- Konu Sahibi mavikelime
-
geç kaldım ama geldimm :) beyzaa ankaraya geldiğinde beraber yürüyelimben de bugün normal kahvaltımı 2 dlim ekmekle yaptım. öğlen bi poğaça ve ayran. akşam da çeyrek tost ve 2 sarma. yarın arkadaşlarla pikniğe gitcezz napıcam ben ya bi sürü şey yaptık yarın için :44:
ben sabah 9:30ta kahvaltımı yaptım tost yedim ama biraz ayarı kaçtı suçluluk duyup öğlen yemek yemedim 2 saat spor yaptım leslie zumba karışık bişeyler şimdi ekşi elma yiyorum ve 2 saat sonra da 6 kaşık barbunyayla salata yicem, baskülde çok fark etmesemde bedenimde bi rahatlık hissediyorum bu kez olcak galiba:)
Zayıflamayı hızlandırmak istersen sadece 4 gün 1 adet haşlanmış yumurta ye, 1 adet te bitter çikolata, bol su, şekersiz nescafe veya kahve. Rahat 3-4 kilo değişir. Sonra eski sisteme devam. Bu arada yürüyüş yerine de hafif tempoda koşu çok güzel yağ yakıyor.
Zayıflamayı hızlandırmak istersen sadece 4 gün 1 adet haşlanmış yumurta ye, 1 adet te bitter çikolata, bol su, şekersiz nescafe veya kahve. Rahat 3-4 kilo değişir. Sonra eski sisteme devam. Bu arada yürüyüş yerine de hafif tempoda koşu çok güzel yağ yakıyor.
ben yürüyemedim bugun ama fazlada yemedim onla teselli buluyorum napim
valla canım ona daha çare bulamadımSahilde spor aletlerinde takılıyorum öyle koşuyorum falan kalçamda 4-5 cm inceldi ama ben çok farkedemiyorum:/
niye kimsee yok bugün
ben sabah 9:30ta kahvaltımı yaptım tost yedim ama biraz ayarı kaçtı suçluluk duyup öğlen yemek yemedim 2 saat spor yaptım leslie zumba karışık bişeyler şimdi ekşi elma yiyorum ve 2 saat sonra da 6 kaşık barbunyayla salata yicem, baskülde çok fark etmesemde bedenimde bi rahatlık hissediyorum bu kez olcak galiba:)
bende bende bıttım...bende şimdi yürüdüm geldimmm:))ama bittiiiimm:):):)
Kizzlaarr pismanimm odul gunumde sapittimmmdayanamadim telden girdim yaziyim dedim. Cumartesileri kendime odul veriyorum ama bi sefer fazla oldu cidden ve bildigim midemde agirlik hissediyorum suclulukta cabasi.. Sabah iyi basladim 2 kepek ekmek kizarttim araya marul koydum bi tane 2 de yumurta oglende corba ictim buraya kadar hersey miss.. Sonra disari cikinca bi tane tavuk burger yedim( oni o kadar saymiyorum ekmegi disinda bisi yok) bi tane kucuk parmak cikolata yedim(16 gr) ve bombaa.. Beyaz cikolatali browni yedim ama cikolata o kadar yogunduki 4 saat once yememe ragmen sismis gibi hissediyorum kendimi bide latte ictim :/ anlicagniz sapittim ozur dilerim diyet arkadaslarim spor yapamadim ama rahat 2 km yurudum metroda butun mervidenleri tek tek ciktim hic yuruyen merdivene falan binmedim.. Oyle iste yarinda mangal yapcaz.. Artik napiyim eti azcik koklarim hafif seylerle gecistirmeye calisirim ..
kalça ve baldır için ayakta duz dur ayaklar once kalapalı hop ayakları açabildiğin kadar aç ve çömel. popo topuklara değimiycem ama az çöemeleceksin kalakacaksın. kalkınca yıne ayaklar kapalı. umarım anlata bılmısımdır. ben bu hareketı yaparken belım tutuldu. fıtıgım var. fıtık varsa .
senin kaç kilo fazlan var canım?aslında spor olmazsa olmazı diyetin..çok değil yarım saatini bile ayırabilsen iyi olur senin için.:)
bence yarın etını guzelce ye canım. etten zarar gelmez. ama cezasızda gondermıyoruz senı. bu hafta ıcınde tamamlaman gereken ekstra 5 saaat yuruyus verıyoruz sana. normalde yuruduklerın dısında tamalarsan belkı bıraz vıcdanın rahatlar. ve bız acken bunları nasıl yedıgını bıraz olsun unutursun.
Kizzlaarr pismanimm odul gunumde sapittimmmdayanamadim telden girdim yaziyim dedim. Cumartesileri kendime odul veriyorum ama bi sefer fazla oldu cidden ve bildigim midemde agirlik hissediyorum suclulukta cabasi.. Sabah iyi basladim 2 kepek ekmek kizarttim araya marul koydum bi tane 2 de yumurta oglende corba ictim buraya kadar hersey miss.. Sonra disari cikinca bi tane tavuk burger yedim( oni o kadar saymiyorum ekmegi disinda bisi yok) bi tane kucuk parmak cikolata yedim(16 gr) ve bombaa.. Beyaz cikolatali browni yedim ama cikolata o kadar yogunduki 4 saat once yememe ragmen sismis gibi hissediyorum kendimi bide latte ictim :/ anlicagniz sapittim ozur dilerim diyet arkadaslarim spor yapamadim ama rahat 2 km yurudum metroda butun mervidenleri tek tek ciktim hic yuruyen merdivene falan binmedim.. Oyle iste yarinda mangal yapcaz.. Artik napiyim eti azcik koklarim hafif seylerle gecistirmeye calisirim ..
Sagol canim benim ceza vermen bile o kadar guzel biseyki benim icin birbirimizi boyle cekip cikarmamiz.. Tesekkur ederim kisaca :) hayatim ben gunde 1-2 saat zaten yuruyorum cezayi nasil yapalim yani bu hafta her gun 3 saat mi yuriyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?