- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
yine konuşuruz şimdi cıkayım kızım sıkıldı göruşuruz
yaşım 30
Ben geldim çıtır olma yolunda ilerleyen arkadaşlarımbugün öğle yemeği yiyemedim çünkü dersim 1.30 da başlıyodu 5e doğru bitti o arada bende form bisküviler varya çörekotlusundan yedim yanında yarımlık suyla..sonrasında çarşıda işlerim vardı ama o kadar çok acıktımkiii dışarda yememek için eve koştum hemen:)6 da evdeydim. 2 tane kabak dolması yedim yanında yoğurt ve kepekli 1 dilim ekmekç.sonra bir bardak su içtim vee akşam yürüşüne çıktım yürüdüm geldim 200 grm vermişim:):)
dahaa coookkk gençsin verirsin gercekten zaten bi 10 versen farkeder ama spordan vazgecme.
çok dirayetlisin maşallah. tebrik ediyorum seni. bende akşam 4 adet kanat, salata ve ayran ıctım.
spor spor dedınız dun gaza getırdınız benı. fıtnıs popo hareketı yaparken kaldım. bel fıtıgım var benım. ancak yuruyus yapabılıyorum ıste elımden geldıgınce
ben popo felan yapmadım sadece yurudum. o işe yaradı. yapabildiğini yap zorlamana gerek yok. olacak olacak 4 tane kanadıda lüp lüp indirdin umarım ızgaradır. ayrıca kanatlar yağlı olur
teşekkür ederim tatlım çok zorlanıyorum bakma yazması kolay geliyor...ge.en salı arkdaşlarımla dışardaydım ödev için toplanıldı ama yemek yemesek olmayacaktı..onlar beyti etli ekmek mantarlı pide lahmacun yediler hepsi ortaya koyup ortaklaşa yediler bende mahsun mahsun çıtır tavuklu salatamı yedim nasıl canım istedi ama nasıl istedim anlatamam sana:))yarında okul var benim öğle yemeği giriyor araya dışarda yemek yememek için evden yemek götürücem.arkdşlarımda yarın kendilerine börek,piramit pasta falan yapıcak onlar onu yiycekler bende çıtır tavuk ve sevgili anneciğim zeytin yağlı lahana sarmış ondanda götürücem :):)yaa bende böyle uğraşıyorum bitanem ama inanıyorum azimle yaparak başarıcam:))
teşekkür ederim tatlım çok zorlanıyorum bakma yazması kolay geliyor...ge.en salı arkdaşlarımla dışardaydım ödev için toplanıldı ama yemek yemesek olmayacaktı..onlar beyti etli ekmek mantarlı pide lahmacun yediler hepsi ortaya koyup ortaklaşa yediler bende mahsun mahsun çıtır tavuklu salatamı yedim nasıl canım istedi ama nasıl istedim anlatamam sana:))yarında okul var benim öğle yemeği giriyor araya dışarda yemek yememek için evden yemek götürücem.arkdşlarımda yarın kendilerine börek,piramit pasta falan yapıcak onlar onu yiycekler bende çıtır tavuk ve sevgili anneciğim zeytin yağlı lahana sarmış ondanda götürücem :):)yaa bende böyle uğraşıyorum bitanem ama inanıyorum azimle yaparak başarıcam:))
ben popo felan yapmadım sadece yurudum. o işe yaradı. yapabildiğini yap zorlamana gerek yok. olacak olacak 4 tane kanadıda lüp lüp indirdin umarım ızgaradır. ayrıca kanatlar yağlı olur
diyet yapanların kaderı bu. ama verenlerın arkasından ayyy ne kadar zayıfladı dımı. sunu yemıs bunu yemıs bende yapacam dıyorlar.ozaman dıyorum kendıme ne gerızekalısın sıvılce kadar gobegı olanlar bıle dıyet yapmaya kalkıyo sen bu halınle hala laylaylomsun. cok kızıyorum kendıme.işyerındede tahrık etmeye calısan cok. gözunun onunde yıyen cok.ama bız napıyoruz bu tuzaklara dusmuyoruz. ben 1 haftadır alıstım. artık acıkmam kolay kolay.ilk iki gün bas agrılarım oldu ama suan onlarda yok cok sukur. verıcez kararlıyız.
ablamkendıne oya baslıycakmıs bos bos olmuyomus. şuan kendı kendıne aman otur otur bıyere kadar gıdım baslıyayım baslamak bıtırmenın yarısıdır diyomırıldanırken duydum şimdi dedi.isabet oldu sanki
güzel bi söz tuttum. baslamak bitirmenin yarısıdır.bizde basladık ve bitireceğiz. yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayıp ama burda hmile var yani unutma daaa ben bunların hepsini yapamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?