Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

haha diyetteyim dediozamysen bi şeyler der herhalde

inş. şaşırır yaa gerçi o da diyette bende ona göre bakıcam ama onun çok takıntısı yok boyda uzun kiloda uzun maşalah göstermiyo

ozaman senı en ıyı o anlar. zayıflamadıysanda zayıflamıssın hayatım derki zayıfladında

anlıyo sağolsun sıkma kendini istediğin bişeyden mahrum kalma falan diyo ama istmiyorum ben böyle olmak:)hayırlısıyla gitcek kilocuklar:))

ne guzel ıste yanında olan bır sevgılın var. en onemlısıde bu. benım esımde cok ıyıdır. nasıl mutluysan oyle ol, sonucta her halın guzel der.

5 saat cezamin 1.5 saatini bugun yurudumm:) onun disinda 45 dk - 1 saat daha yurudum. Sabah kahvaltim 5 dilim jambon 1 dilim kepek ekmek kizarttim. Spordan once oglen ara olarak 5 tane falan findik yedim. Geldim 300-350 gr ananas yedim( ananas cok yararli hem zayiflamaya faydasi var hem doyurucu hem cok dusuk kalori 100 grami 41 kcal) 1 bardakta sutumu ictim.. Bugun giremedim niyeyse acilmadi forum yatmadan haber vereyim dedim:) buarada dunden bugune ( pzt'den saliya 900 gr vermisim) insallah bugundr vermisimdir.. :) iyi uykulaaarr:)

tebrık ederım cnm. bi ticker yapta kaçtan kaça düştüğünü görelim bugunde vermışsindir sen merak etme..

canım sen önceden aktif sporla uğraşıyor muydun? yoksa sonradan mı spor yapmaya başladın?

iyigeceler kızlar ben kaçıyorum. öptüm sizi mucuks. sirkeli ılık su içip yatacağım

canım sen önceden aktif sporla uğraşıyor muydun? yoksa sonradan mı spor yapmaya başladın?

Canim benim cocuklugum sporla gecti zaten cok zayif bi cocuktum
Sporu biraktim kilo aldim. Uzun sure jimnastik ve karate yaptim. Güreşte istanbul ikinciligim var , yuzme , voleybol.. Her telden var bende :)

Sporu biraktim kilo aldim. Uzun sure jimnastik ve karate yaptim. Güreşte istanbul ikinciligim var , yuzme , voleybol.. Her telden var bende :)

ohohh baya var maşalah :)) bende diyorumki sonradan spora başlayan yanı spor geçmişi olmayan biri bu kadar spor yapamaz soruyum soruyum diyorum hep unutuyodum birazönce aklıma geldide soruyum dedim:)))çok avantajlısın bu konuda keşke benimde çocukluğumda bi spor dönemim olsaydı diyorum valla ama zayıflayınca bırakmıycam sporu şimd öyle diyorum bakalım:))

kızlar gunaydın. bugun giydiğim kotun belimden düştüğünü görmek çok guzel. dün akşam da bir arkadaşım yüzün ve üstün küçülmüş zayıflamışsın dedi. ama ben sevinemedim asıl basenlerimi inceltmek istiyorum zaten göğüsleirm küçük sayılır daha da küçülmesin o kadar yürüyorum gene üstten gidiyo ya

günaydııın dün forumda bi egzersiz duymuştum callanetics diye bölgesel incelme sıkılaşma için istersen onlara bi bak ben dün denemeye çalıştım yapamadım bana zor geldi boynum ağrıdı:)

akşam yemeğim 1 dilim ekmek eşliğinde çorba ve 4 yk yeşil sebze yemeği ot yemeği de denilebilir ayrıca az şeker ve az pirinçle yapılmış sütlaçtı, tabi 40 dakika spor da ekstrası:)
kahvaltım tost ekmeğinden azıcık yağlı tost

iyi geceler tatlım bende 5 i bi yerde çayımı içip uyuycam inş.:))

bu çayı bulamadım ben yaa

tamteşekküllüsün desene

günaydın kızlar.

bende bugun -200 ile uyandım. mutluyuym. hemde regl dönemindeyim.

sabha kahvaltımıda hemen yazıyorum bakalım begenecekmısınız.

1 buyuk bardak ılık sırkelı su
1 adet haslanmıs yumurta
1 adet yumurta buyuklugunde domates
tel peyniri
bir tumatam maydanoz veeeeeeeeeeeeeee
dukan ekmeğim

ekmeğimi dün yaptım gayet güzel ben sevdim ekmeğimi. tam 7 gunluk ekmek cıktı.

bu çayı bulamadım ben yaa

aktarlara bak farklı markaların bardak poşetleri var onun dışında kendin aktarda da karıştırabilirsin çünkü hazırlara çok fazla kekik koyuyolar mide bulantısı yapabiliyo

sanki sen dukanı biraz özgünleştirmişsin gibi, beğendim sadece küçük bi uyarım var geçen yıl gittiğim diyetisyen sölemişti bana bunu domatesle yumurtayı aynı öğünde yeme demişti tabi ben dinlemedim:) bu arada sirkenin etkisine dikkat et ben de içiyodum 4 gündür ama sanki bana olumsuz etki yaptı şuan kararsızım

domatesle yumurta neden bırrada verılmıyor sebebı neymıs acaba. sırkenın ne gıbı yan etkısını gordun. bende alısık degılım gecen hafta cok kotu mıde agrısı cektım ara verdım sırkedendır dıye.

bu iki farklı kategoriye ait yiyecekler birbirlerinin etkisi kesiyomuş gibi bi açıklama yaptı birini seç onu ye dedi, sirke fazla içildiğinde tabiki mideye zararlı ağrı yanma eksime yapabilir, bunun yanı sıra kilo vermemi engelliyo gibi belki dikkat etmesem kilo bile alırım, daha önce de içmiştim kilo artışı oldu diye bırakmıştım bu kez dedim belki benm vesvesemdir tekrar deneyeyim ama yine aynı şey oluyo, forumlara baktım benm gibi bu durumdan şikayetçi olanlar var demek ki vesvese değilmiş:)

Son düzenleme:

ne guzel işte. ay bende zayıflayayayımda nerden zayıflarsam zayıflayım yanı. e bi tartılda soyle ya. tas olsa catlardı..

ama daha ıkıgun once gazetede okudum. sirkeli ılık suyun toksın atıcı ozellıgı oldugundan kılo vermeyı kolaylastırır dıyodu. oldumu simdi napcaz içelim mi içmeyelimmi.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…