- Konu Sahibi mavikelime
-
sağol canım.
şimdi ben çıkıyorum iyi geceler.
günaydıııınn:) benm de kahvaltım tosttu normal ekmekten yaptım yarım ekmeğin yarısı kadardı, akşam da çorba ve 4 kaşık sebze yemeği yedim.
sibelcim ekmek yemediğin sürece çorbada kasmana gerek yok
beyza ve sibele katılıyorum başkalarına fırsat vermeden sen kendinle dalga geç asya. çok önce bi söz duymuştum " en büyük zevkim başkalarının yapamazsın dediği şeyi yapmak" bu söz benm felsefem oldu artık
yarım ekmeğin yarısıyarım ekmek miama oldumu şimdi..
haşlanmış yumurta ve peynirin yanında hiç ekmek yemiyor musun boyle bir kahvaltı beni elden ayaktan düşürür valla.
canım bu arada çorbanın yanında en küçük dilimler oluyoya onlardan 2 dilim yedim
haşlanmış yumurta ve peynirin yanında hiç ekmek yemiyor musun boyle bir kahvaltı beni elden ayaktan düşürür valla.
canım bu arada çorbanın yanında en küçük dilimler oluyoya onlardan 2 dilim yedim
mümkün olduğunca az ekmek ye bence ben sadece sabah kahvaltısında yemek için çaba gösteriyorum tabi arada kaçıyo da çabamız bu yönde olsun
karbonhıtratları karıstırmadıgın surece tuketebılıyorsun. ben bugun hıc ekmek yemedım dedıgın bır gun 1 kaşık plav yemıssen bilki bal gibi ekmeğide yemişsin ayvayıda
günaydın kızlaar:):)şuan limonlu sıcak suyumu içiyorum bi 5-10 dakika sonra kahvaltı yapıcam:))kahvaltımda sandvic ekmekleri var ya onlardan 1 tane tost yapıcam yanındada açık çay..biraz daha yiyeceklerimi düşürmeye başladım bugünden itibaren..kahvaltıdan sonra spora gidicem bugünümüzde sağsalimm geçerde m2 miz küçülür inşalaahh:)))
ya bende yemem normaldede bugün kepek ekmeğim kalmamışazcık mecbur kaldım gibi oldu:)))
ya bende yemem normaldede bugün kepek ekmeğim kalmamışazcık mecbur kaldım gibi oldu:)))
oo senınkı ekmek yoksa pasta ye olayına dondu. o ekmekten kalmadıysa bundanda yemeyeceksın canımç ya hemen alacaksın yada ekmeksız kahvaltı tercıh edeceksın. sana ceza vermek gerek bu durumda sankı:26:
oo senınkı ekmek yoksa pasta ye olayına dondu. o ekmekten kalmadıysa bundanda yemeyeceksın canımç ya hemen alacaksın yada ekmeksız kahvaltı tercıh edeceksın. sana ceza vermek gerek bu durumda sankı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?