Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

olsun keşke o ekmeğide yemeseydin. cızzzz

cezalık mıyım gerçektenn:)

sen karar ver bakalım cezalıkmısın.

evet cezalıyım yememem gerekırdı dıyıp kendı cezanı kendın vermelısın bence..

afiyet olsunn bende içebilsem keşke süt yaa bende içine türk kahvesi karıştırıyorum bazen:)

içebiliyorsan o şekilde iç. kakao kat. yada meyvalılardan iç. süt olarak tuketmek zorunda da degılsın hem. yoğurt olarakta tuketebılırsın bence..

benimde oğle yemeğim çorba asya-deniz kaç kilo verdiğini sormuştum ama atladın galiba

internette sorun vardı da o yüzden böyle aç gibi görünüyorum

bütün yoğurtları toplarsak 1 kılomu edıyor ne

benimde oğle yemeğim çorba asya-deniz kaç kilo verdiğini sormuştum ama atladın galiba

4 kilo 400 gr vermişim cnm. bu hafta regli oldugum ıcın verırımıyım bılmıyorum ama tam gaz devam. sen ne alemdesin.

bütün yoğurtları toplarsak 1 kılomu edıyor ne

4 kilo 400 gr vermişim cnm. bu hafta regli oldugum ıcın verırımıyım bılmıyorum ama tam gaz devam. sen ne alemdesin.

ay çok guzel ya. canım ben dediğim gibi pazartesiyi bekliyorum iki hafta olcak tam. tartılır tartılmaz sonucu yazacağım

canım bikaç kişi zayıflamışsın dedi ama bukadar kısa surede belli olmaz ki daha. bende pek bişey hissetmiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…