- Konu Sahibi mavikelime
-
ya aklıma gelmişken bişey sorcam kızlar size..şimdi benim selülitlerimde var tabi..krem kullanmak istiyorum.diyetle yaparsam ee sporda yapmaya çalışıyorum zaten faydasını görür müyüm?[/QUOTEbence yarar tabi ki. bunun dışında duşa girdiğin zamanlarda sıcak sudan sonra bi de soğuk su tut selülit olan bölgelerine
alıcam önümüzddeki hafta kremi bakalım birazcıkta selülitlerim gider incelirim:))))yapıcam dediğinide:))
Hadi kızlar iyi geceler yarının güzel bi diet günü olması dileğiylee , yarın görüşürüz öpüldünüz:))
alıcam önümüzddeki hafta kremi bakalım birazcıkta selülitlerim gider incelirim:))))yapıcam dediğinide:))
ben kılo vereyımde selılutlerım kalsın yeterkii...
ben kılo vereyımde selılutlerım kalsın yeterkii...
ama bide selüşler için uğraşmayım o kadar madem incelmek için bu kadar uğraşıyorum selüşlerle beraber yok olsunlar
ama bide selüşler için uğraşmayım o kadar madem incelmek için bu kadar uğraşıyorum selüşlerle beraber yok olsunlar
önce yağcıklar gitsin löp löp dökülsünler onra onu dusunuruz ya. bıde onu kafama takarsam bakırhaneye kapatırlar benı
önce yağcıklar gitsin löp löp dökülsünler onra onu dusunuruz ya. bıde onu kafama takarsam bakırhaneye kapatırlar benı
aman diyim sen takma kafana yeterki ben takarım:):):)ama düşünüyorum bu aralar kendimi baya bakıma çekiyorum :))
ALLAH bağışlasın yavrularınızı
inşallah ben çoçuğum olana kadar çok kilo almam:44: o yuzden evlenmeden zayıflamam lazım:44: çünkü bu iştahla gidersem nasip olurda hamile olduğumda 200 kilo olurum ehrhalde
evet muhakkak zayıfla bende bu yıl 2. ye öle yaptım. gerci 2 ay uğraştım 6 kilo verdim. bi hamile kaldım 1 ayda 5 kilo aldım :)
ben 102 ıle hamıle kalmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?