Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

hadi hayırlı olsun mezunıyetınde. şimdi diyete agırdan agırdan kaldıgın yerden basla. ben sana yetısınce beraber devam ederız. gel sende yap su dukanı. benden once zayıflarsın ..

teşekkür ederim tatlım:))başlıyorum yarından tezi yok haftaya finallerim var falan aslında ama olsun diyetimin bi zararı yok bana:)) dukanıda anlayamadım tam okudum bikaç yerde atak evremi kaç gün yapacam falan pek basmadı kafam:))

testını uygularsın cok zor degıl. ama ben sana soylıyeyım senın 7 gun atak yapman gerek. sonra hedeıne ulaşana kadar seyır ve sonra verdıgın kılo *10 guclendırme ve sonrada ömür boyu koruma...

testını uygularsın cok zor degıl. ama ben sana soylıyeyım senın 7 gun atak yapman gerek. sonra hedeıne ulaşana kadar seyır ve sonra verdıgın kılo *10 guclendırme ve sonrada ömür boyu koruma...
yaa ne maymun iştahlıyım ben kim hangi diyeti yapsa hemen ben de denemek istiyorum en sonunda ben de yapıcam dukanı içim rahatlıcak heee

ya kenarda nescafe vardı 3ü bi arada onu içeyim dedim midem bulandı şekerden halbu ki önceden nasıl da şekersiz gelirdi

5 kılo ıcın degmez ama sen bılırsın. yapanlar yokmu var.

bende yıllardır sekersız ıcerım. gecenlerde yanlıslıkla ablamın sekerlı cayını ıctım ööööööööööğğğğğğğğğğğğ kuscaktım anında pppüüüüüüüüüüürrrrrrrrtttttttttt yaptım yani.. ıııykkk

canım ben oyle yoğurtla,meyveyle ara oğünu geçiştiremem tok tutmaz beni. leblebi dersen yarım kilo yemem lazım
o yuzden 3-4 adet biskuvi iyi gidiyor. bi ara msır gevreği yedim o hafta kilo veremedim çok yediğim için

sana artık diyecek bişe bulamıyorum zaten ben sana derken işte başkaları da faydalanır belki diye yorum atıyorum metabolizmanın kıymetini bil ben senin gibi rahat olsam ohooo sabit kalmak ne kelime kaç kilo almıştım
dün annemle regl olduk annem de saolsun irmik helvası yaptı bunun üzerine tabi ben de yedim ve yedim diye aç geziyorum bugün

testini nerden yapaym canım:)) heyecan yapıverdim:))

yaa ne maymun iştahlıyım ben kim hangi diyeti yapsa hemen ben de denemek istiyorum en sonunda ben de yapıcam dukanı içim rahatlıcak heee
ay çok güldümmmm sanaaa senin kilon küççüükkk değmez miniminnacık kilon için de geet

kızlar gunaydın. dun tartıldım 65.200 felanım sanırsam ama dijital olmadığı için anlamıyorum. mukayesenin dediği gibi kardeşimde " ben senin gibi kaçamak yapsam hayatta kilo veremem saatlerce spor yapıyorum haftada bir veriyorum sen gunde 1 saat yurüyuşle homili gırtlakla veriyosun" diyo

başlamaya içim ısındı canım ancak yulaf kepeği kullanmak mecburi mi?

yulaf kepeği şart canım. aldıgın tek karbonıtrat bu kepek maalesef. hem tokta tutuyor. ben sabah kahvaltıda dukan ekmegı ve yoğurt yedım mesela. yumurta yemek ıstemedı cnm napiiiimmm

fikrimi beyan etmem gerekirse bence senın bu duruma gülmek yerine ağlaman gerek. ben nekadar iradesizimki kimsede olmayan bir özelliğim varken bunun kıymetini bilmiyorum demelisin.silkelenip adamakıllı diyetini yapmalı ve daha fazla bu işkenceyi kendine yapmamalısın. adamakıllı yap bitir sonra ne ıstıyorsan kendını ayarlıyarak tuketmeye basla. şurda düğüne balayına ne kaldı yyyyyaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu...

yulaf kepeği şart canım. aldıgın tek karbonıtrat bu kepek maalesef. hem tokta tutuyor. ben sabah kahvaltıda dukan ekmegı ve yoğurt yedım mesela. yumurta yemek ıstemedı cnm napiiiimmm

hımm :) başlıycam bu diyete ancak bi ön hazırlık yapmam lazım:)) regl günüm geliyo ve çok fenayım bu ara saldırmamak için zor tuuyorum kendimi bitsin hemen kepek mepek alacam:))ekmeğinide mi kendin yapıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…