- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #1.941
hayııırrr gider mi hiç devam, ben yarın 5 gün diyetine başlıcam ama bu kez kararlılıkladün 61i gördüm ama bugün yine 62ydim bedenim direniyo eğer bu 5 günle 2 kilo versem 1ini alıp 61de sabitlensem süper olur
bende bi 65 i göremedim ya65 i göünce ödül verecektim kendime de
bu arada başka topikte ilan ettim burada da anlatayım:) bundan 1,5 aydan fazla bi süre önce dersanede sınıfa biri geldi kapıdan girdiğinde başımı kaldırdım ve kaldım , behlül ya da biscolata erkeği de sanmayın, aşık da olmadım zatengördüm ve bu o dedim hani hep beklediğin ve geleceğine inandığın biri vardır kadere inanıyosan eğer daha önce karşına çıkmadıysa çıkacaktır muhakkak işte o an geldi dedim geldi ve karşımda, şu 1,5 aylık süreçte bir iki muhabbetimiz oldu geçenlerde numaramı istedi dersane dışında görüşmek istediğini belirtti tabi ben işkillendim hemen kabul ettim dün görüştük normal bi şekilde sohbet ederken bi an durdu ve özlem anlamışsındır zaten ben sendn hoşlanıyorum dedi o an dondum çünkü hiç beklemiyodum devam etti seni ilk gördüğüm andan itibaren gözümü her kapattığımda sadece gözünü görüyorum dedi ( ee bedene bakınca hayal israfı normal ) neden ben dedim sen kadere inanıyo musun ben kaderciyim dedi gördüğüm anda anladım onun sen olduğunu dedi bedenim buz kesti sanki beni anlatıyodu neden sen diye sorarsan seni kalıplara sokmuş olurum ne yani o zaman bigün sen fiziki olarak değişirsen seni artık sevmeyecek miyim, yani sebep sorma ben de bilmiyorum dedi...
bu sohbet sürüp gitti ben bişe demedim bazen anlattıkları benim tersimdi benim eksi yönlerimi tamamladı bazen tamamen beni anlattı velhasıl ben de biz olmak için bi şans verdim ikimize:):)
özelden yazdım canım tanınmak istemiyorum
çooook güzeeellll ben çok beğendim:)bende merak ettim amaaaaaaaaaaaaaaa
yiyosun bari sölemeteşekkür ederim canım ALLAH herkese nasip etsin
bugun ara öğün yemeyeceğim çünkü patron bitter çikolata almış onu yedim ve salak gibi erkenden yedim biraz sonra acıkmaya başlayacağım biliyorum
özelden yazdım canım tanınmak istemiyorum
sen yapıyosun galiba 5 günde 5 kiloyu kaçıncı gündesin:)
peliiiinnn beyza bakıınnn sibelll sen bakma sevmiyosun şokları
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/447854-sevginin-basari-oykusu-31-kilo-verdi.html
bu arada başka topikte ilan ettim burada da anlatayım:) bundan 1,5 aydan fazla bi süre önce dersanede sınıfa biri geldi kapıdan girdiğinde başımı kaldırdım ve kaldım , behlül ya da biscolata erkeği de sanmayın, aşık da olmadım zatengördüm ve bu o dedim hani hep beklediğin ve geleceğine inandığın biri vardır kadere inanıyosan eğer daha önce karşına çıkmadıysa çıkacaktır muhakkak işte o an geldi dedim geldi ve karşımda, şu 1,5 aylık süreçte bir iki muhabbetimiz oldu geçenlerde numaramı istedi dersane dışında görüşmek istediğini belirtti tabi ben işkillendim hemen kabul ettim dün görüştük normal bi şekilde sohbet ederken bi an durdu ve özlem anlamışsındır zaten ben sendn hoşlanıyorum dedi o an dondum çünkü hiç beklemiyodum devam etti seni ilk gördüğüm andan itibaren gözümü her kapattığımda sadece gözünü görüyorum dedi ( ee bedene bakınca hayal israfı normal ) neden ben dedim sen kadere inanıyo musun ben kaderciyim dedi gördüğüm anda anladım onun sen olduğunu dedi bedenim buz kesti sanki beni anlatıyodu neden sen diye sorarsan seni kalıplara sokmuş olurum ne yani o zaman bigün sen fiziki olarak değişirsen seni artık sevmeyecek miyim, yani sebep sorma ben de bilmiyorum dedi...
