- Konu Sahibi mavikelime
-
kızlar konyada tanıdık varmı oraya taşıncaz hiç bilmiyorum
eşime ordan teklif geldiseyyah gibi geziyoruz biz. antalayadayım suan ve istanbuldanda buraya 2 sene once geldik. napalım ekmek parası
çok tatlıdır beyzaaa sana anlatamam yersin onu onsuz yatamam. gece yatıryoruz beraber al ayağımı tutu diyo :) sabahta kalkmış bize kızıyo ki ben bebekmiyim neden size yatıyrum bundan snra yatağımda yatacam
sakız çiğnemekten cenem kas yaptı. ağzımla bi treni cekerim :)
eşime ordan teklif geldiseyyah gibi geziyoruz biz. antalayadayım suan ve istanbuldanda buraya 2 sene once geldik. napalım ekmek parası
hayırlı olsun canım. bizede gelsede gitsek kurtulsak şurdan..
şimdi sen bilmezsin hamilelikten dolayı azımda kötu tat oluyo o yuzden ciğniyorum ama vallahi kas yaptım.
yaw kızlar nerdensiniz bu arada varmı sakıncası. iaminnnn
aslında ben ankara kızılcahamam lıyım kastamonuda okuyorum:))annemlerde sağolsunlar yalnız bırakmıyo beni hep beraber okuyoruz burda:)))
en iyisini yapmışlar bnede bi kız annesi olarak aynı şeyleri şimdiden düşünüyorum. annenler muge anlı isliyodur kesin
bu arada ara öğünüm sütümüde içtim
benden baska neden kimse ne yedıgını ıctıgını yazmıyooooorrrrrrrrrr....
hahahaha ayneeen mügeyi izliyorlarbilgisayar programcıığı okuyorum burda merkezdeyim bende :)))
bende izliyorumda ondan dedim orda cok gösteriyolar univ. kızların ölumu kayboluşu o yuzden soyledim. korku başladı ailelerde bende şimdiden başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?