- Konu Sahibi mavikelime
-
ama daha ıkıgun once gazetede okudum. sirkeli ılık suyun toksın atıcı ozellıgı oldugundan kılo vermeyı kolaylastırır dıyodu. oldumu simdinapcaz içelim mi içmeyelimmi.:26:
canım ben aktardan karıştırdım..hazır paketlerden almıyorum severek içemiyorum onu zorlyorum kendimi:)) hem aktardan alırsan gram hassasiyetine bakarak karıştırıyo onun için dahada iyi tadı ve kokusu :)) hazırlarda biribirinin kokusunuda tadını çok yoğun alıyosunbu çayı bulamadım ben yaa:
canım ben aktardan karıştırdım..hazır paketlerden almıyorum severek içemiyorum onu zorlyorum kendimi:)) hem aktardan alırsan gram hassasiyetine bakarak karıştırıyo onun için dahada iyi tadı ve kokusu :)) hazırlarda biribirinin kokusunuda tadını çok yoğun alıyosun
ohohh baya varmaşalah :)) bende diyorumki sonradan spora başlayan yanı spor geçmişi olmayan biri bu kadar spor yapamaz soruyum soruyum diyorum hep unutuyodum birazönce aklıma geldide soruyum dedim:)))çok avantajlısın bu konuda keşke benimde çocukluğumda bi spor dönemim olsaydı diyorum valla ama zayıflayınca bırakmıycam sporu şimd öyle diyorum bakalım:))
Canim hic bisi icin gec diil emin ol , onemli
Olan yavas yavas kondusyonu arttirabilmek , evet spot gecmisim var ama bunun bilgi disinda cok bi yarari yok. En fazla , ne kadar gidebilicegimi biliyorum. Ama emin ol su an sirf ozel caba gosteriyorum zayiflamak icin onun icin bu kadar yuruyebiliyorum. Sende yapabilirsin herkeste yapabilir :)
bir araştırayım canım o egzersizleri ben. zaten yapıyorum basen hareketleri ama işe yarıyomu bilmem
asya-deniz valla bende çatladım meraktan ama pazartesiye kadar sabretcem cnm. bu arada biraz önce bakkaldaydım oda ne hoşbeşin yeni çikolatalısı çıkmış tam aldım elime bıraktım sonra gene aldım gene bıraktım dedim "sıkı tut şu rejim işini Sibel yoksa işin yaş" dedim kendi kendime ve almadımnedense bırakınca kendimi çok mutlu hissettim aferin benim irademe
-600 graml gune basladimm:)) mutluyummm
light sütüme kahve karıştırdım, içiyorum şuaan oohh miiss :)))
bir araştırayım canım o egzersizleri ben. zaten yapıyorum basen hareketleri ama işe yarıyomu bilmem
asya-deniz valla bende çatladım meraktan ama pazartesiye kadar sabretcem cnm. bu arada biraz önce bakkaldaydım oda ne hoşbeşin yeni çikolatalısı çıkmış tam aldım elime bıraktım sonra gene aldım gene bıraktım dedim "sıkı tut şu rejim işini Sibel yoksa işin yaş" dedim kendi kendime ve almadımnedense bırakınca kendimi çok mutlu hissettim aferin benim irademe
inş kızlar zaten başka turlu olmuyo işi sıkı tutmak lazım.
çikolataya hiç bulaşmayayım bari eti formunkinide alsam butun paketi yiyorum ben en iyisi hiç elime almayayım kızlar
Cizelgeyi hem nerden yapicgimi bilmiyorum hemde internetim bozuldu bende sizden geri kalmamak icin telden giriyorum:) 10:30da uyandim yarim saat once anca yedim yemegimi 2 yumurta kirdim( sahanda yani) 2 tanede jambon. Tavaya yapismasin diye cok cok az zeytinyag doktum. Yarim dilim ekmek kizarttim simdi yesilcayimi iciyorum:) hadi bakalim yarin 3. Haftam tam tamina kac vermis olucam:)
hadi bakalım nice nice kilolara inş hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?