Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

zate iştahımın maşallahı var diyetteyim diye zor tutuyorum e hamilelikte tutulmaz korkuyorum valla. bir an önce fit olmam lazım:44:

hamılelık farklı bısey ya. yemezsın ama yınede duba gıbı olursun. yersın hıc kılo almazsın. nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle iştee

ben 8. ayıma kadar 107 ıdın 9. ayda 110 oldum. doğumdan sonra yıne 102 ıdım. ama sutum olmadı. su çok ıctım ama yıne olmadı. busefrde kım sut yapar sunu ye dedıyse hepsinden zıkkımlandım ve doğumda almadıgım kılyu aldım. sonra vermeye basladım sımdıkı halımda bu işte

bu arada ara öğünüm sütümüde içtim

benden baska neden kimse ne yedıgını ıctıgını yazmıyooooorrrrrrrrrr....

gerci kilolular daha az kilo alır derler. cok guzelmiş yaa
ben 25 ki,lo aldım kızda. son 5 kalmıştıki 2. ye kaldım. imdi 4 aylığım 6 kilo aldm. dikkat ediyorum. ilk ay cok yedim şimdi kestim

ben kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği domates peynir yedim. peyniri biraz fazla kaçırıyorum ama artık onuda kısarsam hayat küserim kahvaltıyla oğlen arasında ara öğün yemiyorum. öğlen ile akşam arasında yiyorum sadece

istiyorsan soliyim dun 2 kova mısır patlattım yedim peşinede sutlaç. (sut içemyorum ondan sutlaç yaptım) gece zor uyudum. b

bende geldimmm kızlarr:):)kahvaltımı yaptım dün annem poğca yapmış yiyemedim akşam sabah kahvaltısında 1 tane yedim,peynir domates,zeytin,yeşil biber közledim,2 bardak açık çay,kahvaltı öncesi büyük bardak su içtim.oohh gramımda düşme oldu şuan tokkende tartıldım vermiş görünüyorum bakalım:):):):)

aaaa sen bi tanemi yedin gecen ay bi tepsi yaptım tek başıma yedim sonra yetmedi bu dedim 2 tepsi daha yaptım yedim. ama mide yanmasından mahfolfum. hamileliğinbde böyle zoru var. gözun doymuyo ohhh cok sukur gecti

ablaaaa napıyosuun biz zayıflayalım diye motive beklerken sen çökertmeye çalışıyosun ekibi

aaa suç asya denizin o illa söleyin dedi ben dun akşam söledimmi özenmeyin diye. cok yedim nefes alamıyorum dedim sadece. bende sadece kahvaltı yaptım. az hemde cunku benimde şişmanlamamam lazım fazla zaten bodurum

allah bağışlasın ikisinide:):)fıstıkta çok havalı yalnız :)))

çok çok sorma dil bi karış. gece uyanmış çişe bana diyoki anne ruyamda sorf yaptıımızı gördum :) cocuk amerikan cizgi filmlerini izlemekten sorfler kayaklar göruyo ruyasında

aaaa sen bi tanemi yedin gecen ay bi tepsi yaptım tek başıma yedim sonra yetmedi bu dedim 2 tepsi daha yaptım yedim. ama mide yanmasından mahfolfum. hamileliğinbde böyle zoru var. gözun doymuyo ohhh cok sukur gecti

aman dikkat et kendine hamileyim yiyim içiyim derken hastalık sahibi olma sonra.

istiyorsan soliyim dun 2 kova mısır patlattım yedim peşinede sutlaç. (sut içemyorum ondan sutlaç yaptım) gece zor uyudum. b

nasılda gectı boğazından. bendemi yesem akşam

en güzel kahvaltıyı sen yapıyorsun galiba. sen hepimizden önce vereceksin kilolarını

aaa suç asya denizin o illa söleyin dedi ben dun akşam söledimmi özenmeyin diye. cok yedim nefes alamıyorum dedim sadece. bende sadece kahvaltı yaptım. az hemde cunku benimde şişmanlamamam lazım fazla zaten bodurum

ben neyaptın yaaaadoğru duzgun yıyecekler tercıh et bizim diyetimizi bozdurtma

çok çok sorma dil bi karış. gece uyanmış çişe bana diyoki anne ruyamda sorf yaptıımızı gördum :) cocuk amerikan cizgi filmlerini izlemekten sorfler kayaklar göruyo ruyasında

zamanın çocuklarında hep var ya akıl almaz cevaplar veriyorlar bide çok sevimliler maşalah :):):)

bak valla bende yemiyorum artık sutlacıda sut niyetine inan yoksa sut içemem lazım biliyorsunuz. sizden beterim. ben 2 canlıyım yinede yemiyorum.

öncesinde sonrasında değilimde inan biran önce küçülmek istiyorum bende görünmez olmak istiyorum

zamanın çocuklarında hep var ya akıl almaz cevaplar veriyorlar bide çok sevimliler maşalah :):):)

çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam

çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam

maşallah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…