- Konu Sahibi mavikelime
-
yaw kızlar nerdensiniz bu arada varmı sakıncası. iaminnnn
işte soylurum 3 tane ceviz yedim :)
bende iki dilim peynir ekmek yiyyorum şu anda. içim dışım domates peynir oldu napayım çalışıyorum dılardan yemek söylersem dayanamam baya yerim diye söylemiyorum
bende şimdi corba içtim 1 dilim ekmek. ben sizle niye takılıyorum anlamadım. sizin yuzunuzden kilo almıcam kızlar ben hamileyim yaasize ihanet olmasın diye yemek yemiyorum :))))))))))))))) şaka şaka
ben u hazır corbalar varya onlarla cok diyet yaptım. zayıfladımda. corba diyeti gibi yanında salata 1 dilim kepek ekmeği.zaten bi süre sonra mide kuçuluyoya yetyo
ben çorbayla doymuyorum bi tencere içsem doymamo yuzden peynir domates vs yiyorum ki tutsun
canım arada içiyorum ama hem sevmiyorum hemde doymuyorum. yiyeceğim şeyler kısıtlı yani. tüm hafta ofiste sabah oğlen light ekmek peynir domates yedim yarın evd ekahvaltıda gevrek yiyeceğim ama işte yarım gevrekle doymamki:26:
bende sebzeden yanayım. eşim ve kzıda var mecburen etli yapıyorum. ama eşim hiç sebze yemezken artık yiyo. ben brokol cok severim onu yoğurtlu sarımsaklı yaparım bi oğunde yerim mesela cok acıktımmı ara oğunlerdede sarımaklı yoğurdun içine salatalık doğrarım ama buyuk buyuk bide yanında kepek ekmeği 1 dilim ama. ben hep öle zayfladım
tabiki zayıflarsın zaten en önemlisi spor. onu yapmazsan zor. ne ler yediğini bilmiyorum cnm fazla. yaş kaç bu arada. ama iste brokoli yemeği yada salatası değim gibi sarımsak severmisin bilmem ama ben herşeyin uzerine dokup yiyebl,rim sarımsaklı yoğurdu mesela o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?