- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.981
dukanına noldu kıızzz:) off ya ben de sıkıldım bu diyet işlerinden artık, ne zaman düşünmeden yicem acaba
selaamm:)) bende geldimmm 3 gndür diyete ara verdim bağırsak problemlerim başladı tartılmıyorumda moralim bozulcak diye :))
evet işte böle listelere bağlı kalmanın kötü yanı oselaamm:)) bende geldimmm 3 gndür diyete ara verdim bağırsak problemlerim başladı tartılmıyorumda moralim bozulcak diye :))
beyzaa seni kandırmaya çalışıyooogecmıs olsun canım. önce sağlık sonra dıyete devam edersın moralını bozmaya gerek yok. hem benı bekle az kaldı senın kılona gelmeme. beraber yarışırık
evet işte böle listelere bağlı kalmanın kötü yanı o
beyzaa seni kandırmaya çalışıyooobeklemeee
ben söyliyim hiçbir zaman düşünmeden yiyemeyeceğiz galiba
asya deniz sen verirsin gene ama görmeyeli boşluyon burayı
kaçamak yaptın demedim ki hemen saldırdın banayapmıyom işte artık kaçamak ayrıca ne gerek var şimdi boyozu hatırlatmaya önümde kepek ekmeği varken
şimdi okudum mesajını oğle yemeği önümde kepek ekmeği peynir domateshayatmı bu
onun yerine meyve, yoğurt süt olmadı leblebi yesene dr ayça kaya 4 kaşık leblebi bir dilim ekmek değerinde ben bol bol leblebi yiiyorum canım sıkılınca şuanda kilo vermiyorum ama öle ahım şahım almıyorum da:)haklısın. şimdide ara öğün 4 adet etiformun saman biskuvisi
onun yerine meyve, yoğurt süt olmadı leblebi yesene dr ayça kaya 4 kaşık leblebi bir dilim ekmek değerinde ben bol bol leblebi yiiyorum canım sıkılınca şuanda kilo vermiyorum ama öle ahım şahım almıyorum da:)
ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan bi sorun yok şimdilik 61-62 dolaşıyorumbol bol yedıgın leblebı bol bol ekmek demek ozaman. bence sende bunu azalt bıraz. ne durumda dıyetın buarada..
ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan bi sorun yok şimdilik 61-62 dolaşıyorumama 1 hafta sonra 1 kilo gidecek regl oldum ve 62 kiloyum
bol bol dediğime bakma öğle akşam arasında yiyorum bi avuç
gecmıs olsun canım. önce sağlık sonra dıyete devam edersın moralını bozmaya gerek yok. hem benı bekle az kaldı senın kılona gelmeme. beraber yarışırık
evet işte böle listelere bağlı kalmanın kötü yanı o
beyzaa seni kandırmaya çalışıyooobeklemeee
beyza kız nerelerdesın sen
bozmuyorum moralimi tatlımda canım sıkılıyor yaa:)) bu gidişle sen benden önce zayıflayacaksın valla
sorma var ya bağırsaklarıım mahfolmuuşş diyettenkandırmasına ne gerek var açıkça söylüyo ya kıızz
ayrıca dün mezuniyetim oldu 1 gün boyunca aç gezdim anca kuaför stüdyoya gittik foto çekinmeye ordan okula geçtik 3 saat ayakta bekledik falan filan canım cıktı topuklu ayakkabılarla 1 kilo vermişim kabız olmama rağmen
yarın tekrardan başlıyorum düzenli diyetime :))
burdayyııııımmm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?