Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

bu çayı bulamadım ben yaa:
canım ben aktardan karıştırdım..hazır paketlerden almıyorum severek içemiyorum onu zorlyorum kendimi:)) hem aktardan alırsan gram hassasiyetine bakarak karıştırıyo onun için dahada iyi tadı ve kokusu :)) hazırlarda biribirinin kokusunuda tadını çok yoğun alıyosun

günaydın kızlaarr:)bende uyandım ılık limonlu suyumu içtim kahvaltı yapmadım onun yerine şimdi sütlü kahve içicem..bugünde böyle deniyeyim bakalım nolcak:))

olabılır aslında bende yaptırabılırım.

Canim hic bisi icin gec diil emin ol , onemli
Olan yavas yavas kondusyonu arttirabilmek , evet spot gecmisim var ama bunun bilgi disinda cok bi yarari yok. En fazla , ne kadar gidebilicegimi biliyorum. Ama emin ol su an sirf ozel caba gosteriyorum zayiflamak icin onun icin bu kadar yuruyebiliyorum. Sende yapabilirsin herkeste yapabilir :)

haklısın canım ancak hayatında aktif spor dönemi olmayan kişilerin 2-3 saatlik spor yapma yarardan çok zararı dokunur diye biliyorum onun içinde özen gösteriyorum..zayıflayım derken sağlığımdan olmayım:)))

bir araştırayım canım o egzersizleri ben. zaten yapıyorum basen hareketleri ama işe yarıyomu bilmem
asya-deniz valla bende çatladım meraktan ama pazartesiye kadar sabretcem cnm. bu arada biraz önce bakkaldaydım oda ne hoşbeşin yeni çikolatalısı çıkmış tam aldım elime bıraktım sonra gene aldım gene bıraktım dedim "sıkı tut şu rejim işini Sibel yoksa işin yaş" dedim kendi kendime ve almadım nedense bırakınca kendimi çok mutlu hissettim aferin benim irademe

bizdende sana koccamaaan bi aferiiinnn:)))) cıııss..onlar bize göre değill canın çok çkolatalı bişey isterse formum çikolata kaplı bisküvisi var ondan ye düşük kalorili hem:))

-600 graml gune basladimm:)) mutluyummm

tebrıkler bızım kılocujklar gr gr gıtcek anlasılan al benden de okadar -200 lekalktım bende

light sütüme kahve karıştırdım, içiyorum şuaan oohh miiss :)))

afiyet olsun şeker..

afferim sana. işte böyle olki. düğünde de kuğugibi süzülesin

inş kızlar zaten başka turlu olmuyo işi sıkı tutmak lazım.
çikolataya hiç bulaşmayayım bari eti formunkinide alsam butun paketi yiyorum ben en iyisi hiç elime almayayım kızlar

inş kızlar zaten başka turlu olmuyo işi sıkı tutmak lazım.
çikolataya hiç bulaşmayayım bari eti formunkinide alsam butun paketi yiyorum ben en iyisi hiç elime almayayım kızlar

alme bencede. azcık sabırrrr. veriyoruz işte kiloları mutlu olman gerek..

evet cnm inş pazartesi senin gibi guzel kilo verrmiş olurum. 4 kilo vermemişimdir senin kadar çunku birkaç kaçamağım oldu malesef ama olsun 2 de beni mutlu eder şimdilik

kızlar kendınıze çizelge yapsanıza. bizlerde ne durumda oldugunuzu takıp etmıs oluruz.

ben yapmayı bilmiyorum cnm bi ara bi arkadaş yapmıştı bana ama sonra devam etmediğim içinmi bilmiyorum silindi nedense. o zamanlarda başlayıp devam edememiştim malesef

Cizelgeyi hem nerden yapicgimi bilmiyorum hemde internetim bozuldu bende sizden geri kalmamak icin telden giriyorum:) 10:30da uyandim yarim saat once anca yedim yemegimi 2 yumurta kirdim( sahanda yani) 2 tanede jambon. Tavaya yapismasin diye cok cok az zeytinyag doktum. Yarim dilim ekmek kizarttim simdi yesilcayimi iciyorum:) hadi bakalim yarin 3. Haftam tam tamina kac vermis olucam:)

hadi bakalım nice nice kilolara inş hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…