Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kızlar öğlene çorba yapıyorum inş guzel olur. yemek konusunda biraz beceriksizim de

gene çorbanın kıvamını tutturamadım ben evlenmeyeyim nişanlımada yazık etmeyeyim bari bi çorbayı bile beceremedim ya

öğle yemeğimde tavuk ve salatamı yedim 45 dk yurudum geldim..

slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn

slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn

tebrikler . medarı iftarımız 2 kıloyu kac gunde verdın.

nice nice 2 kilolara inş bende pazartesi en az 2 kilo gitmiş görmek istiyorum kendimi off

nice nice 2 kilolara inş bende pazartesi en az 2 kilo gitmiş görmek istiyorum kendimi off

1 haftayı duymustumda 2 haftada bır tartılmakta neyın nesıya. çatlar insan verdimmi vermedimmi diye. sen bu sabrı dıyette gostersen tıg gıbı olurdun bence

1 haftayı duymustumda 2 haftada bır tartılmakta neyın nesıya. çatlar insan verdimmi vermedimmi diye. sen bu sabrı dıyette gostersen tıg gıbı olurdun bence

canım neden 2 haftada bir biliyor musun. bi ara haftada bir tartılıyodum 1 kilo gittiğini görmek beni mutlu etmiyodu. bazende hiç gitmiyodu. moralim bozulunca dahada çok yiyodum sinirden. şimdi düşündüm 2 haftada bir tartılırsam sağlıklı şekilde kilo verirsem şayet 2 kilonun gitmiş olması lazım buda beni mutlu eder diye düşündüm. yani sonuçta aynı kapıya çıkıyo ama ben oyle daha mutlu olacağım o yuzden pazartesi bekliyorum:44:

değişik bir düşünce buda. valla ben yapamam sabah akşam tartılıyorum..

kızlar nerdesiniz ya. bugun ara öğünüm beni hiç tutmadı kendimi yemek tariflerine bakarken buldum:44: acıktıkca acıktım birazdan işten çıkacağım eve varana kadar yemek yiyesiye kadar saat 7 yi geçcek nasıl dayanacağım çok açım

ne yedın arada. ben 1 bardak sut ıctım yetti valla.. aksam bende 7 de ancak yıycem..

süt hayatta tutmaz beni ille yiyecek birşeyler olması lazım
4 tane etinin en saman diyet bisküvileri oluyoya sade olanlar onlardan yedim ama çok acıktım dahada yuruyuş yapacağım çıkışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…