes olayın ciddiyetini kavrayacak,çözüm için elini taşın altına koyacak.Çocuğa da güzel örnek aşağılandığın ,azar yediğin yere git kal ,yüzün kızara kızara otur niye "sevgi çok önemli gurur falan dinleme"

Tabii ki kızıyor anneme de çocuklar gelecek burda kalacak tabiki ne demek diyor delirdin mi diyor ama ben kendim rahatsız oluyorum gerçekten

Ya sizin esiniz size hicbir is yapmiyorsun diye kizmadi mi?
Hazir yemek bekliyorsun diye kızmadı mı?
Adam farkında zaten sizin aile evindeki davranislarinizin.

Tam 1 sene once actigin basliktaki ilk mesajin^^

Aile evine gitmemeye ne dersiniz, belliki siz misafirlik kurallarina uyamadiginiz icin kadincagiz istemiyor gelmenizi.
Ya kızım çocuğuma laf anlatamıyorum gel diye beni misafirlikten eve çağırsa içten içe çok kızardım valla. Kadın yoruluyor belli.

Babasi o kadar özlüyorsa anneye dur demeyecek. Kizinin arkasini kendisi toplayacak. Anneye ekstra iş bindirmeyecek.
Eğer suç konu sahibindeyse,daha vahim anasını hizmetçi gibi görüp davranıyorsa kadın kızı da kocayı da dehlemeli Vicdansız evlatsa tam kıçına tekmeyi basmalık....

Eğer suç konu sahibindeyse,daha vahim anasını hizmetçi gibi görüp davranıyorsa kadın kızı da kocayı da dehlemeli Vicdansız evlatsa tam kıçına tekmeyi basmalık....
Sorun o zaten. Konu sahibi cocuguna laf geciremiyor, evde dogru duzgun annesine yardimci olmuyor, hazir yemek bekliyor, gittiginde uc ay kaliyor, yetmiyor bir de kocasi geliyor pesinden.
Annesini misafirlikten cagirmis "cocuk lafimi dinlemiyor gel" diye mesela. Sanki cocuk annesinin cocugu.

Kız dur bu kusmuklu mu??? Abovvv o ananın eli öpülmeli tüm laflarımı geri aldım . Kızıda, kocasıda bir halta yaramıyor.Yazık kadına....

Hayır yardımcı oluyorum ne için bu kadar suçlanıyorum anlamıyorum ya mesela gece uyurken mesela altına işedi çocuk çişini söylemedi annemde bunu duyunca kıyamet koptu tabii yaa sen bu çocuğu neden uyandırmadın neden yatağa işettirdin falan dedimki anne yok diye söyledi galiba tutamadı çocuk bunu söyledim bu seferde benim senin gibi kurutma makinem yok bana iş çıkartmayın yeterr aynenn bu şekilde valla cıldırıcam su an bile dönesim varr

Kız sus kusmuk temizlemekten acizsin .Bir iyilik yap babanı neneni kendi evine getir. Kadın bir yaz dinlensin az rahat etsin....

Hanimefendi hiçbir is yapmiyorsun diye kızan sizin kocaniz. O evde sizinle birlikte kalan adam. Biz uydurmuyoruz kendiniz yazmissiniz.

Esiniz bile sizin hicbir sey yapmadiginizi söylüyorsa acaba gercekten yapmiyor olabilir misiniz, sadece soruyorum.

Adam durduk yerde mi hazir yemek bekliyorsun diye kizdi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…