- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
açıkmak değil olay benim içinben aç olmasamda keyfine yiyenlerdenim,çok severim boğazımı düşünmeyi onun içinçok zorlanıyorum ama düşünmüyorum yemeği:))yapıcaz inşalahh:))
çok kötüsünya valla. dunde kavurmama laf ettın sabaha kadar kussam sunu dıye dua ettım. ama kusamadım. vicdan azabaı cektım halada cekıyorum.
4 kanadımda cıvcıv kanadı gıbıydı yınemı cok ya. ızgara degıl ama derılerını bı gr bıle yemedım hep soydum.
hadi cnm hadi sen ye tavuğun en guzel yerlerini sonra kussaydımde kusuluırmu cıkarmı adamın içinden.
mesgul et kendını baska seylerle. bende cansıkıntısından yıyenlerdenım. asabı ve sınırlı ınsanlar sısmanlarmıs. sende de asabıyet falan varmı. ben bu ankete pek ınanmadım ama. daha cok keyfıne duskun ınsanlar sısmanlar gıbı gelıyo bana.
töbe yok valla askolsun kız bende hamile hamile diyette gibiyim. tutuyorum kendmi fazla almıyım kilo diye bende kuru fasulye 1 kasıda pilav yedim gercekten
sende vur annemmm
senin yeme özgürlüğün bizden çok fazla bak akşam akşam pilav yemişsin ayıp değil miiişaka şaka ye sen tabi bakma bize..ama tokatlama motive et barii:))
tatlım benimm takma sen kafana tavuğun yağını sıyırdıysan bişey olmaz yaa bunaltma kendini sakııınn..
olurmu öle beyzaaaa yanlışı soylerek duzeltecek yerine yap diyorsun. tamam takmasında kafasına bi daha yesin
hadi kızlar i geceler kenidnize dikkat edin
olurmu öle beyzaaaa yanlışı soylerek duzeltecek yerine yap diyorsun. tamam takmasında kafasına bi daha yesin
hadi kızlar i geceler kenidnize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?