Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

özlemcim sende cööö dieyip gidiyorsun. iki kelime yaz. ne alemdesin..
canım yaa vaktim olmuyo ya da canım yazmak istemiyo bi motivasyon eksikliği var aslında diyetimi delmiyorum kaçamak yapmıyorum ama kiloda bi azalma olmayınca üzülüyorum pko hastalığını yenmenin eşiğindeyim ona sevinmeliyim ama kiloda azalma olmaması üzüyo beni görenler daha da vermişsin diyo ama ben de gram azalma yok ne yapmalıyım bilmiyorum ki

offf çok serrttt

valla bende artık tutamıyorum. iki gündür kaçamak başladı bende. bugün ne olacak bilmiyorum. yapmayacagım dıyorum ama sankı kendımden gızlı kaçamak yapıyorum. görseniz. gözümü kapatıyorum görmeyeyeim diye....bide birileri zayıflamıssın demeye basladıya bende bı sımarıklıkmıdır nedır. amann nasıl olsa verıyorum bundan bısey olmaz demeye basladım. bundan bısey olmazlar yuzunden eskı halıme donecem sanırım.. evet ben kepekten ekmek yapıp tuketıyorum. altınbaşak tadında oluyor. sabah bır dılım tuketıyorum.

o eksıklık hepımızde var. baharında etkısıyle elimiz kalmıyor hiçbirşeye. benım daha yolum uzun ben napıcam. üstüne bide şeker çıktı bende

offf çok serrttt

tatlım ya yumusak soyledık takmadın barı sert söyleyelim dedik. ama senin için. yoksa art niyet yok yanlış anlama.. birileri banada kızsa...

haklı olduğun için kızamıyorum ki canım. evet kaçamaklarım çok olduğu için az bile verdim. gerçi iyi gidiyorum şimdilik bakalım. haziranda işi daha sıkı tutmam lazım. Temmuzda gelinlik bakacağız nasipse bi 5 kilo daha gitse ne guzel olur

tutsan kendını verırsın elbette. Ben burda kılo verebılmek ıcın ac yatıp kalaknaları bılıyorum. Ha doğrumu değil. Ama baska turlude veremıyorlar napsınlar. Sen az iradene hakım olsan fıstık gıbı olacaksın emınımmmmm..

haklısın ama eskisi kadar olmuyor kaçamaklarım. bazen haftasonları evdeyken oluyo. evdeyken canım sıkılınca kendimi yemeğe veresim geliyo zor frenliyorum iyi ki ev hanımı olmamışım yoksa halimi düşünemiyorum

sibel ,beyza,özlemmm... nerdesiniz bakemm. ben 97 li rakamlara düştüm. hatta 96 ya az kaldı:) sabahta 1 bardak süt ve dukan ekmegımden yedım. artık yıyesım gelmıyor benım ..şimdide bir bardak limonlu çay içtim. hadi kızlar yaaa yanlız bırakmayın beni nerdesınızzzzz...

oh oh maşallah gitsin kilolar inş
bende pazar tartılacağım aynı zamanda basen ölçümü yapacağım bakalım fark edecek mi

kızlar nerdesniz ya yoksa kaçamak mı yapıyonuz kişi kendinden bilir işi yokyok yapmıyorum ben hele hazirana adım attık kaçamak felan yok artık

kızlar nerdesniz ya yoksa kaçamak mı yapıyonuz kişi kendinden bilir işi yokyok yapmıyorum ben hele hazirana adım attık kaçamak felan yok artık

ben burdayıııııııııııııııııımmmm:119: valla iyi gidiyor benım. bide 95 gördümmü tamamdır:103:

hadi hadi göreceksin inş. ben haftasonu tartılmayı unuttum:26: nasıl oldu bilmiyorum ama çok yoğun bi haftasonu geçirdim ondan olsa gerek. yarın sabah kalkar kalmaz tartılacağım.

