- Konu Sahibi mavikelime
-
- #2.001
hadi hayırlı olsun mezunıyetınde. şimdi diyete agırdan agırdan kaldıgın yerden basla. ben sana yetısınce beraber devam ederız. gel sende yap su dukanı. benden once zayıflarsın ..
inş bakalım artık. ben senin gibi 20 kilo versem manken edalarında gezerdim 6 kilo verdimde kendimi bişey sanıyom
teşekkür ederim tatlım:))başlıyorum yarından tezi yok haftaya finallerim var falan aslında ama olsun diyetimin bi zararı yok bana:)) dukanıda anlayamadım tam okudum bikaç yerde atak evremi kaç gün yapacam falan pek basmadı kafam:))
yaa ne maymun iştahlıyım ben kim hangi diyeti yapsa hemen ben de denemek istiyorumtestını uygularsın cok zor degıl. ama ben sana soylıyeyım senın 7 gun atak yapman gerek. sonra hedeıne ulaşana kadar seyır ve sonra verdıgın kılo *10 guclendırme ve sonrada ömür boyu koruma...
yaa ne maymun iştahlıyım ben kim hangi diyeti yapsa hemen ben de denemek istiyorumen sonunda ben de yapıcam dukanı içim rahatlıcak heee
ya kenarda nescafe vardı 3ü bi arada onu içeyim dedim midem bulandı şekerden halbu ki önceden nasıl da şekersiz gelirdi
sana artık diyecek bişe bulamıyorum zaten ben sana derken işte başkaları da faydalanır belki diye yorum atıyorumcanım ben oyle yoğurtla,meyveyle ara oğünu geçiştiremem tok tutmaz beni. leblebi dersen yarım kilo yemem lazım
o yuzden 3-4 adet biskuvi iyi gidiyor. bi ara msır gevreği yedim o hafta kilo veremedim çok yediğim için
testini nerden yapaym canım:)) heyecan yapıverdim:))testını uygularsın cok zor degıl. ama ben sana soylıyeyım senın 7 gun atak yapman gerek. sonra hedeıne ulaşana kadar seyır ve sonra verdıgın kılo *10 guclendırme ve sonrada ömür boyu koruma...
ay çok güldümmmm sanaaayaa ne maymun iştahlıyım ben kim hangi diyeti yapsa hemen ben de denemek istiyorumen sonunda ben de yapıcam dukanı içim rahatlıcak heee
dukan diyeti tarifleri: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(DUKAN TEST)
bak burda resımlı anlatılmıs. hayde yap bakalım...
başlıycakmısn peki. karar verdın mı?
başlamaya içim ısındı canımancak yulaf kepeği kullanmak mecburi mi?
kızlar gunaydın. dun tartıldım 65.200 felanım sanırsam ama dijital olmadığı için anlamıyorum. mukayesenin dediği gibi kardeşimde " ben senin gibi kaçamak yapsam hayatta kilo veremem saatlerce spor yapıyorum haftada bir veriyorum sen gunde 1 saat yurüyuşle homili gırtlakla veriyosun" diyo
yulaf kepeği şart canım. aldıgın tek karbonıtrat bu kepek maalesef. hem tokta tutuyor. ben sabah kahvaltıda dukan ekmegı ve yoğurt yedım mesela. yumurta yemek ıstemedı cnm napiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?