Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

berjer koltugun etrafında yakalamacılık oynuyoruz.oturunca aglıyo. oynayacakmısız.

Kızlar internetimde sorun vardı tam yazdım öğlen gitmedi galiba.. Dili hellim kızarttım ,1 dilim jambon , 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim kızarmış ekmekle başladım.. ara öğün olarak bir kaşık öğütülmüş fındık yedim:) akşam yemeğimi alalacele oldu salatama 3 yumurta kattım.. işim vardı çıkmak zorunda kaldım birde 160 kcal bi diyet bisküvi yedim.. bugünlük böylee :)

cekk tartıldınmı bugun. ben tavuk manyagı, sende yumurta manyagı oldun. yurumussundurde sen. ohh mısss..

geç kaldım ama geldimm :) beyzaa ankaraya geldiğinde beraber yürüyelim ben de bugün normal kahvaltımı 2 dlim ekmekle yaptım. öğlen bi poğaça ve ayran. akşam da çeyrek tost ve 2 sarma. yarın arkadaşlarla pikniğe gitcezz napıcam ben ya bi sürü şey yaptık yarın için :44:

Canım mangal yapın sizde et yemiiş olursun ondada bişi yok:))

cekk tartıldınmı bugun. ben tavuk manyagı, sende yumurta manyagı oldun. yurumussundurde sen. ohh mısss..

1 saat spor yaptım bu sefer canım beldi kalçaydı baldırdı falan.. :) amaan olalımda tavuk yumurta manyağı olalım.. ya daha hazır hisssetmiyorum kendimi tartıya çıkmak için 16. günümdeyim bi 3 haftayı doldırıyım öyle tartılcam:))

cekk beli biliyoruz da kalça ve baldırlar için napıyosunn ?

beeenn geldim :))bugün sabah peynir domates zeytin atıştırdık çıktım hemen..öğlen kendime evde fırında çıtır tavuk yapmıştım ondan yedim yanında 1 dilim kepek ekmekle..eve geldim annem börek yapmış ancak tadımlık yedim henüz akşam yemeği yemedim ama akşama bakla var ondan yiycem 6 gibi yürüyüşe çıkıcağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…