- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi mavikelime
-
günaydınnn canlarım :) teşekkür ederim ama bu hafta 2 kilo olmaz sanırım 1 kilo olur, ya bi de psikolojik bi şartlanma oldu bende 2 gündür farkediyorum; sabah dışında öğünlerde ekmek yemiyorum tamam 2 kilonun gittiğini de gördüm ama bi başarısızlık duygusu var yine de
sabah kalhvaltım klasikleştiği gibi tost:)
ona geçen yıldan beri bakıyorum ama cesaret edemiyorum çok fazla et var alternatif bulabilir miyim diye düşünüyorum:) atak sürem 4 gün beni istediğim kiloya 3 ay içinde ulaştıracak falan bunları araştırdım ama yemek listeleri bana uygun deilmukayese ayça ablam kesmedı senı de dukan amcama mı bakınıyorsun
asya-deniz süper gidiyosun maşallah
bu arada kızlar ben ömrünce hiç şu diyeti bu diyeti yapmadım. yapamam yahu benim diyetten anladığım yiyecekleri kısmak,yasaklı yiyecekler koymak,spor yapmak. ama işin içine öğlen şu yencek akşam bu yencek dendi mi ben hayattan soğurum
ya kızlar biliyosunuz benim üstüm ince basenlerim fazla. ama şöyle bi durum varki etim çok yumuşak yaşım 27 ama hani yaşlılar gibi kollarım sarkık duruyo biraz1 aydır 1,5 ltlik su şişesiyle toplam gunde 40 ar tane hareket yapıyorum kollarıma hiçbir değişiklik yok. nasıl toparlayacağım ben onları. benle aynı sorunu yaşıyan var mı ya.
zayıf diye mi, ben dehiç izlemedim Ebru şallının videolaraını. hiç sevmediğimden midir nedir. gıcık oluyorum kadına
zayıf diye mi, ben de
asya-deniz süper gidiyosun maşallah
bu arada kızlar ben ömrünce hiç şu diyeti bu diyeti yapmadım. yapamam yahu benim diyetten anladığım yiyecekleri kısmak,yasaklı yiyecekler koymak,spor yapmak. ama işin içine öğlen şu yencek akşam bu yencek dendi mi ben hayattan soğurum
ona geçen yıldan beri bakıyorum ama cesaret edemiyorum çok fazla et var alternatif bulabilir miyim diye düşünüyorum:) atak sürem 4 gün beni istediğim kiloya 3 ay içinde ulaştıracak falan bunları araştırdım ama yemek listeleri bana uygun deilbu arada adım özlem:):)
hiç izlemedim Ebru şallının videolaraını. hiç sevmediğimden midir nedir. gıcık oluyorum kadına
sirkeli ballı ılık suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıp okula gidiyorumm :)
sirkeli ballı ılık suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıp okula gidiyorumm :)
canım herr daim zayıf kadınlara imrenirim orası ayrı ama bu kadını normal bulmuyorum ben sıfır beden olupta hala zayıflamya uğraşıyo hey ALLAHım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?