- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
oğlumun oynamasını görsenın gulmekten çatlarsınız
seninde mi oğluşun vaar:))alah bağışlasın..yaşında mı :))
evet canım 14 aylık bır oglum var. bırde yaramazkı sorma. amacok tatlı.allahımtum ısteyenlere nasıp etsın..
berjer koltugun etrafında yakalamacılık oynuyoruz.oturunca aglıyo. oynayacakmısız.
al sana spoor:):):)değerlendir bunları
çıkıyorum canım ben yarın sabah okul var akşama kadarr.cumartesi cumartesi yaaaa ((
Kızlar internetimde sorun vardı tam yazdım öğlen gitmedi galiba.. Dili hellim kızarttım ,1 dilim jambon , 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim kızarmış ekmekle başladım.. ara öğün olarak bir kaşık öğütülmüş fındık yedim:) akşam yemeğimi alalacele oldu salatama 3 yumurta kattım.. işim vardı çıkmak zorunda kaldım birde 160 kcal bi diyet bisküvi yedim.. bugünlük böylee :)
geç kaldım ama geldimm :) beyzaa ankaraya geldiğinde beraber yürüyelimben de bugün normal kahvaltımı 2 dlim ekmekle yaptım. öğlen bi poğaça ve ayran. akşam da çeyrek tost ve 2 sarma. yarın arkadaşlarla pikniğe gitcezz napıcam ben ya bi sürü şey yaptık yarın için :44:
cekk tartıldınmı bugun. ben tavuk manyagı, sende yumurta manyagı oldun. yurumussundurde sen. ohh mısss..
Canım mangal yapın sizde et yemiiş olursun ondada bişi yok:))
1 saat spor yaptım bu sefer canım beldi kalçaydı baldırdı falan.. :) amaan olalımda tavuk yumurta manyağı olalım.. ya daha hazır hisssetmiyorum kendimi tartıya çıkmak için 16. günümdeyim bi 3 haftayı doldırıyım öyle tartılcam:))
cekk beli biliyoruz da kalça ve baldırlar için napıyosunn ?
ya diğerlerine nasıl dayancam köftelere,poğaçalara, böreklere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?