Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bend sabah kahvaltımda:zeytin peynir domates ve yumurta 2 dilim kepek ekmeği 1 fincan açık çay içtim..ara öğün yapamıyorum niyeyse:)) öğlende 1 dilim yağsız peynir ile yapılmış börek ve yanında ayranla beraber yedim..akşamda eve geldim lahana sarması yedim bir tabak yannda ayranla birazdanda leblebili ara öğün yapmayı düşünüyorum:)şuan çay sefasndayımm:):):)

Bugun yeni tartimi aldim.. 3. Haftama 4 gun kaldi toplamda 4 kg vermisim nedense bana yetmedi o kadar spor yapiyorum saglikli besleniyorum. Acaba kilo vermem mi durdu noldu.. Dun bazi problerim oldu sinirlerim falan iyi degildi bugun dogru duzgun bisi yiyesim gelmedi.. Dedim yemeden olmaz 4te salata yaptim 3 yumurta beyazi 3 dilimde hellim kizarrttim. 1 dilimde ekmek onuda kizarttim. O kadarcik yedim. Simdi 9 gibide 1 bardak süt ictim. 10 kmde bisiklete bindim. Oyle iste ama bir moral eksikligi gordum kendimde azmim insallah yarin gelir..

slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn

hayırlı olsun tatlım iyi sonuçları görmek sevindiriyor bizide :))))tebriklerr

slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn

hayırlı olsun tatlım iyi sonuçları görmek sevindiriyor bizide :))))tebriklerr

2 saat yürüyüş hmm tamam olur yapıcamm bi daha çiğköfte falan yok bugün gene normalden az yaptığım o sevimli kahvaltımı yaptım :) ara öğün falan yok malesef. saat 5 te de tavuk ve salata yedim. bunları dışarda yedim. eve geldim bi de yol uzun yolda da yarısı gitmiştir haha :)))

affferrriiiimm:):):):)afiyet bal şeker olsunda yaramasııın inşalaaaahhh

::):):)canım öğlen temizlik yapıyodum pcden müzik açmıştım ama ne zaman girdim bilmiyorum valla:):):)senden de saklı iş çeviremiyoruz hee gözün üstümüzde hahahah

benden bişey kaçmaz kaçsa bu kilocuklar kacardı. kilocuk diyorum çünkü acıyorum onlara yazık yakında olmayacaklar

4 kilo nekadar guzel bır sonuc farkındamısın. işte sende de benım gibi böyle sihirli bir deynek değsin hooooooooooopppp uçsun gitsin istiyorsun kilocuklar. aaaaaaaa bakmıssınkı gitmemiş ozaman tıııssssss sönüyor bütün isteğin. ama öyle bir deynek yok canım kendine gel ve devam et. beyaz çikolatalı brownide bidaha yemeeeee

yaramaz oğlum yüzümden giremedim. huysuzluğu üstünde mız mız mııııızzzzz. başım şişti

akşam tavuk salata yedim ve ayra içtim. bugün bana birisi zayıfladınmı sen dedi. zayıflamışmıyım gercekten yaaaaaaaa.. ay süzüldüm incecik oldum

:)))ablamda akupunktura başlamış..4 kg vermiş 15 günde hiç yemek yemek istemiyorum diyo keşke bende gidebilsem yaa ççok moralim bozuldu bende gitmek istiyodumm

oğlumun huysuzluğu üzerinde mız mız mızzz. bi derdi var ama anlamadımki.

akşam tavuk salata yedim ve ayra içtim. bugün bana birisi zayıfladınmı sen dedi. zayıflamışmıyım gercekten yaaaaaaaa.. ay süzüldüm incecik oldum

takvimine bakılırsa vermişsin hayatım:))insanlardan böyle tepkiler alamn çok güzeell:)))motiven yerinde hiç olmazsa)

takvimine bakılırsa vermişsin hayatım:))insanlardan böyle tepkiler alamn çok güzeell:)))motiven yerinde hiç olmazsa)

yok canımya. etraf gıcık kaynıyo. duymustur dıyet yaptıgımı dalga gecıyordur. okdar dalga gecen cokkı. veremıycekmısım edasıyla sırıtyolar. kendılerı yerken gozunun ıcıne ıcıne bakıyorlarama ben verecem onların suratlarını merak edıyorum ozaman.

ayy ablan hangı ılde ya bende gıdeyım. 22 lira nedırkı ayda 3 kez gıderım valla..

hadi gayreett:))gerçekten hissediyosan dalga geçtiklerini sende altında kalma yapıştır aklına gelen laflarıı:)))gerçi benim çevremdede var bilhassa görüşmüyorum o kişiyle karşılaşıncada hiç umulmadık yerde kendi kilomla dalga geçiyorum dumur oluveriyor hııııhhh :)))

kiloyla ilgili şakayı kaldıramıyorum ben ya. çok üzülüyorum.

ayy ablan hangı ılde ya bende gıdeyım. 22 lira nedırkı ayda 3 kez gıderım valla..

ankarada canım ama üniv hastanelrini bi araştır sende..şuan her hafta gidiyormuş her gitiğinde 22 veriyormuş biraz zaman sonra 15 günde 1 gitcekmiş..7 ay sürcekmiş bu ondan sonraki 1 ayda verdiğin kiloyu koruma programına gitcekmiş:)))

kiloyla ilgili şakayı kaldıramıyorum ben ya. çok üzülüyorum.

bende sinir oluyorum ama kendi kendine yapınca karşındaki bişey diyemiyor o bakımdan keyif alıyorum:))mesela diyet yapıyorum diyorum evet belli oluyor kalem gibi olmuşsun diyor bende evet dolmakalem oldum diyorum:)))misal yani çarpıtıyorum yoksa başedilmez onlarla..kendinle barışık olduğunu hissettir millete..bi müddet sonra sıkılıyorlar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…