- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #2.041
bencede nerlerdesiniz ya. herkes kaçaklarda. herkes tatilde ohh gelsin kaçamaklarben bu sene tatil yapamadığım için kaçak yok duyda inanma
ben diyetime yeniden başladım artık dur deme vakti gelmişti çok kilo almadım ama devam etsem belki alacaktım 62-63 arası dolanıyorum regl olduğum için diyete asıldığım ilk haftada fala verim alamam ama bi yerden başlamak gerek:) asyaaaa 1 ayda 60ın altına inemezsem ramazan bitimi dukana geçicem
eee siz naptınız ne bu esnekli ayolbeyza nerde ki bu kız diyeti bıraktı galiba girip baktığı bile yok
dikkat ediyorum akşam yemeklerini bile iyice azalttım ama veremiyorum galiba gr gr ilerliyorum sankieskiden sabah akşam yururdum biliyosunuz ama malum düğün yaklaşıkça akşamları işimiz oluyo alışveriş vs anlayacağınız akşam yuruyuşlerini ihmal etmek zorunda kalıyorum çok.
havalar sıcak olduğundan dolayı arada kola ve dondurma kaçıyorum baya:2: üstümün çok inceldiğinin farkındayım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo ama alt bacaklarıma baktıkça sanki hiç kilo verememişim gibi geliyo
sağol canım zaten dert ettiğim gelinlik değil balayı , deniz, bikinidolayısıyla selülitler, çatlaklar, kalın bacaklar
bi daha yapma öyle şeyler bizide diyeti de bırakma tamam mıbebeklerim bende geldimm kendime reset atıyorum artık:))) bırakmıştım ama yeniden başlıyorum çok almadan:) siz olmayınca tadı yok buraların:)
bebeklerim bende geldimm kendime reset atıyorum artık:))) bırakmıştım ama yeniden başlıyorum çok almadan:) siz olmayınca tadı yok buraların:)
bi daha yapma öyle şeyler bizide diyeti de bırakma tamam mı
slm herkeze asiya deniz zayiflatabildilermiseni benime cok ihtiyacim varzayiflamaya
çok mu duygulandın seeennbi daha yapma öyle şeyler bizide diyeti de bırakma tamam mı
benmde motivasyonum 0 valla.bu sefer sıcaktan dolayı daha az yiyebilceğimi umuyorum malum sıcakta yenmiyor öyle ağır şeyler bide karpuz baştacım beniim:)kavuştum ona:))hoşgeldin tekrar. benımde motıvasyonum ıyıce azaldı. eskısı gıbı yenıden baslayalım. olmuyor boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?