Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

günaydın
patatesli, peynirli , ıspanaklı ve kıymalı börek mmmmmmmmmmmmmmm missss yemiş gibi yedim kahvaltıdaki yumurtamı peynırımı ve bir tutam maydanozumu. ohhh siz yiyemiyorsunuz

ay kızlar nerdesınız ya. bukadar uyunurmu. hiç yakışıyormu size...

bi uzmandan duymuştumda şişmanlar daha cabuk ve zayıfa göre yapılan aynı zamanda aynı diyette daha cok kilo verirmiş. buda size moral olsun. bu arada beyzacım yavrum erkek 17 haftalık teyzesi. ayrıca bide resimde görduğun gibi 4.5 yaşında bi fıstığım var.

ALLAH bağışlasın yavrularınızı
inşallah ben çoçuğum olana kadar çok kilo almam:44: o yuzden evlenmeden zayıflamam lazım:44: çünkü bu iştahla gidersem nasip olurda hamile olduğumda 200 kilo olurum ehrhalde

evet muhakkak zayıfla bende bu yıl 2. ye öle yaptım. gerci 2 ay uğraştım 6 kilo verdim. bi hamile kaldım 1 ayda 5 kilo aldım :)

zate iştahımın maşallahı var diyetteyim diye zor tutuyorum e hamilelikte tutulmaz korkuyorum valla. bir an önce fit olmam lazım:44:

ben 102 ıle hamıle kalmıstım

ee verdinmi sonra döndunmu eski kilona. çunku dedimya benim kızkardeşim çocuk istiyo ama oda 120 civarındaymış bende karşı çıkıyorum zayıflamadan kalma diye. ne biliyim yaa. sanki bende kaldığı gibi doğum kilosu ondada kalacak o zaman canına bişe olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…