- Konu Sahibi mavikelime
-
anlıyorumda:) sadece yumurta yiyemem yani başka tatlarda almam lazım yoksa çabuk yoldan çıkarım:):)
Canımmm çok sevindimm :) benimde belim baya inceldi hatta kilolarım en çok ordan gitti galiba.. basen ve popoda bi kaç cm dışında değişiklik yoksenin bana önerebiliceğin bişi var mı ?
Hadi be canımmmmm kim tutaarr seniiii bu yazdıklarını unutma bu hırsla yan.. Evet çevre çok büyük bir etken insan , insanlara evet bende yaptım!! diyebilmek istiyor..
benim basen de gidio senin hareket sayesinde :)) bildiğim tek şey de o zaten sen yenisini söyleyene kadar
10 gunde 10 kılo verdıgımıde bılıyorum ben. aha sımdı spor yapmaya baslıyorum bıtaraftanda...
bol su derim ben
yap canım yapp ama sakın pes etme millet 2 ayda istediği kgya gelir ama biz 6 ayda olur ama olacak..ama önemli olan yaza kadar elimizden gelenin en iyisini yapmak:))
benim basen de gidio senin hareket sayesinde :)) bildiğim tek şey de o zaten sen yenisini söyleyene kadar
Sen elini aşağa indirebildiğin kadar mı indirebiliyosun ben bu hareketi belim için çok fazla aşağı değdirmeye kasmadan yapıyordum canım
olsunda 6 ay sonra olsun ben onada razıyım be gulum
hüzün çiçeği hareket bu canım
tşk ederım mutlaka denıycvem
Hadi kızlar iyi geceler yarının güzel bi diet günü olması dileğiylee , yarın görüşürüz öpüldünüz:))
ya aklıma gelmişken bişey sorcam kızlar size..şimdi benim selülitlerimde var tabi..krem kullanmak istiyorum.diyetle yaparsam ee sporda yapmaya çalışıyorum zaten faydasını görür müyüm?[/QUOTEbence yarar tabi ki. bunun dışında duşa girdiğin zamanlarda sıcak sudan sonra bi de soğuk su tut selülit olan bölgelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?