Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

ama kısır bulgurdan dolma pirinçten diye düşündüm kısırı tercih ettim . dolmanın kalorisi daha mı az dı ya kısır az yedim gerçi ama bilsem dolma yerdim seve seve

ben olsam kısır yemezdim diye düşünerek dedim canım, ama dolmayıda yemedin mi sadece kısırımı yedin :)))

2 dolma birkaç kaşık kadar kısır ve yoğurt yedim canım ama sor hiç doymadım hiç tutmadı yani

ya asya_deniz abla ben bu çizelgeyi imzama nasıl yapıştırıcam öyle bi bölüm göremedim ben bi yardım etsen eklesem:))

yapıştırmışsın tatlım. çokta güzel olmuş

5 tane findik ve 200 ml sütümü ictimm:)

afiyet olsun bebem

bende 1 kase çobamı içtimm:)) benim babamın mesleğide ender saraç gibi böyle işlerle uğraşmak olsaydı:))gitmiş pastacı olmuş

ooo sizde pastaları baba yapıor desene. kılomuzun nedenı bellı old şimdiiii

prfilimde çizelge kısmına yapıştırdım ben o kısmı sanırım oldu canım

olmuş olmuş güzel olmuş civciv

sıkıcan dişini, acıktıkça su içicen bunun başka yolu yok. (sporu saymıyorum ,o olmazsa olmaz. en azından yürüyüş)

aynen katılıyorum. bak ben bu cüsseyle hiç acıkmıyorum. 3lt su içiyorum. aldıgım dıger sıvılarda harıc.

2 dolma birkaç kaşık kadar kısır ve yoğurt yedim canım ama sor hiç doymadım hiç tutmadı yani

ya canım sen hiç senı tutacak seyler yemıyorsun. dolma dedıklerın benım evde yaptıgım dolma gıbıyse 2 taneyle doymazdım bende..

yemek seçiyom ben cnm malesef e bide işin içine diyet girdimi iyice kısıtlanıyo yediklerim

bide birşey dicem gülmeyin kızlar. asya deniz sen ona civciv diyene kadar ben onu armut sanıyodumda armut vücutluyum diye onu koymuştum hiç dikkat etmmemişitm ya

valla aklımı fikrimi armut vucudumla bozdum ondan oyle gördüm galiba
benim babam pastacı olsa ben 150 kilo olurdum herhalde

Aksam yemegi olarak bir biftek yaninda 2 mantar biber ve domates yedim birde ( unonum light ekmegi var 1 dilim 39 kcal) onu kizarttim kaloriyi iyice dusurdum yanii:) bir bucuk saat kadarda yuruyus spor falan yaptim ( spor aletlerinde) cezamida unutmadim asyaaa :) 3.5 saat cezam kaldi onuda bikac gun icinde bitircem:)

.aradydı ama beyaz ekmek arası değil köfte wrap yedim. sanırım- köfte vardı. yanında salatayla yedim ama. saat 5 falandı

olsun oda unla yapılıyor:)))hani porsiyon yemiş olsaydın bi yoğurt ye diyecektim ancak sen ceza yap yeme bu akşam bol bol ılık su iç:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…