- Konu Sahibi mavikelime
-
ama kısır bulgurdan dolma pirinçten diye düşündüm kısırı tercih ettim . dolmanın kalorisi daha mı az dı yakısır az yedim gerçi ama bilsem dolma yerdim seve seve
2 dolma birkaç kaşık kadar kısır ve yoğurt yedim canımama sor hiç doymadım hiç tutmadı yani
ya asya_deniz abla ben bu çizelgeyi imzama nasıl yapıştırıcam öyle bi bölüm göremedim ben bi yardım etsen eklesem:))
5 tane findik ve 200 ml sütümü ictimm:)
bende 1 kase çobamı içtimm:)) benim babamın mesleğide ender saraç gibi böyle işlerle uğraşmak olsaydı:))gitmiş pastacı olmuş
prfilimde çizelge kısmına yapıştırdım ben o kısmı sanırım oldu canım
sıkıcan dişini, acıktıkça su içicen bunun başka yolu yok. (sporu saymıyorum ,o olmazsa olmaz. en azından yürüyüş)
2 dolma birkaç kaşık kadar kısır ve yoğurt yedim canımama sor hiç doymadım hiç tutmadı yani
yapıştırmışsın tatlım. çokta güzel olmuş
ooo sizde pastaları baba yapıor desene. kılomuzun nedenı bellı old şimdiiii=QUOTE]
yaptım ablaa:)))sorma bitek pasta yapsa neysetulumba, baklava,dondurma herşeyi yapıyor :)))
bide birşey dicem gülmeyin kızlar. asya deniz sen ona civciv diyene kadar ben onu armut sanıyodumdaarmut vücutluyum diye onu koymuştum hiç dikkat etmmemişitm ya
yapıştırmışsın tatlım. çokta güzel olmuş
ooo sizde pastaları baba yapıor desene. kılomuzun nedenı bellı old şimdiiii=QUOTE]
yaptım ablaa:)))sorma bitek pasta yapsa neysetulumba, baklava,dondurma herşeyi yapıyor :)))
yeme sakın onları
,bide birşey dicem gülmeyin kızlar. asya deniz sen ona civciv diyene kadar ben onu armut sanıyodumdaarmut vücutluyum diye onu koymuştum hiç dikkat etmmemişitm ya
sağır duymaz uyduruda sana uygun söz bulamadım
yeme sakın onları:
yemem tabikii:)zaten dükkanımız sezonluk kışın yapmıyo:))
Eki Görüntüle 377792
hahahahha
facebook ta gördüm bi arkdşım paylaşmış bende sizinle paylaşıyım dedim
hahahabugün gibi köfte ve salata yedim eve yeni geldim sanırım artık bi şey yiyemem ama çok acıktım
ne zaman yedin canım bide kaç köfte yedin:)bide köfteyi ekmek arasımı porsiyon mu yedin :)))
.aradydı ama beyaz ekmek arası değil köfte wrap yedim. sanırım- köfte vardı. yanında salatayla yedim ama. saat 5 falandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?