- 13 Haziran 2011
- 12.767
- 7.932
- 448
- Konu Sahibi mavikelime
-
susuz olmazki ama..
gene çorbanın kıvamını tutturamadım ben evlenmeyeyim nişanlımada yazık etmeyeyim baribi çorbayı bile beceremedim ya
slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn
slmmm kızlarrrg,remiorm kaç gündür.ailemn yanına geldm tartılabldm sonunda 2 kg cuk werms=)ama sporda ölcüldm gelmeden 2 haftada basenden 6 cm göğüsten 4 beldende 2 cm incelmsm...umarm bole dewm eder hepmznnnnn
nice nice 2 kilolara inşbende pazartesi en az 2 kilo gitmiş görmek istiyorum kendimi off
1 haftayı duymustumda 2 haftada bır tartılmakta neyın nesıya. çatlar insan verdimmi vermedimmi diye. sen bu sabrı dıyette gostersen tıg gıbı olurdun bence
1 haftayı duymustumda 2 haftada bır tartılmakta neyın nesıya. çatlar insan verdimmi vermedimmi diye. sen bu sabrı dıyette gostersen tıg gıbı olurdun bence
canım neden 2 haftada bir biliyor musun. bi ara haftada bir tartılıyodum 1 kilo gittiğini görmek beni mutlu etmiyodu. bazende hiç gitmiyodu. moralim bozulunca dahada çok yiyodum sinirden. şimdi düşündüm 2 haftada bir tartılırsam sağlıklı şekilde kilo verirsem şayet 2 kilonun gitmiş olması lazım buda beni mutlu eder diye düşündüm. yani sonuçta aynı kapıya çıkıyo ama ben oyle daha mutlu olacağım o yuzden pazartesi bekliyorum:44:
kızlar nerdesiniz ya. bugun ara öğünüm beni hiç tutmadı kendimi yemek tariflerine bakarken buldum:44: acıktıkca acıktım birazdan işten çıkacağım eve varana kadar yemek yiyesiye kadar saat 7 yi geçcek nasıl dayanacağım çok açım
beyza geldin selam vermeden gittin. olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?