Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bende iki dilim peynir ekmek yiyyorum şu anda. içim dışım domates peynir oldu napayım çalışıyorum dılardan yemek söylersem dayanamam baya yerim diye söylemiyorum

bende iki dilim peynir ekmek yiyyorum şu anda. içim dışım domates peynir oldu napayım çalışıyorum dılardan yemek söylersem dayanamam baya yerim diye söylemiyorum

afıyet olsun. dısardan ısteyecegın zamanlarda gelecek sabret..

ben pek et yemekleri yemiyorum o yuzden dışardan yemek söyleidğimde ya kızartma ya sulu yemek yanında pilav vs her türlü yememem gereken gıdalar yani. oyuzden tutuyorum kendimi. bu arada 2 haftada bir tartılcam kızlar ona karar verdim. bu hafta başı tartılmıştım bide haftaya bakalım oynama varmı

bende şimdi corba içtim 1 dilim ekmek. ben sizle niye takılıyorum anlamadım. sizin yuzunuzden kilo almıcam kızlar ben hamileyim yaasize ihanet olmasın diye yemek yemiyorum :))))))))))))))) şaka şaka

bende şimdi corba içtim 1 dilim ekmek. ben sizle niye takılıyorum anlamadım. sizin yuzunuzden kilo almıcam kızlar ben hamileyim yaasize ihanet olmasın diye yemek yemiyorum :))))))))))))))) şaka şaka

sen bize uyma ya. öğünlerinide yazma sonra niyetimizi bozuyorsun bizi motive et ama bunun içinde sürekli buraya gel..

ben u hazır corbalar varya onlarla cok diyet yaptım. zayıfladımda. corba diyeti gibi yanında salata 1 dilim kepek ekmeği.zaten bi süre sonra mide kuçuluyoya yetyo

ben çorbayla doymuyorum bi tencere içsem doymam o yuzden peynir domates vs yiyorum ki tutsun

ben u hazır corbalar varya onlarla cok diyet yaptım. zayıfladımda. corba diyeti gibi yanında salata 1 dilim kepek ekmeği.zaten bi süre sonra mide kuçuluyoya yetyo

bende yapmıstım corbalı dıyet. denemediğimiz yolmu kaldı

ben çorbayla doymuyorum bi tencere içsem doymam o yuzden peynir domates vs yiyorum ki tutsun

protein ağırlıklı beslen hem kılo almazsın hemde doyarsın..benim doktorum proteın agırlıklı beslenmemı ıstemıstı..

ya yanında salata ye cnm farketmez ama o corbalar daha az kaloril, o yuzden ben bide severim onları o yuzden diyeti onlarla yapmıştım

canım arada içiyorum ama hem sevmiyorum hemde doymuyorum. yiyeceğim şeyler kısıtlı yani. tüm hafta ofiste sabah oğlen light ekmek peynir domates yedim yarın evd ekahvaltıda gevrek yiyeceğim ama işte yarım gevrekle doymamki:26:

fast food agırlıklımı beslenıyorsun. et yemezsın corba yemezsın . sevdıgın yemekler nedır.

canım biz İzmir de simite gevrek deriz de
yok ben en çok aslında sebze yemeklerini severim baklagilde severim cnm .et yemeklerini sevmiyorum sadece

bende sebzeden yanayım. eşim ve kzıda var mecburen etli yapıyorum. ama eşim hiç sebze yemezken artık yiyo. ben brokol cok severim onu yoğurtlu sarımsaklı yaparım bi oğunde yerim mesela cok acıktımmı ara oğunlerdede sarımaklı yoğurdun içine salatalık doğrarım ama buyuk buyuk bide yanında kepek ekmeği 1 dilim ama. ben hep öle zayfladım

ya yedıklerımı bılıyorsun. zayıflamazmıyım:26:

tabiki zayıflarsın zaten en önemlisi spor. onu yapmazsan zor. ne ler yediğini bilmiyorum cnm fazla. yaş kaç bu arada. ama iste brokoli yemeği yada salatası değim gibi sarımsak severmisin bilmem ama ben herşeyin uzerine dokup yiyebl,rim sarımsaklı yoğurdu mesela o

yaşım 30

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…