- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
kaçamak yookbak benim de istedi ama yemedim şimdi sen gidip yersen bize ayıp olmaz mı
oyle yapıyoruz ama hafatasonları dışarda yiyoruz:26: gelsin pizzalar gitsin dönerler:26:
tam bende onu dıyecektım sporunu artır bıarz
o zaman hazırlanıp gideyim ben sporuma yorgunum ama bahane yoook :))))görüşrüz akşama öpüyorum:))
ben de hırslandım bi an hatta abartıp canım spor çekti eve gidince hemen bişeler yapıcam:):)
yaaa demeyin oyle bende vericemmart bitti artık işi sıkı tutmamız lazım hafta sonlaı ayvalık tostuyla felan geçiştiricem napim:44: okadar yürüyorum boşa gitmesin
olmaz öle şey yola beraber çıktıysak birimizin başarısızlığı hepimizin başarısızlığı olur:) ama yine de böle bi durum insanı daha çok hırslandırır ya da tamamen hayattan koparır:)ayyy hepiniz zayıflarmıssınız ben zayıflayamasmısım. çıldırırm kafayı yerım ozaman
olmaz öle şey yola beraber çıktıysak birimizin başarısızlığı hepimizin başarısızlığı olur:) ama yine de böle bi durum insanı daha çok hırslandırır ya da tamamen hayattan koparır:)
ayvalık tostumu. sibeeeeeeeeeeeeeeeellll sen veremezsin kilooooooooooooooo
yapmayın o kadarda değil ayvalık tostunda bişiy yok kiben geçen sene kızartmada yedim pilavda ama çok az tabi. arkadaşlar inanın en önemli şey hareket. yürüyüşü aksatmadım mı kilo veririm ben. he tabi işi sıkı tut boğazımıda iyi kessem süper olur ama ayvalık tostuda yiyemeyeceksem hayata küserim yahu
yok yağlı değil çok, bide ben içine sadece kaşar ve domates koyduruyorum o kadar
ben hesap vermeye razıyım canım tatsızınada razıyım ..tatlıya duskunlugum yok. benım doyma hıssım yok.yedıkce yıyesım gelıyor çatlasamda yemek ıstıyorum.. tahlıllerımde hepsı temız. şeker kolestrol hormaon bozuklugu troıd hıcbırsey cıkmadı. boyum 1,75 kılom 107 belımden rahatsızım onun ıcın sporda yapamıyorum
yapmayın o kadarda değil ayvalık tostunda bişiy yok kiben geçen sene kızartmada yedim pilavda ama çok az tabi. arkadaşlar inanın en önemli şey hareket. yürüyüşü aksatmadım mı kilo veririm ben. he tabi işi sıkı tut boğazımıda iyi kessem süper olur ama ayvalık tostuda yiyemeyeceksem hayata küserim yahu
asya-deniz bak arkadaşlar senden insaflı çıktı
merhaba canım, zayıflamak için yeşilçay ve biberiye çayını düzenli içmeni öneririm hem sağlık için hemde zayıflamada inanılmaz etkisi var.Ben 1 yıldır düzenli içiyorum sağlık için kilo vermeme gerek yok fakat 2 kılo vermişimaynı zamanda solgarın psyllıum husks fıbre isimli btkisel tokluk hissi veren bi ürünü var sadece eczanelerde satılan fiyatı 60 tl 200 tane var çinde günde 3 defa yemeklerden önce bol suyla içersen tokluk hissi yaratıyor.Ben solgarın bıkaç vitaminini kullanıyorum sana da öneririm.Aynı zamanda ist içinde yaşıyorsan canan karatay isimli profösr var eğer diyet yapmak ıstersen uzaman biri eşliğinde görüş derim o kadınla.Aynı zamanda sabahları 1 bardak ılık suya 1 çorba kaşıgı elma sirkesi karıştırıp içebilirsin bununda zayıflamada etkisi olduğunu duymuştum tv de profosörden.Umarım bı faydam olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?