Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

Canımmm çok sevindimm :) benimde belim baya inceldi hatta kilolarım en çok ordan gitti galiba.. basen ve popoda bi kaç cm dışında değişiklik yok senin bana önerebiliceğin bişi var mı ?

benim basen de gidio senin hareket sayesinde :)) bildiğim tek şey de o zaten sen yenisini söyleyene kadar

Hadi be canımmmmm kim tutaarr seniiii bu yazdıklarını unutma bu hırsla yan.. Evet çevre çok büyük bir etken insan , insanlara evet bende yaptım!! diyebilmek istiyor..

ayyy fıtık var bende 15 dk da belim tıkladı ya. Allahım umarım yatırmaz benı. genelde tutuluncca 10 gunden once ayaga kalakamam. popo hareketınde tıkladı. tamda ısınmıstım he. terlemeyede baslamıstım. of yaa.. tuğba özayın programını yapıyodum pert oldum iyimi

Sen elini aşağa indirebildiğin kadar mı indirebiliyosun ben bu hareketi belim için çok fazla aşağı değdirmeye kasmadan yapıyordum canım

evet biraz indiriyorum ama çok fazla değil. doğru olan hangisi peki ? daha fazla indirmeye çalışmak mı gerekiyor

Hadi kızlar iyi geceler yarının güzel bi diet günü olması dileğiylee , yarın görüşürüz öpüldünüz:))

ya aklıma gelmişken bişey sorcam kızlar size..şimdi benim selülitlerimde var tabi..krem kullanmak istiyorum.diyetle yaparsam ee sporda yapmaya çalışıyorum zaten faydasını görür müyüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…