Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kızlar gunaydın. 3 haftada 4 kilo veren arkadaşımızı tebrik ediyorum bence sonuç çok iyi. dün akşamı zor ettim kızlar çok acıktım neyseki abartmadım şey aslında çorbayı bir ase değil iki kase içtim ama neyse okadarcık olur
asya-deniz seni çok iyi anlıyorum bende kilo konusunda oldukça hashasım ama arkadaşın dediği gibi bunu hissettirmeyeceksin karşı tarafa. takıntın yok gibi yapacaksın yoksa dahada üzerler

bilin bakalım kahvaltıda ne yedim. evet evet bildiniz haslanmış yumurta ve peynir ama ben onları kaşarlı simit yemiş gibi yedim. ohhhh misss

ha sirkeli ılık suyumuda unutmadım 1 bardak içtim.

bugünde -100 gr ile uyandım. oh beee yudum içmiş gibi hafifledim yaaa. uçuyorum

günaydıııınn:) benm de kahvaltım tosttu normal ekmekten yaptım yarım ekmeğin yarısı kadardı, akşam da çorba ve 4 kaşık sebze yemeği yedim.

sibelcim ekmek yemediğin sürece çorbada kasmana gerek yok

beyza ve sibele katılıyorum başkalarına fırsat vermeden sen kendinle dalga geç asya. çok önce bi söz duymuştum " en büyük zevkim başkalarının yapamazsın dediği şeyi yapmak" bu söz benm felsefem oldu artık

yarım ekmek mi ama oldumu şimdi..

haşlanmış yumurta ve peynirin yanında hiç ekmek yemiyor musun boyle bir kahvaltı beni elden ayaktan düşürür valla.
canım bu arada çorbanın yanında en küçük dilimler oluyoya onlardan 2 dilim yedim

haşlanmış yumurta ve peynirin yanında hiç ekmek yemiyor musun boyle bir kahvaltı beni elden ayaktan düşürür valla.
canım bu arada çorbanın yanında en küçük dilimler oluyoya onlardan 2 dilim yedim

mümkün olduğunca az ekmek ye bence ben sadece sabah kahvaltısında yemek için çaba gösteriyorum tabi arada kaçıyo da çabamız bu yönde olsun

alıskınım ben ya ekmeksız yemelere. dıyetısyenlerde ekmek verıyorsa corba vermıyor, corba verıyorsa ekmek vermıyor. küçük dilimde olsaaaa

mümkün olduğunca az ekmek ye bence ben sadece sabah kahvaltısında yemek için çaba gösteriyorum tabi arada kaçıyo da çabamız bu yönde olsun

karbonhıtratları karıstırmadıgın surece tuketebılıyorsun. ben bugun hıc ekmek yemedım dedıgın bır gun 1 kaşık plav yemıssen bilki bal gibi ekmeğide yemişsin ayvayıda

karbonhıtratları karıstırmadıgın surece tuketebılıyorsun. ben bugun hıc ekmek yemedım dedıgın bır gun 1 kaşık plav yemıssen bilki bal gibi ekmeğide yemişsin ayvayıda

bi an kendimi baz alarak düşündüm ve yazdım ben zaten pilav ve makarna pek sevmiyorum olsa da çoook uzun zamandır yemediysem yerim

evet haklısınız çorba verince ekmek vermiyolar ama akşam çorbanın yanında sevmediğim yemek vardı bende çorbaya sarıldım. ekmeksiz doymayacağım için ekmekde yedim:26: diyeceksiniz ki zaten doymaman gerek benim sorunun akşam yemekleirni iyice kısamıyorum ya. sabah oğlen tamam da akşam annemin yemeklerine dayanamıyorum. kendim yapsam aslında yiyemem kendim mi yapsam ne ... nedense tatsız tutsuz oluyoda yemeklerim kaç kere çöpe döktüm:44:

günaydın kızlaar:):)şuan limonlu sıcak suyumu içiyorum bi 5-10 dakika sonra kahvaltı yapıcam:))kahvaltımda sandvic ekmekleri var ya onlardan 1 tane tost yapıcam yanındada açık çay..biraz daha yiyeceklerimi düşürmeye başladım bugünden itibaren..kahvaltıdan sonra spora gidicem bugünümüzde sağsalimm geçerde m2 miz küçülür inşalaahh:)))

gunaydın cnm. Afiyet olsunda şu tost yapmak için kullandıgın ekmek tam tahıllı bugday ekmegı falan olsaydıya.

ben o sandviç ekmeklerinden hiç yemiyorum çünkü yersem dayanamam 3 tane yerim herhalde o yuzden kepek ekmeği yiyorum ki hep daha fazla yiyesim gelmesin. nasıl mantık

ya bende yemem normaldede bugün kepek ekmeğim kalmamış azcık mecbur kaldım gibi oldu:)))

oo senınkı ekmek yoksa pasta ye olayına dondu. o ekmekten kalmadıysa bundanda yemeyeceksın canımç ya hemen alacaksın yada ekmeksız kahvaltı tercıh edeceksın. sana ceza vermek gerek bu durumda sankı:26:

bu arada asya-deniz sen başladığından beri ne kadar verdin? yazdıysan da ben atladım galiba

oo senınkı ekmek yoksa pasta ye olayına dondu. o ekmekten kalmadıysa bundanda yemeyeceksın canımç ya hemen alacaksın yada ekmeksız kahvaltı tercıh edeceksın. sana ceza vermek gerek bu durumda sankı:26:

ama gramı küçük olduğundan bi zararı yok gibi sanki hem ben başka bişey yemedim zeytinde yemedim tostun içinede yağsız peynir ve donates koydum makinada bastım açık çay içtim yani kahvaltı ettim bile diyemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…