Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kızlar konyada tanıdık varmı oraya taşıncaz hiç bilmiyorum

hayırdır canım ya. tayın falanmı. konyalı benım tanıdıgım var ama orda oturmuyolar. akrabaları falan orda ama. öğrenmek istedın seyler ne sorayım ona..

eşime ordan teklif geldi seyyah gibi geziyoruz biz. antalayadayım suan ve istanbuldanda buraya 2 sene once geldik. napalım ekmek parası

çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam

az çok anlayabiliyorum:)alah bağışlasın evlatlarını size..bizimde apartmanda var bitane 2 yaşında ısırmalık böyle ısırıyorum diye sevmiyo beni

şimdi sen bilmezsin hamilelikten dolayı azımda kötu tat oluyo o yuzden ciğniyorum ama vallahi kas yaptım.

şimdi sen bilmezsin hamilelikten dolayı azımda kötu tat oluyo o yuzden ciğniyorum ama vallahi kas yaptım.

ona bişey dediğim yok kendi kendine alıntı yapıorum diyosun ya dün akşamda ben başkasından alıntı ile cvp verecekken bakıyorum kendi adım yazıyo orda ondan bahsediyorum komik oluyo yani

aslında ben ankara kızılcahamam lıyım kastamonuda okuyorum:))annemlerde sağolsunlar yalnız bırakmıyo beni hep beraber okuyoruz burda:)))

en iyisini yapmışlar bnede bi kız annesi olarak aynı şeyleri şimdiden düşünüyorum. annenler muge anlı isliyodur kesin

bende izliyorumda ondan dedim orda cok gösteriyolar univ. kızların ölumu kayboluşu o yuzden soyledim. korku başladı ailelerde bende şimdiden başladı.

aslında bizimkilerde korkudan dolayı değilde annemde kastamonulu burdada evimiz vardı ben buraya çıkınca onlarada iyi oldu ya burdayız ya ankaradayız he bide ben onların gözlerinin önündeyim rahatım ama onların olmasından kimileri hiç yaşamıyoun üniv i diyorlar ama zaten kastamonu kısıtlı bi yer bide olmasa bile ben aman aman gezen biri değilim taşkınlığım yok yani rahatım burda tam yaşanacak yer herşeyi bulabiliyosun yapabiliyosun ama yeri geliyo sıkılıyosun falan filan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…