bu sohbet sürüp gitti ben bişe demedim bazen anlattıkları benim tersimdi benim eksi yönlerimi tamamladı bazen tamamen beni anlattı velhasıl ben de biz olmak için bi şans verdim ikimize:):)
toplum arasında özelden gönderdim demek çok ayıııppppbizede yaz çok merak ettim vallaa
özlemciğim allah nazarlardan saklasın ve inş hayırlı olur senin için:)) çok sevindim adına bahar ayı ile beraber sevindirik olucu haberler mutlu ediyor benii
ayrıca benim diyetimin ara günüydü bugün naptın ne yedin diye sorcaksınız
sabah normal kahvaltımı yaptım 2 dilim normal beyaz ekmek peynir salatalık zeytin domates doyana kadar yedim valla
öğleden bi başladım akşama kadar çikolata yedim nerdeyse
ve sonuç 94.8 i gördüm biraz önce ben şoookk olduuummmyarın diyete devam tabikisii:))
........
ve sonuç 94.8 i gördüm biraz önce ben şoookk olduuummmyarın diyete devam tabikisii:))
kızlar giremedim bikaç gün ve baya saldım .. ödevler falan derken eve bile uğrayamıyorum :/ özlem 5 günde 5 kilo diyetini okudum da ben yapamam onu dayanamam ki hiç bi de zaten 6 kilo vermek istiyorum bi anda verirsem sarkarım falan sonrabu arada hayırlı olsun inş mutluluklarr :) beyza baya iyi gidiyosun tebriklerr. asyacım geçmiş olsun oğluna çok üzüldüm en kısa zamanda düzelir inş.
kızlar giremedim bikaç gün ve baya saldım .. ödevler falan derken eve bile uğrayamıyorum :/ özlem 5 günde 5 kilo diyetini okudum da ben yapamam onu dayanamam ki hiç bi de zaten 6 kilo vermek istiyorum bi anda verirsem sarkarım falan sonrabu arada hayırlı olsun inş mutluluklarr :) beyza baya iyi gidiyosun tebriklerr. asyacım geçmiş olsun oğluna çok üzüldüm en kısa zamanda düzelir inş.
tebrikler cnm. iyi gidiyorsun.. bende ıkı gundur kaçamaklar yapmaya basladım yaaaaaaaaa... dun bir avuç antep fıstıgı ve fındık yedım. nasıl
sağol cnm. düzelir inşallah ya. hastalıgındanmıdır nedır huyuda cok degıstı. umarım ılerleyen gunlerımızde bu huyları sergılemeye devam etmez. yoksa cıldırıciiiiiiiiiiimmmmm
çooook güzeeellll ben çok beğendim:)
sende bizim özelimize yaz özlemm
televizyonda mı evlenme teklifi aldın kız bi de artıkk
ya yapmayın kızlar tabiki isteyeene yazarım ama özeldençok farklı çok guzel bişeydi yani keza bi tanıdık okursa deşifre olmak istemiyorum sonuçta özelimizi yazıyoruz burda
yok yok tv de değil. ama guzel bir teklif almıs. daha guzelı senın olsun sekerım..
devamını diliyorumkızlar çok mutluyum uzun zamandır giymediğim bi pantolonum vardı çok dar geliyodu. dün akşam deneyeyim dedim ve sonuç normal değil bol geliyor boloyle sevindim ki hemen giydim bugun çok mutluyum sanki 60 a inmiş gibi
hergün ne kelime günde 2 kez tartılıyorum bendeki de dijital deil, fazla fazla düşünerek söylüyorum buraya her ihtimale karşı tabiki net 61,5 deil 61e hemen komşuydukız sen hergun mu tartılıyosunbelki bendeki tartı dijital olmadıı için hegrun tartılmıyorum. yoksa bende hergun tartılırdım galiba
bugun İzmir yağmurlu ve ben açık ayakkabı giyip baş parmağım her zamanki gibi fırlaya fırlaya yere değe değe yürüdümevden çıktıktan sonra pişman oldum ama ayakkabıyı değiştirmek için dönmedim. sonra nasıl yürücem bu halde yürümeyeyim dedim heryer çamurlu ben burnu açık ayakkabıyla ama sonra bi hırs bi hırs yürüdüm tutmayın beniiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?