Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

kendıne güven canım vereceğiz bu kilolarııı

mukayese ayça ablam kesmedı senı de dukan amcama mı bakınıyorsun

asya-deniz süper gidiyosun maşallah
bu arada kızlar ben ömrünce hiç şu diyeti bu diyeti yapmadım. yapamam yahu benim diyetten anladığım yiyecekleri kısmak,yasaklı yiyecekler koymak,spor yapmak. ama işin içine öğlen şu yencek akşam bu yencek dendi mi ben hayattan soğurum

mukayese ayça ablam kesmedı senı de dukan amcama mı bakınıyorsun
ona geçen yıldan beri bakıyorum ama cesaret edemiyorum çok fazla et var alternatif bulabilir miyim diye düşünüyorum:) atak sürem 4 gün beni istediğim kiloya 3 ay içinde ulaştıracak falan bunları araştırdım ama yemek listeleri bana uygun deil bu arada adım özlem:):)

ben de öyle yapamıyorum hatta kendimi şartladığımda buhakkak diğer öğündeki şeyleri yemek istiyorum o sebeple ben ayça kayanın diyetini yapmaya çalışıyorum ama öğünlerin yerlerini değiştirerek yiyorum aynı kapıya çıkıyo:)

benim bi yakınım dukan yaptı bu arada 10 kilo kadar verdi kısa sürede sonra da 15-20 aldı:44:

ya kızlar biliyosunuz benim üstüm ince basenlerim fazla. ama şöyle bi durum varki etim çok yumuşak yaşım 27 ama hani yaşlılar gibi kollarım sarkık duruyo biraz 1 aydır 1,5 ltlik su şişesiyle toplam gunde 40 ar tane hareket yapıyorum kollarıma hiçbir değişiklik yok. nasıl toparlayacağım ben onları. benle aynı sorunu yaşıyan var mı ya.

benm de etim cıvıktır ebru şallının plates videolarında kol hareketi var lastiklerle o biraz sıkılaştırıyo ama kasa da çevirebiliyo

hiç izlemedim Ebru şallının videolaraını. hiç sevmediğimden midir nedir. gıcık oluyorum kadına

sirkeli ballı ılık suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıp okula gidiyorumm :)

ya kılonuz benım kadar fazla degılya boyle rahat konusuyorsunuz. benımde hoşlandıgım bırsey degıl ama mecburuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

hiç izlemedim Ebru şallının videolaraını. hiç sevmediğimden midir nedir. gıcık oluyorum kadına

sanki bir çekememezlik hissettim. kıskansınmı civciv

canım herr daim zayıf kadınlara imrenirim orası ayrı ama bu kadını normal bulmuyorum ben sıfır beden olupta hala zayıflamya uğraşıyo hey ALLAHım ya

bende geldim kııızzlaaarr:))) limonlu ılık suyu içtimm şimdi sütlü kahvemi içiceğimm:)))-700 gramla başladım bugüne bakalım nolcaamm:):) o ebru şallıdan bende bir düzüne çıkar hiç sevmiyorumm kıskanmıyorumda ama iticii geliyo bana:)))

canım herr daim zayıf kadınlara imrenirim orası ayrı ama bu kadını normal bulmuyorum ben sıfır beden olupta hala zayıflamya uğraşıyo hey ALLAHım ya

yok kıızz zayıflamaya çalışmıyo o meslek edindi aklı sıra o konuda gelişmeye çalşıyo...eşinin spor tesisleri varmış orayı çekip çeviriyoruş ayrıca.patroniçe yanii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…