Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ama karpuz şeker ve karbonhidrat küpü. diyette önerilmiyor. karpuzla verebılecekmısın kılo. suankı kılon ne. yoklugunda aldınmı kılo..

slm kızlar. hala bu sıcaklarda diyetle uğraşıyruz ya dahada uğraşacağız sanırım
karpuzu pek onermiyo diyetisyenler diye biliyorum.

asyacığım aldım 4 kilomu aldım 98.5 dum bugün 97.7 çıktım bugün 2. günüm diyette.ben 3-4 gün karpuz yoğurt veya peynir yiyorum bi zamanda yapmıştım bunu kilo vermiştim şimdi haftaya ankaraya geçicem gitmeden şekilleniyim diye hızlandırıyorum kendimi.böyle beslendikten sonra yavaş yavaş normal gıdaya dönüyorum aniden geçişler yapmıyorum ki tartıda kötü süprizlerle karşılaşmayım diye:)

neyse senınle basa bas devam edıyoruz ohalde. sen sımdı ankarada bızı ıhmal etmıceksın dımı..

slm kızlar nerelerdesınız yaaaa. yaz geldı dıyetı bıraktınız bakıyorumda. hadı toparlanında gelınya..

Son düzenleme:
slm kızlar nerelerdesınız yaaaa. yaz geldı dıyetı bıraktınız bakıyorumda. hadı toparlanında gelınya..

52 kiloyum asyacıım :))) uzun bi koşuşturmacanın ardından 52 oldum ve kaldım öyle :) 49 olabilir miyim bilmiyorum dikkat etmeye devam edicem ama diyet gbi değil..

52 kiloyum asyacıım :))) uzun bi koşuşturmacanın ardından 52 oldum ve kaldım öyle :) 49 olabilir miyim bilmiyorum dikkat etmeye devam edicem ama diyet gbi değil..

ooooooowwwwwwww bydrp mı oooo... süpersinnn canım maşallah.. darısı bizlerin başına inşallah. neler yaptında verdın anlatsana bızede..

ooooooowwwwwwww bydrp mı oooo... süpersinnn canım maşallah.. darısı bizlerin başına inşallah. neler yaptında verdın anlatsana bızede..

çok değil aslında 4-5 kilo kadar verdim ama fark etti haliyle :) ekmek yemedim hiç.. bol bol yeşil çay ve tabi abur cubur olabilecek en az seviyede. bunun dışında da ara ara yürüyüşlere çıktım. elimden geldiği kadar yemek yerine salata yedim.. böyle işte bide bu basenleri inceltmek için bi hareket vardı ya onu yaptım her gece çok faydasını gördüm..

4-5 deyıp gecme ya. onu veremeyenlerde var. valla takdır ettım senı. darısı bizlerin basına ınsallah. bende duraklama yasıyorum. tatıle cıkmıstım ıkı hafta saldım. gelınce devam ettım. yıne aynı kıloda takıldım. sanırım yuruyuse baslasam ıyı olacak..

kızlar ya oooo nerlerdesiniz Özlem, Beyza grup lideri Asya-Deniz hepinizmi kaçamak yapıyorsunuz:18:

ben geliyorum gene ama kimseden ses yok. kimsenin yüzümü yok nedir
neyse giren okusun bari kızlar ben gelinliğimi seçtim asyadenizin dediği gibi kuğu gibi oldum hepsinde. hatta hepsi bol geldi muhteşem bi duyguydu üstüm -belim çok incelmiş gerçekten
altta bariz bişekilde incelme yok:26: maşallah gene kalın kalın bacaklarla dolaşıyorum yürüyüşlere mumkun mertebe devam ediyorum ama ilk gunlerde yaptığım sıkı diyeti ( ! ) yapamıyorum:44: iştahım yerinde yani:26:
düğüne çok az kaldı acayıp heyecanlanmaya başladım

oy oy oy telasınız aldı basınızı gıttı desene. Neyse canım sımdı dıyetı dusunecek zamanda da degılsın bence. Bu gunlerı ılerde hatırlamayacaksın ben soylıyeyım. Ne nezaman nası oldu dugunden sonra hıcbısey hatırlıyamıyorsun. Gelınlıkte emınım yakısmıstır. Cok guzel duygular bunlar. Keyfını cıkar. Hayırlı olsun sımdıden. ömur boyu mutluluklar...

canım çok sağol. evet herşey hızla akıyo. evimizi tuttuk mobilyalar gelecek haftaya. gelinliğimi bindallımı vs aldık içim kıpır kıpır ama gun yaklaştıkça annemdende ayrılmak istemedğimi farkediyorum ona çok düşkünümde aynı şehirde bile olsak 1 saatlik mesafe var aramızda düşündükçe uzuluyorum

kimsenin yüzü değil neti yok bence ben evde değildim bulunduğum yerde de net yoktu kısmet şimdiye artık bayrama kadar bi yere gitmek yok ramazan diyetimiz de tuttuğumuz oruçlar kadar hayırlı olur inşallah

kimsenin yüzü değil neti yok bence ben evde değildim bulunduğum yerde de net yoktu kısmet şimdiye artık bayrama kadar bi yere gitmek yok ramazan diyetimiz de tuttuğumuz oruçlar kadar hayırlı olur inşallah

hos geldın kuzu. e hadı baslıyomuyuz..

hayırlı olsun canım. dugun nezaman sımdı. bızde gelıyomuyuz. anne olayınada hersey gıbı zamanla alısıyorsun. elbette uzuluyorsun ama yapcek bişiii yokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…