- Konu Sahibi mavikelime
-
slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn
slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn
2 saat yürüyüş hmm tamam olur yapıcammbi daha çiğköfte falan yok bugün gene normalden az yaptığım o sevimli kahvaltımı yaptım :) ara öğün falan yok malesef. saat 5 te de tavuk ve salata yedim. bunları dışarda yedim. eve geldim bi de yol uzun yolda da yarısı gitmiştir haha :)))
::):):)canım öğlen temizlik yapıyodum pcden müzik açmıştım ama ne zaman girdim bilmiyorum valla:):):)senden de saklı iş çeviremiyoruz hee gözün üstümüzde hahahah
Bugun yeni tartimi aldim.. 3. Haftama 4 gun kaldi toplamda 4 kg vermisim nedense bana yetmedi o kadar spor yapiyorum saglikli besleniyorum. Acaba kilo vermem mi durdu noldu.. Dun bazi problerim oldu sinirlerim falan iyi degildi bugun dogru duzgun bisi yiyesim gelmedi.. Dedim yemeden olmaz 4te salata yaptim 3 yumurta beyazi 3 dilimde hellim kizarrttim. 1 dilimde ekmek onuda kizarttim. O kadarcik yedim. Simdi 9 gibide 1 bardak süt ictim. 10 kmde bisiklete bindim. Oyle iste ama bir moral eksikligi gordum kendimde azmim insallah yarin gelir..
benden bişey kaçmazkaçsa bu kilocuklar kacardı. kilocuk diyorum çünkü acıyorum onlara yazık yakında olmayacaklar
4 kilo nekadar guzel bır sonuc farkındamısın. işte sende de benım gibi böyle sihirli bir deynek değsin hooooooooooopppp uçsun gitsin istiyorsun kilocuklar. aaaaaaaabakmıssınkı gitmemiş ozaman tıııssssss sönüyor bütün isteğin. ama öyle bir deynek yok canım kendine gel ve devam et. beyaz çikolatalı brownide bidaha yemeeeee
yaramaz oğlum yüzümden giremedim. huysuzluğu üstünde mız mız mııııızzzzz. başım şişti
akşam tavuk salata yedim ve ayra içtim. bugün bana birisi zayıfladınmı sen dedi. zayıflamışmıyım gercekten yaaaaaaaa.. ay süzüldüm incecik oldum
:)))ablamda akupunktura başlamış..4 kg vermiş 15 günde hiç yemek yemek istemiyorum diyo keşke bende gidebilsem yaa ççok moralim bozuldu bende gitmek istiyodumm
takvimine bakılırsa vermişsin hayatım:))insanlardan böyle tepkiler alamn çok güzeell:)))motiven yerinde hiç olmazsa)
seansları nekadar akapunkturun.
özelde 150 imiş..ancak araştırmış bi hastanede üniv hastenesinde her gidişinde 22.5 lira veriyormuş ssklıları karşılıyomuş sadece..çok sevindim ablam için ama bide bana yarasa keşke kardeş kardeş mutlu mesut zayıflasak :)))
yok canımya. etraf gıcık kaynıyo. duymustur dıyet yaptıgımı dalga gecıyordur. okdar dalga gecen cokkı. veremıycekmısım edasıyla sırıtyolar. kendılerı yerken gozunun ıcıne ıcıne bakıyorlarama ben verecem onların suratlarını merak edıyorum ozaman.
hadi gayreett:))gerçekten hissediyosan dalga geçtiklerini sende altında kalma yapıştır aklına gelen laflarıı:)))gerçi benim çevremdede var bilhassa görüşmüyorum o kişiyle karşılaşıncada hiç umulmadık yerde kendi kilomla dalga geçiyorum dumur oluveriyorhııııhhh :)))
ayy ablan hangı ılde ya bende gıdeyım. 22 lira nedırkı ayda 3 kez gıderım valla..
kiloyla ilgili şakayı kaldıramıyorum ben ya. çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?