Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

selaamm:)) bende geldimmm 3 gndür diyete ara verdim bağırsak problemlerim başladı tartılmıyorumda moralim bozulcak diye :))

dukanına noldu kıızzz:) off ya ben de sıkıldım bu diyet işlerinden artık, ne zaman düşünmeden yicem acaba

devam canım devaamm.. işte bu ayda 4 kg versem . sonrada 4 -4 gıtse tamamdır bu ıs. ha 5te olursa olur ama ben 4 de de razıyım yanı

selaamm:)) bende geldimmm 3 gndür diyete ara verdim bağırsak problemlerim başladı tartılmıyorumda moralim bozulcak diye :))

gecmıs olsun canım. önce sağlık sonra dıyete devam edersın moralını bozmaya gerek yok. hem benı bekle az kaldı senın kılona gelmeme. beraber yarışırık

evet işte böle listelere bağlı kalmanın kötü yanı o
gecmıs olsun canım. önce sağlık sonra dıyete devam edersın moralını bozmaya gerek yok. hem benı bekle az kaldı senın kılona gelmeme. beraber yarışırık
beyzaa seni kandırmaya çalışıyooo beklemeee

ben söyliyim hiçbir zaman düşünmeden yiyemeyeceğiz galiba
asya deniz sen verirsin gene ama görmeyeli boşluyon burayı

ben söyliyim hiçbir zaman düşünmeden yiyemeyeceğiz galiba
asya deniz sen verirsin gene ama görmeyeli boşluyon burayı

askolsun ya. ben hep burdayım. kımse yazmayınca kendı kendıme yazmıs gıbı oluyorum yazmıyorum sadece. ama burdayım daıma. kacamakta yapmıyorum ayrıca. sardalya,poğaça, boyoz ne bılmem ben ıkı aydır.

kaçamak yaptın demedim ki hemen saldırdın bana yapmıyom işte artık kaçamak ayrıca ne gerek var şimdi boyozu hatırlatmaya önümde kepek ekmeği varken

kaçamak yaptın demedim ki hemen saldırdın bana yapmıyom işte artık kaçamak ayrıca ne gerek var şimdi boyozu hatırlatmaya önümde kepek ekmeği varken

kız ne saldırması. sen saldırı görmemişsin annecim. hatırlatmak bazen ıyı oluyor bak kötümü gaza geldin yani umarım gelmişsindir. boyoooozzzz içimde poaça sıcaaakkkk..

şimdi okudum mesajını oğle yemeği önümde kepek ekmeği peynir domates hayatmı bu

sen sonrakı hayatını dusun mutlu ol... domatesı yerken baska seyler hayal et. ne yanı boğazından gecene kadar hersey. gectıkten sonra ne yersen ye aynı.

bol bol yedıgın leblebı bol bol ekmek demek ozaman. bence sende bunu azalt bıraz. ne durumda dıyetın buarada..

bol bol yedıgın leblebı bol bol ekmek demek ozaman. bence sende bunu azalt bıraz. ne durumda dıyetın buarada..
ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan bi sorun yok şimdilik 61-62 dolaşıyorum ama 1 hafta sonra 1 kilo gidecek regl oldum ve 62 kiloyum
bol bol dediğime bakma öğle akşam arasında yiyorum bi avuç

ekmeği neredeyse çıkardım hayatımdan bi sorun yok şimdilik 61-62 dolaşıyorum ama 1 hafta sonra 1 kilo gidecek regl oldum ve 62 kiloyum
bol bol dediğime bakma öğle akşam arasında yiyorum bi avuç

ok ozaman. hadı bakalım eksı haberını beklıyoruz..

bozmuyorum moralimi tatlımda canım sıkılıyor yaa:)) bu gidişle sen benden önce zayıflayacaksın valla

evet işte böle listelere bağlı kalmanın kötü yanı o

beyzaa seni kandırmaya çalışıyooo beklemeee

sorma var ya bağırsaklarıım mahfolmuuşş diyetten kandırmasına ne gerek var açıkça söylüyo ya kıızz

ayrıca dün mezuniyetim oldu 1 gün boyunca aç gezdim anca kuaför stüdyoya gittik foto çekinmeye ordan okula geçtik 3 saat ayakta bekledik falan filan canım cıktı topuklu ayakkabılarla 1 kilo vermişim kabız olmama rağmen
yarın tekrardan başlıyorum düzenli diyetime :))

Son düzenleme:

burdayyııııımmm:18:

hadi hayırlı olsun mezunıyetınde. şimdi diyete agırdan agırdan kaldıgın yerden basla. ben sana yetısınce beraber devam ederız. gel sende yap su dukanı. benden once zayıflarsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…