- Konu Sahibi mavikelime
-
haha diziyi bırak o zaman
Canım kavurma yemişsin yaaa aaa:) buarada senin tartı doğrudur o yanlıştır belki banada oluyor.. öyle şeyler moral bozmak yoook
ya kavurma dedıgım yağsız kus bası et kendı suyunda pişti odamı yasaktı. e kırmızı etı baska nasıl tuketecegızki. of ya bu akşamki yemeğimde mi boşa git
bende senin anlatıığını yapmaya çalışıyorum aslında ama okul zamanı spor zor oluyo benim içinde ikinci öğretimim ve gittiğim spor salonu öğlen 3.30 a kadar bayanlara..anca ödev ders derken halim bile kalmıyo akşam geç çıktığım oluyo telafide edemiyorum..bende yiyorum aslında herşeyden elimden geldiğince kendime ayrı yemek yapmaya çalışıyorum.annem bugün mis gibi poğaca yapmışş ama yemedim nasılda canım istedi ama tuttum kendimi yarın sabah kahvaltısında 1 tane yiycem artık:):) senin yaptıklarınıda okuyunca biraz daha şevk geldi:)teşekkür ederim
110 kiloyum nasıl üzülmem. veremıycem ben bu kıloları...
hepimiz adının yanında yeşil yanıyor ordanda çevrimiçi olduğumuzu anlarsın eğer beyazsa çevrimdışıyızdır.bu sayfanın en başındaki seçeneklerden konuya abone ol buraya yazıldıkça mail gelir sana canımm:)azcık kurcala çözersin:)
Şevk geldiyse ne mutlu canım.. :)
ne demek veremiycemmm...yok böyle bi düşünce sakın yer verme bak bu kadar gelmişsin yarı yoldan dönmek yok.bugün 110 kg isen ya o ibreyi 130larda görmeyi seçiceksin yada çıtır olmayı seçiceksin...bizde hayatımızı kaliteli yaşıycaz.bak çoğu insanın en fazla 15 kg fazlası var en azındn ben burda gördüklerimi diyorum ama bak bende senin gibiyim ha kaybetmiyo muyum hırsımı kaybediyorum ama koşa koşa tartıya gidiyorum..arkdaşlarım beni yoldanda çıkarmayada çalışıyo ama inan uymuyorum ne akşamlar ağladım bende.niye herkes zayıfken ben böyle debeleniyorum diye hiç bi girdiğim mağazada içime sinerek aldığım çok az kıyafet olmştur..seni en iyi anlayan benim..inan en büyük destekcinimde..ben kendimi sana anlatsam nasılda benziyoruzda belki bizde hak ediyoruz istediğimizi elde etmeyi..onun için o kötü düşüncelerinden kurtul ve silkelen bi aklını başına al yediğin kavurmadada bişey yok yiyceksin tabi kırmızı etide yiyceksin sen ne kadar yiyceğini biliyosun onun için takma kafana..ooohh çok yazdım kaç kalorim gitti acaba
vericem valla çok pis sinir oldum kendime. ne vardıda yemısım bu yasa kadar ne aptalım yaaa.. millet kimbilir ne dıyodur arkamdan ama hepsine gösterecem ne oldugumu. valla bak gerekırse aç kalacam verecem.
sık kullanılan yaptım olur umarım. oyy bende şimdi bişeler yedim nefes alamıyorum. ama lutfen beni kendinizle bir etmeyin ben iki canlıyım.
10 gunde 10 kılo verdıgımıde bılıyorum ben. aha sımdı spor yapmaya baslıyorum bıtaraftanda...
Kızzlar şimdi iki hafta oldu doğal olarak yavaş yavaş kilo vermemiz yavaşlıyor. Ben bi kaç gün hızlandırmak için yumurtaya boğıyım kendimi diyorum.. Protein değeri çok yüksek ve kalori değeri çok düşük mesela 7 yumurta beyazında : 21 gr protein var ve kaloriside ve topu topu 105 kalori :) bu ne demek açıklamama gerek yok :) yanında rahatca 2 dilim ekmeğimide yerim kocaman bi salatada güzel olur zaten bu 7 yumurta beyazı bütün günlük yemek ihtiyacımı karşılar.. En önemliside çok doyurucu haşlanmış yumurta.
canım sen biliyosun kendini ona göre davran:):)ben yapamamda çünkü benim gözüm aç oluyo onun için evden doyurupta çıkıyorum çok aç kalırsam gözümde nevrimde dönüyo valla :):):)
Kızzlar şimdi iki hafta oldu doğal olarak yavaş yavaş kilo vermemiz yavaşlıyor. Ben bi kaç gün hızlandırmak için yumurtaya boğıyım kendimi diyorum.. Protein değeri çok yüksek ve kalori değeri çok düşük mesela 7 yumurta beyazında : 21 gr protein var ve kaloriside ve topu topu 105 kalori :) bu ne demek açıklamama gerek yok :) yanında rahatca 2 dilim ekmeğimide yerim kocaman bi salatada güzel olur zaten bu 7 yumurta beyazı bütün günlük yemek ihtiyacımı karşılar.. En önemliside çok doyurucu haşlanmış yumurta.
Canımmm çok sevindimm :) benimde belim baya inceldi hatta kilolarım en çok ordan gitti galiba.. basen ve popoda bi kaç cm dışında değişiklik yokcekk söylediğin hareketleri yapıyorum ve resmen belim inceldii
Canım 7 yumurta ne demek yada daha fazla çok doyurucu oluyor. Bende aç kalmıyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?