hadi hadi göreceksin inş. ben haftasonu tartılmayı unuttum:26: nasıl oldu bilmiyorum ama çok yoğun bi haftasonu geçirdim ondan olsa gerek. yarın sabah kalkar kalmaz tartılacağım.

ben dun pıknıge gıttım. kendı yıyeceklerımden yedım ama bıraz fazla yedım en azından bozmadıgım ıcın rahatım. sabahta hıc bırsey yemek ıstemedı canım kahvalatı yapmadım bende. halada acıkmadım. dun baya yemısım anlayacagın.. dun burası cok sıcaktı ve sunada oturdugum yerden ter dokuyorum sanırım bugunde sıcakkkk..

Ayhan Ercan zayıflama çayı ile, 5 ayda 36 kilo vermenizin mümkün olduğunu belirtmemiz gerekmektedir. Ayhan Ercan, zayıflama çayı için dokuz adet bitkiden söz etmektedir. Biraz sonra sizlere bu bitkilerin neler olduğundan bahsedeceğiz. Ayhan Ercan zayıflama amaçlı olarak zayıflama çayını içecek olan kişilerin, kan şekerlerinin dengede tutulması, ve bunun yanında metabolizmalarıonın çalışması için bu formülü hazırladığını belirtmektedir. zayıflama çayı nasıl yapılır, ve zayıflama çayı nasıl hazırlanır,
Gymnema bitkisi ile birlikte beyaz kekik, mate yaprağı, funda yaprağı, sinirli ot, yeşil çay, biberiye, barut ağacı kabuğu, çoban çökerten… Ayhan Ercan zayıflama çayı için gerekli malzemeleri bu dokuz bitki ile sıralamıştır. Peki Ayhan Ercan zayıflama adına, zayıflama çayı nasıl yapılır, ve zayıflama çayı nasıl hazırlanır sorusunun yanıtını ne şekilde vermektedir?
MateÇayı(küçükbirtutam)
Beyaztopkekik (küçükbirtutam)
Çobançökerten (küçükbirtutam)
Barutagacıkabuğu (parçalaraayırınvebirtutamkadarkullanın)
Yeşilçay(birkaçyaprak)
Sinirliot(küçükbirtutam)
Biberiye (küçükbirtutam)
Fundayapragı (küçükbirtutam)
Cimnema bitkisi (1-2 yaprak kadar)
Bu bitkileri karıştırıp 8-10 dk demleyerek(kaynatmadan) sabahları aç karnınıza 3 fincan olarak içmemizi söyledi. Çok kilolu olanların 5 fincana kadar içebileceklerinide sözlerine ekledi.
Not:Ayhan Ercan twitter hesabında kitabında’da verdiği kürü hipertansiyon hastaları hamileler ve emziren annelerin kullanmamasını yazdı.

hadi özlem tatilde beyza nerde. beyza gelmiyor sibel nerde.. :131:

Son düzenleme:
yavru kelebeğeemm:))beyzanın finaller var:)) cok zor geçiyor onun için gelemiyorr:)ama yakında yeniden karşınızda olacağım:)))

ayyyyy:84: senin finaller bitmemişmiydi. allah yardımcın olsun . başarılar osaman sana ..

ben burdayım kızlar. tartı gram oynamamış:26:

ne güzel işte almamışsında.:103: bundan daha guselı kılo vermen olurdu heralde :119:

almam canım çünkü yürüyüşlerimi hiç aksatmamaya çalışıyorum. ama haftasonları bi şekilde bozuluyor diyetim.
bakıyorumda herkesin durmuş sanki kilo vermesi noluyo bize ya:26:

almam canım çünkü yürüyüşlerimi hiç aksatmamaya çalışıyorum. ama haftasonları bi şekilde bozuluyor diyetim.
bakıyorumda herkesin durmuş sanki kilo vermesi noluyo bize ya:26:

sanırım motıvasyonumuz gıderek dusuyor bısekılde yenıden hırslanmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…