- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.961
süpersin başarılarının devamını dilerimcümlemize
oh ya bugun kendimi manken gibi zannediyorum galiba olmayan pantolona girdimya yüzümde komik bi sırıtış
aaa aşkolsun ne zaman kaçamk yaptım ne zaman ödül koydum kendimeneyse bu konuya girmeyelim yok canım kaçamak felan yok ödülde yok
yok yapmıyorum yaa ne kaçamağı yediğim en ufak bi lokmada suçuluk duyarken nasıl kaçamak yaparım doğum günlerinde pasta depolayan özlem yok artıkkızlaaarrr nerdesınız ya. kaçamak mı yapıyorsunuzda ugramıyosunuz..
sabah ıkı bardak ayran ve sahanda yumurta yedım.
şimdide kabuk tarçınlı çayımı içiyorum. diyete devam
yok yapmıyorum yaa ne kaçamağı yediğim en ufak bi lokmada suçuluk duyarken nasıl kaçamak yaparım doğum günlerinde pasta depolayan özlem yok artık
sabah sabah ayran güldürdü beni yaa
ben kflekse başladım 2. günüm bakalım dediği gibi 1 haftada 2, 2 haftada 4 kilo zayıflatacak mı:) eğer öle bişe yaparsa birincil hedefime ulaşmış olucam ve mezuniyetime 58 kiloyla gidicem:)
YA ASLINDA SABAH AYRAN ICECEK DEGILDIMDE. İŞE GETİRMEK İÇİN SABAH YAPTIM ŞİŞEME DOLDURDUM KALANINIDA HÜPLETTİM. ZARARI OLACAGINI SANMIYORUM. HEM BEN HERSEYI HERAN YIYEBILIRIM YANI SABAHI AKSAMI YOK BENIM ICIN...
SEN BAYA AZIMLI CIKTIN. SENIN GIBI OLSAYDIK BIZLERDE SUZULMUSTUK SIMDITEBRIKLER VALLA
canım olsun sıkılaşmakda çok onemli.
ben bu hafta kilo veremedim sanıyodum ama nasıl oldu bilmiyorum 66 ya düşmüşümbu hafta pek kafaya takmamıştım acaba etkisimi oldu ne
canım sen 20 kilo vermişisn kilo vermenin durması normal ama ben 4 kilo verince durdu2 ayda anca 6 kilo verebilidm:2: gerçi ben çok kaçamak yaptım muhakkak etkisi var:2:
inş bakalım artık. ben senin gibi 20 kilo versem manken edalarında gezerdim 6 kilo verdimde kendimi bişey sanıyom
dukanına noldu kıızzz:) off ya ben de sıkıldım bu diyet işlerinden artık, ne zaman düşünmeden yicem acabaselaaaammm
bende al ver al ver aynı gıdıyorum şuan. en son 98,4 gordum. bu sabah 98,8 dım. dıyet yapıyorum ama alıstım galıba dıyet yapmıyormusum gunluk yasantımmıs gıbı gelıyor. bu ayda bı 4 kg versemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?