- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
- #2.061
çok mu duygulandın seeennamanda amaann haminiş benim mukomm hanimişş bırakmam bidaha
benmde motivasyonum 0 valla.bu sefer sıcaktan dolayı daha az yiyebilceğimi umuyorum malum sıcakta yenmiyor öyle ağır şeyler bide karpuz baştacım beniim:)kavuştum ona:))
asyacığım aldım 4 kilomu aldım 98.5 dum bugün 97.7 çıktım bugün 2. günüm diyette.ben 3-4 gün karpuz yoğurt veya peynir yiyorum bi zamanda yapmıştım bunu kilo vermiştim şimdi haftaya ankaraya geçicem gitmeden şekilleniyim diye hızlandırıyorum kendimi.böyle beslendikten sonra yavaş yavaş normal gıdaya dönüyorum aniden geçişler yapmıyorum ki tartıda kötü süprizlerle karşılaşmayım diye:)
neyse senınle basa bas devam edıyoruz ohalde. sen sımdı ankarada bızı ıhmal etmıceksın dımı..
slm kızlar nerelerdesınız yaaaa. yaz geldı dıyetı bıraktınız bakıyorumda. hadı toparlanında gelınya..
52 kiloyum asyacıım :))) uzun bi koşuşturmacanın ardından 52 oldum ve kaldım öyle :) 49 olabilir miyim bilmiyorum dikkat etmeye devam edicem ama diyet gbi değil..
ooooooowwwwwwww bydrp mı oooo...süpersinnn canım maşallah.. darısı bizlerin başına inşallah. neler yaptında verdın anlatsana bızede..
çok değil aslında 4-5 kilo kadar verdim ama fark etti haliyle :) ekmek yemedim hiç.. bol bol yeşil çay ve tabi abur cubur olabilecek en az seviyede. bunun dışında da ara ara yürüyüşlere çıktım. elimden geldiği kadar yemek yerine salata yedim.. böyle iştebide bu basenleri inceltmek için bi hareket vardı ya onu yaptım her gece çok faydasını gördüm..
gunaydın kızlar
bende takıldım artık, temmuz girdi ama artık kilo veremiyorum
kızlar ya oooo nerlerdesiniz Özlem, Beyza grup lideri Asya-Deniz hepinizmi kaçamak yapıyorsunuz:18:
ben geliyorum gene ama kimseden ses yok. Kimsenin yüzümü yok nedir
Neyse giren okusun bari kızlar ben gelinliğimi seçtimAsyadenizin dediği gibi kuğu gibi oldum hepsinde. Hatta hepsi bol geldi muhteşem bi duyguydu üstüm -belim çok incelmiş gerçekten
altta bariz bişekilde incelme yok:26: Maşallah gene kalın kalın bacaklarla dolaşıyorumYürüyüşlere mumkun mertebe devam ediyorum ama ilk gunlerde yaptığım sıkı diyeti ( ! ) yapamıyorum:44: Iştahım yerinde yani:26:
Düğüne çok az kaldı acayıp heyecanlanmaya başladım
kimsenin yüzü değil neti yok benceben evde değildim bulunduğum yerde de net yoktu kısmet şimdiye artık bayrama kadar bi yere gitmek yok ramazan diyetimiz de tuttuğumuz oruçlar kadar hayırlı olur inşallah
canım çok sağol. evet herşey hızla akıyo. evimizi tuttuk mobilyalar gelecek haftaya. gelinliğimi bindallımı vs aldık içim kıpır kıpırama gun yaklaştıkça annemdende ayrılmak istemedğimi farkediyorum ona çok düşkünümde aynı şehirde bile olsak 1 saatlik mesafe var aramızda düşündükçe uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?