Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

beyza kılondan bahsetmıyorsun dusme yokmu ya.. tartılmıyormusun.

kızlarr cezama şimdiden başladımm.. 1 durak önce indim yolumun üstünde bir yokuş var yokuş ama nasıl yokuş düz duvar sanki sokağın adı bile dik zaten 2 kere indim çıktım ordan terletti bile öyle düşünün.. şimdide bisikleti alıyorum çıkıyorum gelince yazarım cezamdan kesersiniz artıkkk :) Öpüldünüz canlar..

ya çok aşırı kilom yok ama basende toplandığı için vermem daha zor. spor şart yürüyüş şart

beyza kılondan bahsetmıyorsun dusme yokmu ya.. tartılmıyormusun.

ya tartılıyorumda gramlarımda oynuyorum sürekli tartıldığımdan dolayı mı etkileniyorum ne bende haftada bir tartılcam artık aç geziyoum canımın istediğini bile yemiyorum ama gramlarla oyanamaktan sıkıldım yani..bugün bile akşama kadar okuldaydım o yorgunlukla geldim yinede yürüdüm ama tık yok

moralim bozuldu valla yaa ne çok stok yapmışım kendime hee kimseye bişey bırakmadan önüme geleni gelmeyeni yutmuşumm valla

selammm. bende bugun 40 dk yuruyuş bandında yurudum. sonra kızı parka göturdum bi oturdum kalkamadım belimin ağrısından. bugun su cağla şıkeli izledim kadın doğurdu yine tığ gibi anlamıyorum nasıl gitti o kilo b, gram yağsız. genetik diyo utanmadan. hayy benim bu genime

ama her tarafı kaslı canım ya oyle kasda kadına hiç yakışmıyo bence

belki formüllerini söylememk için öyle diyodur abla:)ama gerçi hamileykende hiç kilosu yoktu birtek göbüş şişti yanii yine tığ gibiydi:)

12 kilo almış guyaa. yalan bence gecenknden cok kotu yorum aldıya sakladı kesin. gerci 2500 doğurdu.

cok kıskancım dimi valla kabul ediyorum catladım kadını izledikce 30 yuruceme 40 dk yurumuşum sinirden

bunu cezandan dusmemızı bekleme. yuruyus cezası vermıstık hatırlarsan

Tamam bunu saymıyalım ama cezayı bisiklete mi çevirsek? zaten yürüyorum koşuyorum birde bisiklet olsa hem ceza kafasoyla daha iyi olur basenlerim gider.. Kızlar bide siz simgeleri nasıl yapıyorsunuz yeni ve cahilim ben bilmiyorum

olur demek isterdım ama tıkınırken dusunecektın. simgeleride cevap yazdıgın sayfanın altında cıkması lazım.sende cıkmıyormukı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…