Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

oyle yapıyoruz ama hafatasonları dışarda yiyoruz:26: gelsin pizzalar gitsin dönerler:26:

kaçamak yook bak benim de istedi ama yemedim şimdi sen gidip yersen bize ayıp olmaz mı

yemedim canım ama akşam olunca bişeyler dürtüyo böyle bide deniz yıldızını izliyodum ordaki kız yiyodu dondurma dizide nolduğuna bakmadan direk yiyeceklere gözüm gidiyo benim diyetteyken

oyle yapıyoruz ama hafatasonları dışarda yiyoruz:26: gelsin pizzalar gitsin dönerler:26:

aman allahım işte bu olmadı. köfte salata nebilim tavuk salata falan yıyın yaaaa
sibelcim sen kilo falan veremıyceksın ohhh biz vericez. sen ye pizzalarını

yaaa demeyin oyle bende vericem mart bitti artık işi sıkı tutmamız lazım hafta sonlaı ayvalık tostuyla felan geçiştiricem napim:44: okadar yürüyorum boşa gitmesin

yaaa demeyin oyle bende vericem mart bitti artık işi sıkı tutmamız lazım hafta sonlaı ayvalık tostuyla felan geçiştiricem napim:44: okadar yürüyorum boşa gitmesin

ayvalık tostumu. sibeeeeeeeeeeeeeeeellll sen veremezsin kilooooooooooooooo

ayyy hepiniz zayıflarmıssınız ben zayıflayamasmısım. çıldırırm kafayı yerım ozaman
olmaz öle şey yola beraber çıktıysak birimizin başarısızlığı hepimizin başarısızlığı olur:) ama yine de böle bi durum insanı daha çok hırslandırır ya da tamamen hayattan koparır:)

olmaması için elimden geleni yapacağım.

ayvalık tostumu. sibeeeeeeeeeeeeeeeellll sen veremezsin kilooooooooooooooo

yapmayın o kadarda değil ayvalık tostunda bişiy yok ki ben geçen sene kızartmada yedim pilavda ama çok az tabi. arkadaşlar inanın en önemli şey hareket. yürüyüşü aksatmadım mı kilo veririm ben. he tabi işi sıkı tut boğazımıda iyi kessem süper olur ama ayvalık tostuda yiyemeyeceksem hayata küserim yahu

fazla yağlı deilse öğlen ya da sabah tostun zararlı olabileceğini düşünmüyorum aslında

yok yağlı değil çok, bide ben içine sadece kaşar ve domates koyduruyorum o kadar

merhaba canım, zayıflamak için yeşilçay ve biberiye çayını düzenli içmeni öneririm hem sağlık için hemde zayıflamada inanılmaz etkisi var.Ben 1 yıldır düzenli içiyorum sağlık için kilo vermeme gerek yok fakat 2 kılo vermişim aynı zamanda solgarın psyllıum husks fıbre isimli btkisel tokluk hissi veren bi ürünü var sadece eczanelerde satılan fiyatı 60 tl 200 tane var çinde günde 3 defa yemeklerden önce bol suyla içersen tokluk hissi yaratıyor.Ben solgarın bıkaç vitaminini kullanıyorum sana da öneririm.Aynı zamanda ist içinde yaşıyorsan canan karatay isimli profösr var eğer diyet yapmak ıstersen uzaman biri eşliğinde görüş derim o kadınla.Aynı zamanda sabahları 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşıgı elma sirkesi karıştırıp içebilirsin bununda zayıflamada etkisi olduğunu duymuştum tv de profosörden.Umarım bı faydam olur..

asya-deniz bak arkadaşlar senden insaflı çıktı

ayvalık tostunda Patates kızartması ketcap mayonezde var. Senınkı normal tostmus ayvalık tostu degılkı. Neyse hadı zayıflada yuzumuzu kara cıkart...

tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım. dıyetıyene gıttım olmadı ıs bende bıtıyor. bakalım cıktık bır yola bu sefer olacak ınsallah..

tavuk ve yoğurdumu yedim üstüne 45 dk yurudum geldım. bittim ama

yok tatlım benimki sadece tost patates yemiyorum. yani aslında koymuyolar yanına koysalar yerim ay benden adam olmaz galiba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…