- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
akşam 5 kasık kavurma 2 bardak ayran domates salatalık yedım.ama neye yarar benım vermem gereken kılo okadar cokkı yıkıldımmmmm
akşam 5 kasık kavurma 2 bardak ayran domates salatalık yedım.ama neye yarar benım vermem gereken kılo okadar cokkı yıkıldımmmmm
morali bozmak yok diyete devam kızlar.
tebrik ederim canım çok süper gidiyosun:):):)senin ne kadar fazlan var?
öyle şey olurmu verdikçe veresin gelecek. dahada ii olacaksın. benim tek hatam verirdim kiloyu aaaa verdim nasıl olsa dur sunuda yiyim derdimç
Canım benim çok fazla değil 7-8 kg vermem gerek..
tatliskom nerelerdeydinn senn:):)hiç grünmüyosun.
canım benim senin motive saatin gelmişş..tatlım bu kadar yıpratma güzel psikolojini benimde seninki kadar sayılır bende 3 hanelilerdeydim şuan 2 ye düştüm ama zamanla herşey elinden geleni yaptığına inanıyorum ben senin bunun içinde sürekli umutsuz mutsuz olma..ne için varız biz burda bak sen farkına var biraz yapıyosun bişeyler..çok sıkkın olduğun günde bile inme o tartının üstünden gramlarıylada oynasanda inme canım birazda böyle yap bakalım.gerçi bilmiyorum yapıyosundur belki :)
öyle şey olurmu verdikçe veresin gelecek. dahada ii olacaksın. benim tek hatam verirdim kiloyu aaaa verdim nasıl olsa dur sunuda yiyim derdimç
yemedim canım ama akşam olunca bişeyler dürtüyo böyle bide deniz yıldızını izliyodum ordaki kız yiyodu dondurma dizide nolduğuna bakmadan direk yiyeceklere gözüm gidiyo benim diyetteyken
ya ben cok ii bilmiyorum bunlara girmeyi. forum takipten rastladım başka nasıl bulunru. kim online dir anlayamıyorum.
YI-KIL-MAK yooookk bu ilk ve son kaçamağın olsun canım :) bende ilk ve son kaçamağımı yaptım bugün.. hep beraber vericez işte kilonun çokluğunu unut hepimiz bi yerde aynıyız ve hepimizin derdi aynı.. Dünyaya bir kere gelicez ve güzel görünmek hepimizin hakkı bunu aklından hiç bi zaman çıkarma canım.. bence en büyük destek bu cümledir ..
:)ooh senin çok iyi ya keşke benimde o kadar olsaydıverirsin sen yaza kadar inşalah..
hepimiz adının yanında yeşil yanıyor ordanda çevrimiçi olduğumuzu anlarsın eğer beyazsa çevrimdışıyızdır.bu sayfanın en başındaki seçeneklerden konuya abone ol buraya yazıldıkça mail gelir sana canımm:)azcık kurcala çözersin:)ya ben cok ii bilmiyorum bunlara girmeyi. forum takipten rastladım başka nasıl bulunru. kim online dir anlayamıyorum.
kaçamak yapmadımkı. sadece baskulumun eksık tarttıgını öğrendim....
Canım kavurma yemişsin yaaa aaa:) buarada senin tartı doğrudur o yanlıştır belki banada oluyor.. öyle şeyler moral bozmak yoook
Canım ben çok azimliyim öyle arada bir göründüğüme bakma nisanın sonunda bitmiş olacak bu iş:) 2 haftada zaten 4.5 verdim bi iki haftada yine o kadar verdim mi.. hızlı kilo vermeyi insanlar sağlıksız ve yanlış anlıyorlar. Hayır değil. Proteininden kesmessen bolda spor yaparsan gayet hızlı kilo verirsin mesela 1 kg yağdan vermek için 12 saat mi ne yürümek gerekiyormuş toplam ne.. benim bir günde 4 saat yürüdüğümde oluyor arada koşuyorumda.. ve kesinlikle kaçamak yapmıyorum eğer kilo vermişsem kendime bir gün ödül veriyorum.. Unutmayın spor olursa istediğiniz kiloyu gayet kısa sürede verirsiniz ve bu sağlıksız değildir. Çünkü ben bütün gün ot yiyerek vermiyorum kilomu. Ton balığı , balık , biftek , yumurta , süt.. hep bu tür besleniyorum.. Akşamları yanında her daim kocaman salatamı yapıyorum Zeytinyağımıda kısmıyorum. Yeterli miktarda olursa alınan yağ bile işe yarar.. günde 2-3 dilim ekmekte yiyorum.. Hatta makarna bile yiyorum bazı akşamlar.. kepekli makarnamı haşlıyorum salatama koyuyorum üstüne birde ton balığıı oooh:) tadıda çok güzel vede çok besleyici.. gibi gibi şeyler yardımcı olmaya çalıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?