Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

yok tatlım benimki sadece tost patates yemiyorum. yani aslında koymuyolar yanına koysalar yerim ay benden adam olmaz galiba:44:

olacak olacak ya bu deveyı gudeceksın ya da gudeceksın yanı. baska yolu yok. yoksa biz zayıfladıkca sen cok acı cekersın

ben zaten oyle şeylerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. yok lahana çorbası,yok pirinç lapası cartı curtu kilo verdirsede su gidiyodur yağ değil bence

ödem attırıcıymış 2 günde 1 kilo verdiriyomuş çoğunluk haftada 1 gün yapıyomuş:) faydası var diyenlerin yanında kilo veremeyenler de söz konusu:)

ödem attırıcıymış 2 günde 1 kilo verdiriyomuş çoğunluk haftada 1 gün yapıyomuş:) faydası var diyenlerin yanında kilo veremeyenler de söz konusu:)

Bana pek inandırıcı gelmedi doktorlar pilav ve ekmeği diyette fazla kaçırmayın diyor çünkü sonuçta kalorisi olan bir şey nasıl zayıflatabilir ki
SAdece tok tuttuğu için belki daha az yemek yemeni sağlayabilir ama direk kilo verdiğini pek sanmıyorum ben

yapılışında yağ tuz yok sulu kalorisi düşük ve tok tutucu belki o sebeple kilo verdirici olarak görünebilir

yapılışında yağ tuz yok sulu kalorisi düşük ve tok tutucu belki o sebeple kilo verdirici olarak görünebilir

3 lt suyum bitti. faza içmek zararlı değil dimi bayanlar.

şimdide ara öğün sütümü içeceğim

kızlaaaaaaar bugün hiic gremedm sabahtan beri dersteymmm...sadece kahvaltı yapabldm bn yaa=((smdide spor var 9 da gelecem salata ycem dönnce kmse tutmasn beniiiiii

kızlaaaaaaar bugün hiic gremedm sabahtan beri dersteymmm...sadece kahvaltı yapabldm bn yaa=((smdide spor var 9 da gelecem salata ycem dönnce kmse tutmasn beniiiiii

bende şimdi girdim öğlenden bu yana.spora gittim 1.5 saat spor yaptım ordan okula gittim yanımda form bisküvi vardı limonlu lifli şekersiz ondan yedim yarımlık suyummu içtim.eve geldim biraz önce fırında köfte ve patates vardı ondan yedim bir porsiyon yanında ayran şuan şişeme su doldurdum oturdukça içiyorum:):)spora gidince kendimi iyi hissediyorum sürüne sürüne gittim bugün resmen ama açıldım:))

asittli içecekler meyve suları sabahları ac karnına. kızarmış tereyaglı ekmek:)) bol yuruyuş sık sık yogurt:)

asittli içecekler meyve suları sabahları ac karnına. kızarmış tereyaglı ekmek:)) bol yuruyuş sık sık yogurt:)

tabiki çok sağlıksız canım böylesi aç karnına asitli içecek diyette olmasam bile içmeyi düşünmem ben:):)bide üstüne tereyağlı ekmek oooo kalori üstüne kalori:):)

Kızzlaarr.. bugün babam yüzünden ilk yemeğimi yiyemedim dışardaydık bende 3te kaşarlı köfte yedim.. yanındada yarım sütlaç..(ilk kaçamağım) ama bundan dolayı başka hiç bişi yemedim.. 5 kmde yürüdüm yarım km kadarınıda koştum geriside tempoluydu.. bugün 2. haftam tartılamadım ama dün arkadaşımda tartıldım o 1-2 kg fazla tartıyor dedi ama olsun öyle olsa bile 2 haftada 4.5 kg vermiş oluyorum..

tebrik ederim canım çok süper gidiyosun:):):)senin ne kadar fazlan var?

sen tığ gibi olursun akşam sabah

ben sana dememdimmi dinç gelirsin diye. iyi gidiyorsun tam gaz devam..

bunun rejımlık bıtarafını goremedım ben.

nerdesini fıstıklar gelmez oldunuz bu akşamm

geldim ama moralım cok bozuk. sanırım benım baskul yanlıs tartıyor. komsum bugun almıs ve ben onda 5 kg daha fazla cıktım. yanı vermem gereken bi 5kg daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…