- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
zate iştahımın maşallahı var diyetteyim diye zor tutuyorum e hamilelikte tutulmaz korkuyorum valla. bir an önce fit olmam lazım:44:
ee verdinmi sonra döndunmu eski kilona. çunku dedimya benim kızkardeşim çocuk istiyo ama oda 120 civarındaymış bende karşı çıkıyorum zayıflamadan kalma diye. ne biliyim yaa. sanki bende kaldığı gibi doğum kilosu ondada kalacak o zaman canına bişe olur diye korkuyorum
ben 8. ayıma kadar 107 ıdın 9. ayda 110 oldum. doğumdan sonra yıne 102 ıdım. ama sutum olmadı. su çok ıctım ama yıne olmadı. busefrde kım sut yapar sunu ye dedıyse hepsinden zıkkımlandım ve doğumda almadıgım kılyu aldım. sonra vermeye basladım sımdıkı halımda bu işte
istiyorsan soliyim dun 2 kova mısır patlattım yedim peşinede sutlaç. (sut içemyorum ondan sutlaç yaptım) gece zor uyudum. b
bende geldimmm kızlarr:):)kahvaltımı yaptım dün annem poğca yapmış yiyemedim akşam sabah kahvaltısında 1 tane yedim,peynir domates,zeytin,yeşil biber közledim,2 bardak açık çay,kahvaltı öncesi büyük bardak su içtim.oohh gramımda düşme oldu şuan tokkende tartıldım vermiş görünüyorum bakalım:):):):)
ablaaaa napıyosuunbiz zayıflayalım diye motive beklerken sen çökertmeye çalışıyosun ekibi
bi uzmandan duymuştumda şişmanlar daha cabuk ve zayıfa göre yapılan aynı zamanda aynı diyette daha cok kilo verirmiş. buda size moral olsun. bu arada beyzacım yavrum erkek 17 haftalık teyzesi. ayrıca bide resimde görduğun gibi 4.5 yaşında bi fıstığım var.
aaaa sen bi tanemi yedin gecen ay bi tepsi yaptım tek başıma yedim sonra yetmedi bu dedim 2 tepsi daha yaptım yedim. ama mide yanmasından mahfolfum. hamileliğinbde böyle zoru var. gözun doymuyo ohhh cok sukur gecti
istiyorsan soliyim dun 2 kova mısır patlattım yedim peşinede sutlaç. (sut içemyorum ondan sutlaç yaptım) gece zor uyudum. b
bende geldimmm kızlarr:):)kahvaltımı yaptım dün annem poğca yapmış yiyemedim akşam sabah kahvaltısında 1 tane yedim,peynir domates,zeytin,yeşil biber közledim,2 bardak açık çay,kahvaltı öncesi büyük bardak su içtim.oohh gramımda düşme oldu şuan tokkende tartıldım vermiş görünüyorum bakalım:):):):)
aaa suç asya denizin o illa söleyin dedi ben dun akşam söledimmi özenmeyin diye. cok yedim nefes alamıyorum dedim sadece. bende sadece kahvaltı yaptım. az hemde cunku benimde şişmanlamamam lazım fazla zaten bodurum
çok çok sorma dil bi karış. gece uyanmış çişe bana diyoki anne ruyamda sorf yaptıımızı gördum :) cocuk amerikan cizgi filmlerini izlemekten sorfler kayaklar göruyo ruyasında
nasılda gectı boğazından.bendemi yesem akşam
en güzel kahvaltıyı sen yapıyorsun galiba. sen hepimizden önce vereceksin kilolarını
ben neyaptın yaaaadoğru duzgun yıyecekler tercıh et bizim diyetimizi bozdurtma
zamanın çocuklarında hep var ya akıl almaz cevaplar veriyorlar bide çok sevimliler maşalah :):):)
çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?