Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

açıkmak değil olay benim için ben aç olmasamda keyfine yiyenlerdenim,çok severim boğazımı düşünmeyi onun içinçok zorlanıyorum ama düşünmüyorum yemeği:))yapıcaz inşalahh:))

mesgul et kendını baska seylerle. bende cansıkıntısından yıyenlerdenım. asabı ve sınırlı ınsanlar sısmanlarmıs. sende de asabıyet falan varmı. ben bu ankete pek ınanmadım ama. daha cok keyfıne duskun ınsanlar sısmanlar gıbı gelıyo bana.

hadi cnm hadi sen ye tavuğun en guzel yerlerini sonra kussaydımde kusuluırmu cıkarmı adamın içinden.

benim kadar yemek yemeyi seven olmasın. şöyle ki bana deselrki nasıl ölmeyi tercih edersin ben yemek yiyerek catlamayı tercih ederim. :))))

yok canım hiç asabi değilim ben..bende inanmıyorum o anketlere..ben yemek yemeyi seviyorum amaan karnım doysunda yeter diyemiyorum :))ayneen keyfine düşkünler kilo alıyorlar..ye iç yat bide vücut tipi müsaitse oohh:))

yok öle polyannacılık. ızagar yapsaydın yada tost makinesine bassaydın daha ii olurdu. cok yağlı olur orasını yeme bence hem fazla et yok hem yağ var

sen bizi yoldan çıkarmak için düşmanlar trafından mı gönderildin yaa:)))niye can çekiştiriyosun bizee

töbe yok valla askolsun kız bende hamile hamile diyette gibiyim. tutuyorum kendmi fazla almıyım kilo diye bende kuru fasulye 1 kasıda pilav yedim gercekten

töbe yok valla askolsun kız bende hamile hamile diyette gibiyim. tutuyorum kendmi fazla almıyım kilo diye bende kuru fasulye 1 kasıda pilav yedim gercekten

senin yeme özgürlüğün bizden çok fazla bak akşam akşam pilav yemişsin ayıp değil miii şaka şaka ye sen tabi bakma bize..ama tokatlama motive et barii:))

yaa şaka yapıyorum:):)pohpofla demiyorumda bi lafından suçluluk hissediyo ya insan bide asya_deniz dahada hassas bu konuda bana desen neyse ama o hemen yapamıycam demeye başlıyo ya ben onun için hırsınız kaybetmesin diye diyorum

olurmu öle beyzaaaa yanlışı soylerek duzeltecek yerine yap diyorsun. tamam takmasında kafasına bi daha yesin

tekrardan yapması için demiyorum ben şuan suçlu hissedicek hemen hırsını bırakıcak psikolojiside mahfolacak sonra hiç toparlayamacak diye düşünüyorum ben..çünkü ben önceden hep öyle yaparak yarı yoldan döndüm üstüne aldım ki bizim kilolarımız yakın birbirine onu ben düşünerek dedim yoksa kötü niyetli bişey demedim..şimdi yedikten sonra napıcak baksana kız dün gece kusmayı düşünmüş.bunlarda can sıkıntısına yeterli belirti diye düşünüyorum..en iyisi sen öyle üstüne gelirken bende düzeltmeye çalışıyordum..ama demem bundan sonra bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…