Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

selam kızlarrrr...

ben ıkı haftadır tatıldeyım ve tatılde dıyet patladı maalesef.. kılo aldımmı bılmıyorum. yarın donuyoruz tartılıp alıp almadıgımı bıldırırım. özlem mezunıyetın hayırlı olsun. da rısı dıger arkadasların basına. sızler ne alemdesınız buraları ıyıce boslamıssınız.

bencede nerlerdesiniz ya. herkes kaçaklarda. herkes tatilde ohh gelsin kaçamaklar ben bu sene tatil yapamadığım için kaçak yok duyda inanma

ben diyetime yeniden başladım artık dur deme vakti gelmişti çok kilo almadım ama devam etsem belki alacaktım 62-63 arası dolanıyorum regl olduğum için diyete asıldığım ilk haftada fala verim alamam ama bi yerden başlamak gerek:) asyaaaa 1 ayda 60ın altına inemezsem ramazan bitimi dukana geçicem
eee siz naptınız ne bu esnekli ayol beyza nerde ki bu kız diyeti bıraktı galiba girip baktığı bile yok

dikkat ediyorum akşam yemeklerini bile iyice azalttım ama veremiyorum galiba gr gr ilerliyorum sanki eskiden sabah akşam yururdum biliyosunuz ama malum düğün yaklaşıkça akşamları işimiz oluyo alışveriş vs anlayacağınız akşam yuruyuşlerini ihmal etmek zorunda kalıyorum çok.
havalar sıcak olduğundan dolayı arada kola ve dondurma kaçıyorum baya:2: üstümün çok inceldiğinin farkındayım herkes ne kadar zayıflamışsın diyo ama alt bacaklarıma baktıkça sanki hiç kilo verememişim gibi geliyo

aramıza tekrar hosgeldın dönüşün umarım muhtesem olur. regl donemı sus tuttugundan kolay kılo verılmıyor. bıttıkten sonra bak sen nasıl vereceksın. oda olmazsa dukanla ıncecık olursun merak etme..

bu telaşta dahada kılo verırsın belkı. su dondurma ve kolanıda bı zahmet light secersen en azından kılona ekleme yapmazsın. gelınlıkle alt taraf bellı olmuyor kugu gıbı gelın olursun bence. hıcc merak etme..

sağol canım zaten dert ettiğim gelinlik değil balayı , deniz, bikini dolayısıyla selülitler, çatlaklar, kalın bacaklar

elimde değil ya....neyse artık şortlu bikinilerden medet umacağız napalım
bu sıcak havalardada hiç yuruyesi gelmiyo insanın

bebeklerim bende geldimm kendime reset atıyorum artık:))) bırakmıştım ama yeniden başlıyorum çok almadan:) siz olmayınca tadı yok buraların:)

bebeklerim bende geldimm kendime reset atıyorum artık:))) bırakmıştım ama yeniden başlıyorum çok almadan:) siz olmayınca tadı yok buraların:)

hoşgeldin tekrar. benımde motıvasyonum ıyıce azaldı. eskısı gıbı yenıden baslayalım. olmuyor boyle..

bi daha yapma öyle şeyler bizide diyeti de bırakma tamam mı

senın ıcınde gecerlı bu

slm herkeze asiya deniz zayiflatabildilermiseni benime cok ihtiyacim varzayiflamaya

merhaba hoşgeldın. tickerıma bak canım zayıflamısmıyım. sende gel aramıza mutlaka zayıflarsın. en onemlı sey motıvasyon. oda burda fazlasıyla var..

bi daha yapma öyle şeyler bizide diyeti de bırakma tamam mı
çok mu duygulandın seeenn amanda amaann haminiş benim mukomm hanimişş bırakmam bidaha

hoşgeldin tekrar. benımde motıvasyonum ıyıce azaldı. eskısı gıbı yenıden baslayalım. olmuyor boyle..
benmde motivasyonum 0 valla.bu sefer sıcaktan dolayı daha az yiyebilceğimi umuyorum malum sıcakta yenmiyor öyle ağır şeyler bide karpuz baştacım beniim:)kavuştum ona:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…