Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

iyi gidiyorsun canım. bende dahada verecegıne ınanıyorum

bende bi 65 i göremedim ya 65 i göünce ödül verecektim kendime de

sen ödülünü önceden aldın bence artık karsılıgını versen dıyorum

hayırlısı olsun canım. sevindim senin adına.

özelden yazdım canım tanınmak istemiyorum

bende merak ettim amaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim canım ALLAH herkese nasip etsin
bugun ara öğün yemeyeceğim çünkü patron bitter çikolata almış onu yedim ve salak gibi erkenden yedim biraz sonra acıkmaya başlayacağım biliyorum

ama ara öğün yerine yedim ben onu baktım 157 kaloriymiş.
ama zamansız oldu çünkü erken daha:44: ve akşam yemeğine 4 saat var daha

özelden yazdım canım tanınmak istemiyorum

toplum arasında özelden gönderdim demek çok ayıııpppp bizede yaz çok merak ettim vallaa

özlemciğim allah nazarlardan saklasın ve inş hayırlı olur senin için:)) çok sevindim adına bahar ayı ile beraber sevindirik olucu haberler mutlu ediyor benii

ayrıca benim diyetimin ara günüydü bugün naptın ne yedin diye sorcaksınız
sabah normal kahvaltımı yaptım 2 dilim normal beyaz ekmek peynir salatalık zeytin domates doyana kadar yedim valla

öğleden bi başladım akşama kadar çikolata yedim nerdeyse

ve sonuç 94.8 i gördüm biraz önce ben şoookk olduuummm yarın diyete devam tabikisii:))

sen yapıyosun galiba 5 günde 5 kiloyu kaçıncı gündesin:)

kızlar giremedim bikaç gün ve baya saldım .. ödevler falan derken eve bile uğrayamıyorum :/ özlem 5 günde 5 kilo diyetini okudum da ben yapamam onu dayanamam ki hiç bi de zaten 6 kilo vermek istiyorum bi anda verirsem sarkarım falan sonra bu arada hayırlı olsun inş mutluluklarr :) beyza baya iyi gidiyosun tebriklerr. asyacım geçmiş olsun oğluna çok üzüldüm en kısa zamanda düzelir inş.

........
ve sonuç 94.8 i gördüm biraz önce ben şoookk olduuummm yarın diyete devam tabikisii:))

tebrikler cnm. iyi gidiyorsun.. bende ıkı gundur kaçamaklar yapmaya basladım yaaaaaaaaa... dun bir avuç antep fıstıgı ve fındık yedım. nasıl

sağol cnm. düzelir inşallah ya. hastalıgındanmıdır nedır huyuda cok degıstı. umarım ılerleyen gunlerımızde bu huyları sergılemeye devam etmez. yoksa cıldırıciiiiiiiiiiimmmmm

yavrum giriyon arada ama yakında o aralarda kalmayacak sonra beni kendine hasret bırakcan

teşekkür ederim asyacığım ancak velakin bide vicüdüma yansısa şu verdiklerim çok münhasır olceğimm sonra facebooka koyacam boy boy resimlerimi
oğluşunda hastalıktandır muhtemelen canım hastalık geçsin düzeleri :))senin daha iyi bilmen lazım bebişleri şekerim

ya yapmayın kızlar tabiki isteyeene yazarım ama özelden çok farklı çok guzel bişeydi yani keza bi tanıdık okursa deşifre olmak istemiyorum sonuçta özelimizi yazıyoruz burda

ya yapmayın kızlar tabiki isteyeene yazarım ama özelden çok farklı çok guzel bişeydi yani keza bi tanıdık okursa deşifre olmak istemiyorum sonuçta özelimizi yazıyoruz burda

ben tanıdık değilim sibeeell inan bana yolda görsem tanımam seni merak ettim banada de hadi kulağıma söyle

kızlar çok mutluyum uzun zamandır giymediğim bi pantolonum vardı çok dar geliyodu. dün akşam deneyeyim dedim ve sonuç normal değil bol geliyor bol oyle sevindim ki hemen giydim bugun çok mutluyum sanki 60 a inmiş gibi

şöyle bir kilo bildirimi yapmam gerekirse geçen hafta bugün 63 kiloydum dün akşam 61 olmama rağmen bu sabah 61,5tum kendime kızdım şu 2 gün azıcık kasıp 61 olucam yine

kız sen hergun mu tartılıyosun belki bendeki tartı dijital olmadıı için hegrun tartılmıyorum. yoksa bende hergun tartılırdım galiba
bugun İzmir yağmurlu ve ben açık ayakkabı giyip baş parmağım her zamanki gibi fırlaya fırlaya yere değe değe yürüdüm evden çıktıktan sonra pişman oldum ama ayakkabıyı değiştirmek için dönmedim. sonra nasıl yürücem bu halde yürümeyeyim dedim heryer çamurlu ben burnu açık ayakkabıyla ama sonra bi hırs bi hırs yürüdüm tutmayın beniiiiiiiiiii

hergün ne kelime günde 2 kez tartılıyorum bendeki de dijital deil, fazla fazla düşünerek söylüyorum buraya her ihtimale karşı tabiki net 61,5 deil 61e hemen komşuydu

süpersin başarılarının devamını dilerim cümlemize
oh ya bugun kendimi manken gibi zannediyorum galiba olmayan pantolona girdimya yüzümde komik bi sırıtış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…