Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

öğle yemeğimi yiyemedim spordaydım sadece yürümede 133 kalori yakmışım bunun yanında bisikleti,uzay yürüyüşünü falan sayarsak baya yakmışımm:))öğlen eti form bisküvilerden yedim yanında ayran ve 1 litreye yakın suyumu bitmek üzere şuan..okuldayım ben hemencik giriyimde yazıyım dedim:)

oooh oh super. spor yapman cok ıyı ya. sporla verılen kıloda gerı alınmaz. sabahkı yedıgın ekmege sayıyoruz öğlen yemeğini

akşam tonbalıklı salata , 4 kasık taze fasulye ve 1 kase yoğurt yedım. ustune bıde yururdum geldım

akşam tonbalıklı salata , 4 kasık taze fasulye ve 1 kase yoğurt yedım. ustune bıde yururdum geldım

ton balığı konserveden aldığın gibi mi kullanıyosun?nasıl yapıyosun anlatır mısın bana bi?

asya yürüdüm bugün cezamı :) kahvaltım aynı. öğlen bi form bisküvi ve ayran. akşam da et ve salata. ben hiç tartılmadım. gözle görülür kadar olmaan tartılmıcam zaten ama eylül gibi pantalon almıştım kapanmıyordu bu sabah denedim onu çok rahat oldu hatta biraz da geniş oldu diyebiliriz :)) ben kendimde bi değişiklik görmüyorum o ayrı tabi

ton balığı konserveden aldığın gibi mi kullanıyosun?nasıl yapıyosun anlatır mısın bana bi?

canım yağını iyice süzdüm sonrada salatamın ustune koydum ben. baska yontemı varmı bılmıyorum. ılk defa yaptım. sende yaparsan kucuk olanlarından al derım ben. buyugu cok oluyor yıyemıyorsun. yanı ben yıyemedım

hımm tamam canım teşekkür ederim :))bende düşünüyorum sürekli aynı şeyler yemekten sıkıldım farklı bişeyler deneyim diyorum :)))

oo tatlımm iyisin valla farkediyordur mutlaka ölçseydin kendini bi:) benimde kendime kıyafet almama cezam var almıyorum bişey zayıflayana kadar:)))

oo tatlımm iyisin valla farkediyordur mutlaka ölçseydin kendini bi:) benimde kendime kıyafet almama cezam var almıyorum bişey zayıflayana kadar:)))

biraz daha devam edeyim de bakıcam tartılıp :) o pantolon olmuyo die giyememiştim. inş bol olur bu defa da gene giyemem

biraz daha devam edeyim de bakıcam tartılıp :) o pantolon olmuyo die giyememiştim. inş bol olur bu defa da gene giyemem

hadi inşalah:))bende bu hafta katı diyet yapıcam valla haftasonu erkek arkdşım gelcek diytteyim diyorum çocuğa farketmezse üzülürüm:)))

supersın cnm yaa.bıze senın gıbı elemanlar gerek. kesın verdın kılo. nasıl sabredıyorsunuz. bana kalsa tartının uzerınde uyuycam

spor yapıyoruz oğlumda tekrarlıyor hareketlerı. bız oturuyoruz o karsımıza gecmıs hala spor yapıyor bacaksız ya

supersın cnm yaa.bıze senın gıbı elemanlar gerek. kesın verdın kılo. nasıl sabredıyorsunuz. bana kalsa tartının uzerınde uyuycam

korkumdan tartılamıyorum ben bnce en iyi giden sensin aramızda. bütün öğünlerine ayrı ayrı dikkat ediyosun. aynen devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…